wiq Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='Lucky.']Przepraszam że tak długo czekałaś na poprawę banera ale nie miałam czasu Mam nadzieję że się podoba . spoko :) dzięki, podoba się :) [quote name='Pestka']http://img23.imageshack.us/img23/8963/s040809022.jpg wietrzenie :D no, coś tam zwietrzyła, na szczęście a. i b. mają wytępione pogonie:evil_lol: [quote name='BellaLab']Witam :)Piękne fotki:loveu: http://img12.imageshack.us/img12/3415/s040809028.jpg bardzo mi się podoba:loveu: witamy witamy :) fotki ze zdychającego fuji, wkrótce przyjedzie mój aparacik, to znów będzie coś świeżego ;) [quote name='Od-Nowa']kiedy przyjeżdżasz?? :razz: sama? z psem? do wroc? nie prędzej jak we wrześniu/październiku:eviltong: nie lubię tego miasta, niestety:evil_lol: Quote
wiq Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 diabeł, zobaczymy, jaką będziesz miała linię będąc wysterylizowaną dojrzałą panią :evil_lol::evil_lol: Od-Nowa, a czego się pytasz, kiedy wracam, hę?:cool3: chcesz mi dać dyski? to mogę wpaść choćby w niedzielę :roflt: ha, a moje pieski w końcu rozruszały stare kości:multi: dziś aportowały nieomal jak za starych dobrych czasów :mdrmed: a ja dorwałam koncertówkę TSA i czeskie piwo :loveu: Quote
Od-Nowa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 masz na tej koncertówce "Trzy zapałki" albo "51"?? kundle wiosnę poczuły w sercu :lol: my dziś też pływaliśmy pierwszy raz w tym roku... może to dopiero roztop minął :lol: ze zdjęć to mi się najbardziej podoba. taka zawąchana ;) http://img23.imageshack.us/img23/8963/s040809022.jpg Quote
wiq Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 mam zapałki :P ukladasz pod nie freestyle? :evil_lol: kurde, tez bym sobie poszla poplywac z kundlami, ale nie mam gdzie, zeby ludzi nie bylo :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 taki freestyle byłby niezły.... Lir w zwolnionym szybujący do dogcatcha.... a w tle słowa piosenki : druga, gdy obejmę Ciebie, gdy obejmę Ciebie swymi ramionami :diabloti: no właśnie tam gdzie byliśmy zjechała się w krótkim czasie plaga narodu... moje pieski wielce kulturalne :evil_lol: lekko się wściekła ma prawa brew. tak leciuchno jak ino Pesteczki :evil_lol: Quote
wiq Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 widzę, że już masz koncepcję :roflt: już widzę Was zachwyconych, i równie ucieszonych ludzi :grin: Quote
Od-Nowa Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 podobno wiq & Bystra na DCDC w Warszawie mają być :diabloti::cool3: Quote
wiq Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 chętnie byś zobaczyła nasze upokorzenie? :evil_lol: nie wystarczyło Ci seminarium? :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 świrusy :loveu: http://img23.imageshack.us/img23/1043/simg3274.jpg śliczne ;) nie dla upokorzenia ale dla wprawy ;) polecam! ja coś takiego właśnie popełniłam :p:cool1: Quote
wiq Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 dzięki :) ha, chyba bym umarła z nerwów przed zawodami :evil_lol: IPO mam za tydzień i już chodzę po ścianach :evil_lol: ja się zdecydowanie za często denerwuję :evilbat: Quote
wiq Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 zatłukę kiedyś tego mońskiego kundla:mad: postanowiła dziś zwiać, na sam koniec spaceru, po nabiciu x kilometrów:angryy: ledwo się wlekła za mną już, a nagle fru! i psa nie ma:angryy: 2 h szukania, jeżdzenia, wołania :chainsaw: w końcu sąsiad ją namierzył i przyprowadził :mdleje: ubić, ubić, ubić, przetopić na smalec :evilbat: Quote
eria Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 a trochę by było tego smalcu nie ? :diabloti: Quote
wiq Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 no właśnie pech taki, że już coraz mniej - wszyscy na urlopach i pieski tylko ze mną siedzą :diabloti: Quote
olekg89 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Strasze moją babke ,że jak Diany nie odchudzi to ją na smalec ukradną.:lol: Quote
wiq Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 ja to od lat powtarzam i bez skutku :diabloti: Quote
Fauka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Tam od razu smalec, na sajgonki takiego :D moje psy mają tego pecha, że muszą chdozić ze mną na chińskie ale robią raczej za atrakcję niż potencjalnego kurczaka w pięciu smakach. Quote
wiq Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 ja jestem taki dziad, co ma odrzut względem kupnego żarcia - zawsze się zastanawiam, ile wcześniej przeszło :evil_lol: a gdzie Ty w tej Łodzi mieszkasz? my z Bystrą teraz będziemy okupowac przez tydzień las łagiewnicki :mdrmed: Quote
Fauka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Ja jestem z polesia, prawie centrum Łodzi bo wszędzie mam tak samo daleko ;) A kiedy będziecie okupować? to może dołączę :D Quote
wiq Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 od 14-22 sierpnia ;) chętnie tego 14 umówiłabym się na jakiś spacer, bo przyjeżdzam koło południa i nie mam co ze sobą zrobić (totalnie nie znam Łodzi;)), a szkolenie mam od 15-ego dopiero ;) Quote
Fauka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 14 możemy podjechać, Lary nie był jeszcze w lesie Łagiewnickim ;) jakie macie szkolenie? Quote
wiq Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 o, to świetnie, umówiłybyśmy się na popołudnie może, Lary pozna Las, my poznamy Łódź, będzie git ;) Bystra jest trochę upośledzona, ale będzie w kagańcu :evil_lol: mamy IPO.. brr:evil_lol: Quote
Recommended Posts