eria Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 to może on chory był ? :roll: ale to by go chyba jakoś odizolowali zeby nie byl dla zwiedzających widoczny czy coś :roll: normalnie stalismy przy małpie z 10 minut i myśleliśmy nad olbrzymimi jajkami Dobcia-też mam sąsiada co od razu przyłazi jak po 22 się nie daj boże zaśmieję Quote
wiq Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Wasi sąsiedzi w moim bloku by umarli chyba :evil_lol: od rana ujadają psy, do nocy ludzie grają, szurają, gg ustawione tak cicho, że doskonale słyszę sygnał... :chainsaw: nie, nie, bloki fuj :P nie ma to jak wiocha, jedyne co szczeka to kozły, studentów brak... :loveu: Quote
Della Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 popieram wiocha good!! chociaz nigdy nie spodziewalam sie ze sasiadka za siatka bedzie wkurzac sie oto ze jak pies robi kupe to podchodzi jak najblizej jej siatki i wystawia dupe w jej strone :cool3: ale przeciez nic tam u niej nie laduje :lol::lol::lol: Quote
diabelkowa Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 i co tam u Bystruni? bo wpadlam powiedziec ze szczeniakow nie bedzie bo logan jest suka collie :diabloti: Quote
wiq Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Byster ozdrowiał:multi: Monie za to pękł kaszak:evil_lol::evil_lol: mam nadzieję, że Ada niczego nie szykuje:diabloti: diabeł, bystra to tak na prawdę suka dalmatyńczyka, mona pies ogara, a ada to duży owczarek:eviltong: Quote
Dobcia Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 wspaniała wiadomość:multi: powiedz Monie żeby sobie jaj nie robiła:cool1: a Adzinka jest grzeczną dziewczynką, na pewno nie ma żadnych złych intencji:p ...a Negro to jork:evil_lol: taaa on zawsze chciał być jorkiem:evil_lol: Quote
wiq Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Negro to jamnik albo terier, z tego co widziałam :P kurde, kurde, chyba pojadę jutro do suk ]:-> następny egzamin dopiero za tydzień, a ja i miasto to nie jest fortunne połączenie.. ]:-> Quote
wiq Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 aha, jeszcze jeden zabawny njus: kupiłam maszynkę :diabloti: w końcu będę miała modną rasę - labLadorki :loveu: Quote
Dobcia Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 nie, nie :P to jork czystej krwi! rasa stworzona do tępienia gryzoni i spania na kanapach:evil_lol: ...he he to możemy się teraz spodziewać sucz w letnich wdziankach, co?:evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 wiq napisał(a):aha, jeszcze jeden zabawny njus: kupiłam maszynkę :diabloti: w końcu będę miała modną rasę - labLadorki :loveu: o, nowe wcielenia:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 o nastepna co psa bedzie golic:crazyeye: :lol: :lol: :lol: Quote
Od-Nowa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 o nie!! won z golarką od Adusi!! ona ma taką piękną szate!!:loveu::loveu::loveu: a w ogóle jaj sobie nie rób! jesteśmy umówione w niedziele na spacer przecież :cool3: Quote
wiq Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Dobcia napisał(a): ...he he to możemy się teraz spodziewać sucz w letnich wdziankach, co?:evil_lol: Kasia&Rika napisał(a):o, nowe wcielenia:evil_lol: Marta_Ares napisał(a):o nastepna co psa bedzie golic:crazyeye: :lol: :lol: :lol: nie planuję aż tak drastycznych zmian, po prostu ręka mi odpada jak mam robić degażówkami uszy i szyję :evil_lol: ale chcę też przejechać im po boczkach i zlikwidować te paskudne odstające brązowe kłaki:evil_lol: które nie wychodzą ani po potraktowaniu trymerem, ani furminatorem:placz: musiałabym chyba kupić nóż trymerski, ale maszynką prościej:diabloti: Od-Nowa napisał(a):o nie!! won z golarką od Adusi!! ona ma taką piękną szate!!:loveu::loveu::loveu: a w ogóle jaj sobie nie rób! jesteśmy umówione w niedziele na spacer przecież :cool3: Piękna szata jak na niufa, a toż to flat:eviltong: przynajmniej tak ma w papierze:evil_lol: oj, wrócę w poniedziałek albo wtorek, to wtedy się przejdziemy:eviltong: do 30 tkwię we Wroc, więc okazja będzie:cool3: a suczydła zobaczę albo teraz, albo 15 lipca:placz: Quote
Od-Nowa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 w tygodniu to się ugryź w nos! nie mam czasu na umawiane spacerki... tak mnie olać no... :placz: wybaczę łaskawie ale to potrwa :eviltong: Quote
gonek Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 wiq napisał(a):w końcu będę miała modną rasę - labLadorki :loveu: Ja mam ochotę od dwóch lat na greya :evil_lol: ale jakoś nie mam odwagi... Quote
diabelkowa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 ja chce zobaczyc obcietego flaata ;P ale od bystrej won ;P Quote
wiq Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 narazie wyczesałam, ręce mi odpadają :P bo tak, jestem psychiczna i o 2.00 w nocy stwierdziłam, ze jednak pojadę do suk... :roflt: Quote
Od-Nowa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 stwierdzić to jeszcze nic. jakby tak sie zerwać i pojechać o 2 to by było coś :eviltong: Quote
basia bonnie Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 wiq napisał(a): bo tak, jestem psychiczna i o 2.00 w nocy stwierdziłam, ze jednak pojadę do suk... :roflt: ja miałam podobnie :evil_lol: na wystawe do wrocławia miałam pociąg koło 4 rano, bo miałam przesiadkę no więc koło 22 się kładłam spać i nagle prawie zawału dostałam, bo sobie przypomniałam, że zapomnialam się zapytać matki czy ja w ogóle mogę jechać(znaczy bardziej jej oznajmić że jadę) :evil_lol: bo ona miała mi dać kase i zawieźć na pkp(19km)! :evil_lol: na szczęście się udało...:lol: Quote
Od-Nowa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 banerek fajny ale gdzie Adusia?? :roll::angryy: Quote
olekg89 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Starczy jeden flat i tak tylko ja odróżniam:cool3: OO moi synowie tam w głębi.Jacy śliczni:evil_lol: i ruda chabeta.:lol: Quote
eria Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Od-Nowa napisał(a):banerek fajny ale gdzie Adusia?? :roll::angryy: a to nie Ada na banerze jest???????? Quote
wiq Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Od-Nowa']stwierdzić to jeszcze nic. jakby tak sie zerwać i pojechać o 2 to by było coś :eviltong: chciałam, ale nie miałam tramwaju ani busa:evil_lol: [quote name='basia bonnie']ja miałam podobnie :evil_lol: na wystawe do wrocławia miałam pociąg koło 4 rano, bo miałam przesiadkę no więc koło 22 się kładłam spać i nagle prawie zawału dostałam, bo sobie przypomniałam, że zapomnialam się zapytać matki czy ja w ogóle mogę jechać(znaczy bardziej jej oznajmić że jadę) :evil_lol: bo ona miała mi dać kase i zawieźć na pkp(19km)! :evil_lol: na szczęście się udało...:lol: ja na miejscu Twojej matki bym Cię rozczasła:evil_lol: [quote name='Owczarkowa'] dzięki!:multi: będę miała w zapasie!:multi: [quote name='Od-Nowa']banerek fajny ale gdzie Adusia?? :roll::angryy: adusia trafi do ava:eviltong: [quote name='olekg89']Starczy jeden flat i tak tylko ja odróżniam:cool3: OO moi synowie tam w głębi.Jacy śliczni:evil_lol: i ruda chabeta.:lol: mosz recht, Ty i Tania:evil_lol: synowie rosną i śmierdzą:cool3: [quote name='eria']a to nie Ada na banerze jest???????? toż to Moniczka w swej czystej postaci ;) Quote
Recommended Posts