wiq Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 dzienkujem dziewczyczyny:p ale nie rozumiem, czemu ta biedna jesien tylu ludziom przeszkadza;) Quote
Agushka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Kochana wiq ona nie przeszkadza, tylko już jest za długo. A jak jeszcze jest taka mgła to jakoś mi się szaroburo robi no co ja poradzę... Jeszcze wczoraj lubiłam jesień a dziś już jakoś niezabardzawo. Quote
furciaczek Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 wiq gdybym mieszkala blisko takiego miejsca gdzie robisz te wszystkie sliczne fotki to pewnie nie przeszkadzalaby mi ta jesien. jesien w miescie jest strasznie ponura:shake: Quote
wiq Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 biedne jestecie - u mnie slonko:eviltong: wplyw na moj poglad ma tez to, ze moje samopoczucie nie jest uzaleznione od pogody tylko upalow nie lubie, wlasciwie lato jest najgorsze a fotki robie w b. roznych miejscach - mieszkanie na zapadlej prowincji ma swoje dobre strony:evil_lol: Quote
milena182 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 ale masa slicznych fotek:loveu:zazdroszcze okolicy do spacerów:diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Hey hey :) ile ja bym oddała zeby mieszkać gdzieś pod miastem... no aż chyba zaczne rodzicom skanować łeb ze sie chce przeprowadzić :evil_lol: ale pasują do siecie :D:D:loveu: :loveu: Quote
wiq Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 [quote name='_ChiQuiTa_']Hey hey :) ile ja bym oddała zeby mieszkać gdzieś pod miastem... no aż chyba zaczne rodzicom skanować łeb ze sie chce przeprowadzić :evil_lol: ale pasują do siecie :D:D:loveu: :loveu: po co rodzicom, lepiej poczekac i samej sie wyniesc:eviltong: no przypadl Adzie do gustu - bawili sie potem wariacko przez 15 min chyba:D [quote name='milena182']ale masa slicznych fotek:loveu:zazdroszcze okolicy do spacerów:diabloti: dziekujemy:) [quote name='Patka']naprawde wspaniała fota !! :loveu: witaj! dzieki:) dobrze Cie tu widziec znow:) [quote name='APSA']Jaki PĘD! ... smigal az milo:evil_lol: Kasiu bigosowa, ile potrzeba, zeby zmeczyc wyzla? bo ten sie nie chcial dac:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Cóż za cudowne fotki... :loveu: To jest ten minus mieszczaństwa, że ne tego typu spacery można sobie pozwolić góra raz w tygodniu :-( A psiaki taki hepi :) Quote
wiq Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 niestety, w tym roku moge podpisac sie pod tym, co napisalas, zamieniajac "mieszczanstwa" na "matury" :lol::lol::lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 wiq niestety nim ja sama sie wyniose to minie jeszcze troche... wiec wole im poskanować :D Quote
wiq Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 ha, powoli zblizamy sie do imprezy -> 100 strona..:cool3: Quote
Tina.Sara Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 no dobra.....dawać szybciej tą setke :cool3: Quote
Agushka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Wrzuć tyle zdjęć, żeby wystarczyło na 10 stron i już :) A jaką będziemy wszyscy mieć radochę przy tym:evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Śliczny ten wyzelek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Honey Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 A ja sie chcialam przywitac i dac znac, ze jeszcze zyje :p Quote
Alynkaaa Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 hejoo:)<jak w teletubisiach:eviltong: > a ja tez przyszlam sie pzrzywiotac i widze pieeeekne focie:) ta fota rzadzi:) :loveu: :loveu: Quote
eria Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Cześć Wiq, fotki świetne jak zawsze - a jaka miła odmiana - bo inne pieski też są :loveu: Urozmaicenie się przydaje ;) Quote
wiq Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 [quote name='Agushka']Wrzuć tyle zdjęć, żeby wystarczyło na 10 stron i już :) A jaką będziemy wszyscy mieć radochę przy tym:evil_lol::evil_lol: przemysle to propozycje:evil_lol: [quote name='KaRa_TC'] Śliczny ten wyzelek:loveu: :loveu: :loveu: pierwszy raz go widzialam:) [quote name='Honey']A ja sie chcialam przywitac i dac znac, ze jeszcze zyje :p ciesze sie bardzo, ze nie zginelas przygniesiona masa psia:evil_lol: widzisz, ze i u mnie sie zawyzlilo?;) [quote name='Alynkaaa']hejoo:)<jak w teletubisiach:eviltong: > a ja tez przyszlam sie pzrzywiotac i widze pieeeekne focie:) ta fota rzadzi:) :loveu: :loveu: moja znajoma kiedys powidziala, ze teletubisie to jej ulubiony program w tv (moja rowiesniczka;) ) milo mi, ze sie podoba:p [quote name='eria']Cześć Wiq, fotki świetne jak zawsze - a jaka miła odmiana - bo inne pieski też są :loveu: Urozmaicenie się przydaje ;) bardzo sie ciesze, ze gustujesz w moich fotkach;) zwykle spaceruje sama, albo z Saba ale bardzo lubie focic inne psy - odpoczynek dla oczu;) Quote
furciaczek Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 spokojnie zanim sie obejzysz bedzie juz ta 100 stronka :) Quote
misiaczek Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 wiq napisał(a): tylko upalow nie lubie, wlasciwie lato jest najgorsze U mnie to samo :roll:. wiq napisał(a):ha, powoli zblizamy sie do imprezy -> 100 strona..:cool3: No to będziem opijać :oops:. Zdjecia ze spacerku z innymi piesiami,oczywiście super :loveu:. Quote
wiq Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 hej:) no faktycznie,konsekwentnie sie zblizamy do 100..;) misiaczek, jeszcze powiedz, ze lubisz mgly i deszcze...:evil_lol: Quote
Recommended Posts