Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to może on chory był ? :roll: ale to by go chyba jakoś odizolowali zeby nie byl dla zwiedzających widoczny czy coś :roll: normalnie stalismy przy małpie z 10 minut i myśleliśmy nad olbrzymimi jajkami

Dobcia-też mam sąsiada co od razu przyłazi jak po 22 się nie daj boże zaśmieję

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wasi sąsiedzi w moim bloku by umarli chyba :evil_lol:
od rana ujadają psy, do nocy ludzie grają, szurają, gg ustawione tak cicho, że doskonale słyszę sygnał... :chainsaw:

nie, nie, bloki fuj :P
nie ma to jak wiocha, jedyne co szczeka to kozły, studentów brak... :loveu:

Posted

popieram wiocha good!! chociaz nigdy nie spodziewalam sie ze sasiadka za siatka bedzie wkurzac sie oto ze jak pies robi kupe to podchodzi jak najblizej jej siatki i wystawia dupe w jej strone :cool3: ale przeciez nic tam u niej nie laduje :lol::lol::lol:

Posted

Byster ozdrowiał:multi:
Monie za to pękł kaszak:evil_lol::evil_lol:

mam nadzieję, że Ada niczego nie szykuje:diabloti:

diabeł, bystra to tak na prawdę suka dalmatyńczyka, mona pies ogara, a ada to duży owczarek:eviltong:

Posted

wspaniała wiadomość:multi:

powiedz Monie żeby sobie jaj nie robiła:cool1:
a Adzinka jest grzeczną dziewczynką, na pewno nie ma żadnych złych intencji:p

...a Negro to jork:evil_lol: taaa on zawsze chciał być jorkiem:evil_lol:

Posted

Negro to jamnik albo terier, z tego co widziałam :P

kurde, kurde, chyba pojadę jutro do suk ]:-> następny egzamin dopiero za tydzień, a ja i miasto to nie jest fortunne połączenie.. ]:->

Posted

nie, nie :P to jork czystej krwi! rasa stworzona do tępienia gryzoni i spania na kanapach:evil_lol:

...he he to możemy się teraz spodziewać sucz w letnich wdziankach, co?:evil_lol:

Posted

o nie!! won z golarką od Adusi!! ona ma taką piękną szate!!:loveu::loveu::loveu:

a w ogóle jaj sobie nie rób! jesteśmy umówione w niedziele na spacer przecież :cool3:

Posted

Dobcia napisał(a):

...he he to możemy się teraz spodziewać sucz w letnich wdziankach, co?:evil_lol:

Kasia&Rika napisał(a):
o, nowe wcielenia:evil_lol:

Marta_Ares napisał(a):
o nastepna co psa bedzie golic:crazyeye: :lol: :lol: :lol:

nie planuję aż tak drastycznych zmian, po prostu ręka mi odpada jak mam robić degażówkami uszy i szyję :evil_lol:
ale chcę też przejechać im po boczkach i zlikwidować te paskudne odstające brązowe kłaki:evil_lol: które nie wychodzą ani po potraktowaniu trymerem, ani furminatorem:placz: musiałabym chyba kupić nóż trymerski, ale maszynką prościej:diabloti:

Od-Nowa napisał(a):
o nie!! won z golarką od Adusi!! ona ma taką piękną szate!!:loveu::loveu::loveu:

a w ogóle jaj sobie nie rób! jesteśmy umówione w niedziele na spacer przecież :cool3:

Piękna szata jak na niufa, a toż to flat:eviltong: przynajmniej tak ma w papierze:evil_lol:

oj, wrócę w poniedziałek albo wtorek, to wtedy się przejdziemy:eviltong:
do 30 tkwię we Wroc, więc okazja będzie:cool3:
a suczydła zobaczę albo teraz, albo 15 lipca:placz:

Posted

wiq napisał(a):
w końcu będę miała modną rasę - labLadorki :loveu:

Ja mam ochotę od dwóch lat na greya :evil_lol: ale jakoś nie mam odwagi...

Posted

narazie wyczesałam, ręce mi odpadają :P

bo tak, jestem psychiczna i o 2.00 w nocy stwierdziłam, ze jednak pojadę do suk... :roflt:

Posted

wiq napisał(a):

bo tak, jestem psychiczna i o 2.00 w nocy stwierdziłam, ze jednak pojadę do suk... :roflt:

ja miałam podobnie :evil_lol: na wystawe do wrocławia miałam pociąg koło 4 rano, bo miałam przesiadkę no więc koło 22 się kładłam spać i nagle prawie zawału dostałam, bo sobie przypomniałam, że zapomnialam się zapytać matki czy ja w ogóle mogę jechać(znaczy bardziej jej oznajmić że jadę) :evil_lol: bo ona miała mi dać kase i zawieźć na pkp(19km)! :evil_lol: na szczęście się udało...:lol:

Posted

[quote name='Od-Nowa']stwierdzić to jeszcze nic. jakby tak sie zerwać i pojechać o 2 to by było coś :eviltong:

chciałam, ale nie miałam tramwaju ani busa:evil_lol:

[quote name='basia bonnie']ja miałam podobnie :evil_lol: na wystawe do wrocławia miałam pociąg koło 4 rano, bo miałam przesiadkę no więc koło 22 się kładłam spać i nagle prawie zawału dostałam, bo sobie przypomniałam, że zapomnialam się zapytać matki czy ja w ogóle mogę jechać(znaczy bardziej jej oznajmić że jadę) :evil_lol: bo ona miała mi dać kase i zawieźć na pkp(19km)! :evil_lol: na szczęście się udało...:lol:

ja na miejscu Twojej matki bym Cię rozczasła:evil_lol:

[quote name='Owczarkowa']

dzięki!:multi: będę miała w zapasie!:multi:

[quote name='Od-Nowa']banerek fajny ale gdzie Adusia?? :roll::angryy:

adusia trafi do ava:eviltong:

[quote name='olekg89']Starczy jeden flat i tak tylko ja odróżniam:cool3: OO moi synowie tam w głębi.Jacy śliczni:evil_lol: i ruda chabeta.:lol:

mosz recht, Ty i Tania:evil_lol:
synowie rosną i śmierdzą:cool3:

[quote name='eria']a to nie Ada na banerze jest????????

toż to Moniczka w swej czystej postaci ;)