wiq Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Gosiak, jeszcze parę spacerów z tym babincem i sie chlop wkurzy i poustawia to talatajstwo:evil_lol: eria, ziemia smaczna jest, nie wiesz?:evil_lol: i jeszcze jakas krecia kupa sie moze zawinie, mniam mniam:diabloti: Dobcia, Od-Nowa, po mojej 3 tyg nieobecnosci juz chyba nie beda z przezarcia mialy sily sie czymkolwiek dozywiac:shake: z przezarcia:diabloti: kasiasty TZ z mieszkaniem na obrzezach an cito:evil_lol::evil_lol: Weronika, to Gosiaka musisz pomeczyc, zeby galerie mu zalozyla:eviltong: bumerang, sumienie mi meczyc pozwala, ale psy sie na starosc psuja :placz: anetta, jakie zdjecia? Quote
Dobcia Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Wiq co to? Szczurzątka?!:cool3: 3 tyg... współczuje...:roll: ale znam ten ból:placz: Quote
wiq Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 i w ramach żartu..:evil_lol::evil_lol: :laugh2_2: Quote
wiq Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 si,aleksandra kajowo-czarkowa ma jeszcze 6 na wydaniu:diabloti: więc dobre domy - ZGŁASZAJCIE SIĘ:evil_lol: Quote
Ziunia Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 o bosz.... biedne zwierzątka. Te łapki przyklejone do ścianek :roll: 'ratunkuuu' :lol: Quote
Dobcia Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 akurat jestem na etapie poszukiwania gryzonia, ale Śląsk za daleko...;) Quote
diabelkowa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 wpadlam tu wlasnie po to zdjecie Bystrej bo juz o nim slyszalam ;p Quote
eria Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 jeee przeróbka Bystrej bombowa! :crazyeye::loveu: a szczurki.... cóż szkoda że nie są myszkami bo dwie już by miały dom... Gdyby była potrzebna jakas klatka to dysponuję kilkoma Quote
wiq Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Ziunia, dyć to szkodniki, nie żałuj:evil_lol: Dobcia, to już byś z Olkiem musiała gadać, czy gdzieś by komu nie wcisnął na przewózkę do Kraka ;) Diabeł, ciekawe co słyszałaś :laugh2_2: Quote
anetta Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Wiq, te http://img19.imageshack.us/img19/6601/s140409034.jpg i te http://img218.imageshack.us/img218/506/s140409035.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ło rany jakie maluchy, dajcie im więcej miejsca :lol: To Olek ma też szczurki? Co się Bystrej stało? :evil_lol: Quote
wiq Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 z tego co słyszałam szczurowie już rozdysponowani:evil_lol: mnie sie dostało 2 panow, jeden czarny cap, a drugi agouti:eviltong: bardzo pocieszne zwierzęta :D Quote
Dobcia Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 słodziaki:lol::loveu: hi hi a ja w końcu mam chomiczka:evil_lol: taaa to bardzo szczurkowate:evil_lol: ...nawet dziś Kiczorka pokój zwiedziła:evil_lol::roll::diabloti: http://img411.imageshack.us/img411/2962/dsc00198z.jpg przy takiej straży rower bezpieczny:cool3: Quote
wiq Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Dobcia, dobry i chomik:evil_lol: tak, z ta straza rower bezpieczny, ale ja z nimi jezdzac juz srednio:evil_lol: Justyna, no oni spia tacy porozwalani:evil_lol: wczoraj zrobilam im hamak i tylko w nim teraz siedza:eviltong: imiona? jakie imiona?:diabloti: nie wiem wlasnie, wymyslam, wymyslam i dupa.. uzbieram wiecej propozycji i zrobimy glosowanie:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Ja się cieszę 3 koszatniczkami, więc szczurowatymi zachwycam się jak najbardziej :loveu: On tak śpi z łapami wywalonymi do góry? Ale super :loveu: A jak pomysły na imiona? Quote
eria Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 też bym poszła na taki spacer tylko że by mi łoś padl na ryj - czas się przestawiać na krótkie spacerki z nóżki na nóżkę :shake:;) i jak imiona ?? mam nadzieje że wymyślisz coś wyjątkowo głupiego, nie wiem, jakiś np Schabik i Befsztyk albo coś :evil_lol: Quote
wiq Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 przestałam się lansować po galeriach:evil_lol: wlasnie wrocilam z ponad 3 h spaceru i padam na ryj:diabloti: Quote
Paulina. Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 eria napisał(a):i jak imiona ?? mam nadzieje że wymyślisz coś wyjątkowo głupiego, nie wiem, jakiś np Schabik i Befsztyk albo coś :evil_lol: jakaś aluzja do mojej Pizzy i Frytki ? :cool1: :evil_lol: Quote
eria Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 eeee takie belejakie imiona :evil_lol::evil_lol::shake: Quote
wiq Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 eria, oj dobrze to znam, bo monika ostatnio niedomagała, ale zmianilam im karme na seniorowa, podpaslam suplementami na stawy i jest troche lepiej, ale nie moge jej przeciazac za bardzo, bo kulawki sie pojawiaja:placz: za to a. i b. sie poki co trzymaja gites (tfu tfu tfu), choc a. juz tak nie szaleje jak dawniej:evil_lol: ale i tak jak na swoj wiek daje czadu:eviltong: Paulinaaa, dobre:evil_lol: czarnego nazwalam kapsel, a aguti chyba zostanie kretekem:evil_lol: Quote
Recommended Posts