Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiak, jeszcze parę spacerów z tym babincem i sie chlop wkurzy i poustawia to talatajstwo:evil_lol:

eria, ziemia smaczna jest, nie wiesz?:evil_lol: i jeszcze jakas krecia kupa sie moze zawinie, mniam mniam:diabloti:

Dobcia, Od-Nowa, po mojej 3 tyg nieobecnosci juz chyba nie beda z przezarcia mialy sily sie czymkolwiek dozywiac:shake: z przezarcia:diabloti: kasiasty TZ z mieszkaniem na obrzezach an cito:evil_lol::evil_lol:

Weronika, to Gosiaka musisz pomeczyc, zeby galerie mu zalozyla:eviltong:

bumerang
, sumienie mi meczyc pozwala, ale psy sie na starosc psuja :placz:

anetta, jakie zdjecia?

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jeee przeróbka Bystrej bombowa! :crazyeye::loveu:

a szczurki.... cóż szkoda że nie są myszkami bo dwie już by miały dom... Gdyby była potrzebna jakas klatka to dysponuję kilkoma

Posted

Ziunia, dyć to szkodniki, nie żałuj:evil_lol:

Dobcia, to już byś z Olkiem musiała gadać, czy gdzieś by komu nie wcisnął na przewózkę do Kraka ;)

Diabeł, ciekawe co słyszałaś :laugh2_2:

Posted

z tego co słyszałam szczurowie już rozdysponowani:evil_lol:

mnie sie dostało 2 panow, jeden czarny cap, a drugi agouti:eviltong:

bardzo pocieszne zwierzęta :D

Posted

Dobcia, dobry i chomik:evil_lol: tak, z ta straza rower bezpieczny, ale ja z nimi jezdzac juz srednio:evil_lol:

Justyna, no oni spia tacy porozwalani:evil_lol: wczoraj zrobilam im hamak i tylko w nim teraz siedza:eviltong: imiona? jakie imiona?:diabloti:

nie wiem wlasnie, wymyslam, wymyslam i dupa..
uzbieram wiecej propozycji i zrobimy glosowanie:evil_lol:

Posted

też bym poszła na taki spacer tylko że by mi łoś padl na ryj - czas się przestawiać na krótkie spacerki z nóżki na nóżkę :shake:;)

i jak imiona ?? mam nadzieje że wymyślisz coś wyjątkowo głupiego, nie wiem, jakiś np Schabik i Befsztyk albo coś :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
i jak imiona ?? mam nadzieje że wymyślisz coś wyjątkowo głupiego, nie wiem, jakiś np Schabik i Befsztyk albo coś :evil_lol:

jakaś aluzja do mojej Pizzy i Frytki ? :cool1:

:evil_lol:

Posted

eria, oj dobrze to znam, bo monika ostatnio niedomagała, ale zmianilam im karme na seniorowa, podpaslam suplementami na stawy i jest troche lepiej, ale nie moge jej przeciazac za bardzo, bo kulawki sie pojawiaja:placz:
za to a. i b. sie poki co trzymaja gites (tfu tfu tfu), choc a. juz tak nie szaleje jak dawniej:evil_lol: ale i tak jak na swoj wiek daje czadu:eviltong:

Paulinaaa, dobre:evil_lol:

czarnego nazwalam kapsel, a aguti chyba zostanie kretekem:evil_lol: