wiq Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Kasia, co kto lubi...:evil_lol: Justyna, żyjesz!:multi::eviltong: bardzo lubie robic jej zdjęcia, w porównaniu do fotografowania czarnuchów to o wiele prostsze:evil_lol: Basia, wróciłaś z odwyku?:loveu::evil_lol: 12 kroków AA opracowane przed kolejnym zlotem?..:cool3: qń za wklejenie tego zdjęcia siostra mnie oskalpuje:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ja mam takie momenty życia i nieżycia :evil_lol: Qń coś niezadowolony ;) A siostra co... ciekawie wyszła :cool3: ;) Quote
wiq Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Justyna, ta, życie utajone:evil_lol: a bo qń taki malkontent jest niczym wiq:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='wiq'] Basia, wróciłaś z odwyku?:loveu::evil_lol: 12 kroków AA opracowane przed kolejnym zlotem?..:cool3: Żeby trafić na odwyk,to musi być jakiś powód...tym właśnie byłam zajęta:evil_lol::evil_lol: 12kroków AA to ja mam w domu:evil_lol: matka się tym zajmuje zawodowo...żal:cool3: i sama w domu ma alkoholika :diabloti: no cóż, są ludzie i parapety :lol: A przed zlotem to już sobie obczaiłam wszystkie izby wytrzeźwień i dałam matce adresy pogotowi opiekuńczych, z których mnie odbierze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A w tej galerii znów konie... chyba jakiś zboczeniec tą galerie prowadzi:diabloti::diabloti: A flacie portrety wyszły świetne! Co to za obiektyw? Quote
wiq Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 zboczona to Ty jesteś, że na te zloty jezdzisz!:diabloti: no szkło cały czas to samo, sigma 17-200, f.3,5 chyba ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Widzę, że flacikowe RedDingo ;) Mania obrożowa trwa? :razz: Quote
basia bonnie Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Sama miałaś jechać na zlot! więc nie mów na mnie :diabloti::evil_lol: i na spacerek miałaś ze mną iść :placz: i uj :placz: ide popłakać do kącika z żyletką! Fajna ta Sigma :cool3: muszę nad nią pomyśleć :loveu: Quote
Pestka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 http://img268.imageshack.us/img268/232/s038.jpg jak dumnie kroczy :loveu: Quote
wiq Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Widzę, że flacikowe RedDingo ;) Mania obrożowa trwa? :razz: oczywiście, że trwa, aczkolwiek ze względów finansowych znacznie straciła na rozmachu:evil_lol: [quote name='basia bonnie']Sama miałaś jechać na zlot! więc nie mów na mnie :diabloti::evil_lol: i na spacerek miałaś ze mną iść :placz: i uj :placz: ide popłakać do kącika z żyletką! Fajna ta Sigma :cool3: muszę nad nią pomyśleć :loveu: na zlot miałam jechać, ale zobaczyłam zdjęcia i stwierdziłam, że podziękuję:eviltong: umarłabym tam z nudów:evil_lol: wolę jechać na obóz szkoleniowy:loveu: a na spacer zawsze możesz wpaść:eviltong: no szkło nawet daje radę, na moje amatorskie focenie mi wystarcza ;) [quote name='Shappy']http://img268.imageshack.us/img268/232/s038.jpg jak dumnie kroczy :loveu: no ba, taki patyk to jeden jedyny w całym lesie, ze zdobyczą trzeba się pokazać:evil_lol: wogóle, wróciły multicytaty, zniknęły reklamy!..:crazyeye::multi: to z dobrych wieści.. Quote
Rinuś Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Boskie foty :loveu: a ta weteranka to ile niby ma lat? :eviltong: Quote
wiq Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Rinuś']Boskie foty :loveu: a ta weteranka to ile niby ma lat? :eviltong: cześć kobito :mdrmed: z 8 będzie w lipcu ;) a tak a propos dat, Monika dziś kończy 7 latek!:loveu: Quote
basia bonnie Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 wiq napisał(a): na zlot miałam jechać, ale zobaczyłam zdjęcia i stwierdziłam, że podziękuję:eviltong: umarłabym tam z nudów:evil_lol: wolę jechać na obóz szkoleniowy:loveu: a na spacer zawsze możesz wpaść:eviltong: no szkło nawet daje radę, na moje amatorskie focenie mi wystarcza ;) Picie to nudy? :evil_lol::evil_lol: ta, klikerowy pewnie :diabloti: mówisz serio? :cool3: ok, koniec czerwca/początek lipca wbijam:loveu: Najlepsiejszego dla Mony :multi::loveu: Quote
wiq Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 pewnie, że nudy, wczoraj byłam np. na urodzinach i myślałam, że zasnę:evil_lol: wypiłam AŻ jedno piwo :evil_lol: tak się bawiłam:loveu: :diabloti: koniec czerwca kończę sesję, początek lipca zaczynam praktyki:eviltong: ale jak wrócę do Ci dam znać:cool3: Quote
basia bonnie Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 wiq napisał(a):pewnie, że nudy, wczoraj byłam np. na urodzinach i myślałam, że zasnę:evil_lol: wypiłam AŻ jedno piwo :evil_lol: tak się bawiłam:loveu: :diabloti: koniec czerwca kończę sesję, początek lipca zaczynam praktyki:eviltong: ale jak wrócę do Ci dam znać:cool3: alkoholiczka!! :diabloti::evil_lol: No chyba,że wolisz środek czerwca,ale w sumie to już jest środek... Ok, będę czekać :cool3: Quote
Rinuś Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 eee to faktycznie weteranka :eviltong::eviltong::eviltong: fascynuje mnie ten koń...czyj to ?:cool3: Quote
Paulina. Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 najlepszego dla weteranki :loveu: jak przeczytałam pierwsze zdanie Twojego posta, to myślałam, że z nadmiaru alkoholu miałaś zasnąc :diabloti: Quote
wiq Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='basia bonnie']alkoholiczka!! :diabloti::evil_lol: No chyba,że wolisz środek czerwca,ale w sumie to już jest środek... Ok, będę czekać :cool3: jassssnnne...:eviltong: czekaj aż mistrz zen się o Ciebie upomni 8) [quote name='Rinuś']eee to faktycznie weteranka :eviltong::eviltong::eviltong: fascynuje mnie ten koń...czyj to ?:cool3: w kwiecie wieku:loveu: qń rodzinny ;) [quote name='Paulinaaa']najlepszego dla weteranki :loveu: jak przeczytałam pierwsze zdanie Twojego posta, to myślałam, że z nadmiaru alkoholu miałaś zasnąc :diabloti: weteranka na zdjęciu to A., urodziny ma M., 7 to jeszcze nie weteran:evil_lol: ale dzięki:evil_lol: nie, nie, nadmiar alkoholu to jest coś, czego już zdecydowanie nie lubię:eviltong: szczury odkrywają w sobie powołanie alpinistów.. :mdleje: przywiązały się chyba do mnie już (jak ja do nich:roll:) i iskają mnie jak psy:evil_lol: (nie, nie mam pasożytów:diabloti:) są w szoku, gdyż przemeblowałam dziś pokój i nie wiedzą, kaj łazić.. obecnie wg nich najbezpieczniej jest na moich ramionach tudzież głowie.. a dziś rano sis mi zadzwoniła, że Byster chory:placz: Quote
gonek Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Najlepszego dla Moniczki :) A gdzie będziesz miała praktyki? I co Bystrej? Quote
wiq Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Od-Nowa napisał(a):co rudej?? niech się nie wygłupia.... ma krwisty wyciek ze sromu :mdleje: sis zauważyła plamki na podłodze, miałam nadzieję, że to gruczoły okołoodbytowe, ale jednak nie:shake: byli z nią wczoraj u weta i dostaje antybiotyk..:shake: gonek napisał(a):Najlepszego dla Moniczki :) A gdzie będziesz miała praktyki? I co Bystrej? Monika nie podziękuje, ale ja mogę:evil_lol: niestety takich marnych urodzin jak od 2 lat to nie miała nigdy:evil_lol: pechowo się w okolicach sesji urodziła:eviltong: mam praktyki hodowlane w tym roku, będę pracownikiem fermy:loveu: bydło mleczne i trzoda chlewna:loveu::cool3: Quote
eria Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 praktyk zazdraszczam :loveu: a Bystra mam nadzieje sie szybko wykuruje :roll: Quote
wiq Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 no muszę przyznać, że się cieszę na te praktyki;) będzie zabawa :mdrmed: Byster kawał sucza, musi się wykurować:cool3: chociaż oczywiście mam schizy :stupid: Quote
Od-Nowa Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Bystrej dużo zdrowia życzę. i kciuka przytrzymam Quote
Recommended Posts