olekg89 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ojejej czy one pływały?:shake:Nie pochorują się?:evil_lol: Quote
wiq Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 jeszcze Ty mnie dziś chcesz wkurwić?..:diabloti: Quote
basia bonnie Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 wiq napisał(a):Dobcia, to zabierz się z Basią, miała przyjechać zimą na spacer:evil_lol: MA przyjechać!!! i przyjedzie:loveu: i Dobcie chętnie wezmie ze sobą :) Wika, wyjebi*** masz avek:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Mysia_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 basia bonnie napisał(a):MA przyjechać!!! i przyjedzie:loveu: i Dobcie chętnie wezmie ze sobą :) Wika, wyjebi*** masz avek:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: q..a Barbara jak Ty się wyrażasz :shake: Quote
wiq Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Barbaro, ja *******ę, trochę kultury!:diabloti: :roflt: to przyjeżdzajta, poganiamy po lesie:eviltong: Quote
wiq Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 jeszcze jakieś 36 h i do lasu!:multi::multi: kocham miasto:diabloti: Quote
eria Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 ale się chwali nowymi szelkami :diabloti: Quote
wiq Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 ta, zdjęciami z września:diabloti: Quote
Mysia_ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 ze września - to prawie nowe :evil_lol: Tak przypuszczam, że w galerii moich zwierzaków mniejwięcej z tego okresu są najnowsze fotki :lol::diabloti: Quote
Dobcia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 A pewnie, że przyjedziemy!!!:lol: Basia, kiedy?:cool3: ...jeszcze jakieś 360 godzin i też będę ganiac po lesie... ehhh:placz: a szeleczki całkiem ładne:) Quote
basia bonnie Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 wiq napisał(a):Barbaro, ja *******ę, trochę kultury!:diabloti: :roflt: to przyjeżdzajta, poganiamy po lesie:eviltong: Ku***, tylko nie Barbaro!!! :roflt: Jak napada dużo śniegu!:cool3: Dobcia napisał(a):A pewnie, że przyjedziemy!!!:lol: Basia, kiedy?:cool3: ...jeszcze jakieś 360 godzin i też będę ganiac po lesie... ehhh:placz: Jak już będzie taka zima prawdziwa:cool3: (o ile sie takiej doczekamy w tym roku heheh:evil_lol:) natchnęłyscie mnie!:evil_lol: chyba zaraz pójdę odwiedzić lasek, w którym nie byłam kilka miesięcy:loveu: Quote
Mysia_ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Barbara, zero wychowania :shake: aż wstyd, że jesteś z mojej rodziny! :shake: I co Ty pierd***sz, że w lesie nie byłaś, przeciez u Ciebie jest jeden wielki las :diabloti::evil_lol: Prawie jak w Lublińcu :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Zdjęcia są suepr, stęskniłam się i za nimi, i za psami, i za Tobą... i za śniegiem też :placz: Quote
wiq Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 o ja cieee.. pinczerowa, Ty żyjesz!:multi::evil_lol: ano brak dawnych czasów:placz: ha, a ja zaczynam wielkie odliczanie do piątku (chociaż może uda mi się zerwać w czwartek:evil_lol:) a więc... 8... (bo jeszcze cały dzień muszę dziś przeżyć, wieczorem dam se 7:evil_lol:) Quote
basia bonnie Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Wiq, Ty zyjesz :crazyeye: :multi: myślałam,ze juz zamilkłaś na wieki :evil_lol::evil_lol: a co takiego jest w piatek? wracasz do kundli? :cool3: p.s. daj se 7 ! :evil_lol: Quote
wiq Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 przeżyłam dzisiejszy dzień i to całkiem nieźle:cool3: ano żyję, ale o czym tu pisać, jak nauka, nauka, nauka i środek miasta:placz: no jacha, że wracam, do czego innego mogłabym odliczać?:evil_lol: 7:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Wiq, widzisz to taka telepatia - odradzamy się jednocześnie... jak feniks z popiołu :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='wiq']przeżyłam dzisiejszy dzień i to całkiem nieźle:cool3: ano żyję, ale o czym tu pisać, jak nauka, nauka, nauka i środek miasta:placz: no jacha, że wracam, do czego innego mogłabym odliczać?:evil_lol: 7:diabloti: no brawo, dzielna dziewczynka hahah:evil_lol: oj Ty biedactwo :shake::evil_lol: no wiesz... niektórzy odliczają do tych 'cudownych' swiat:diabloti: przecież wszystko wtedy jest takie słodkie, kochane, cudowne i cukierkowe :P no życ nie umierac:eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Wiq, jeszcze 7 dni :loveu: Basiu - i zazwyczaj po Wigilii to wszystko się kończy i powracają darcia, kłótnie, wytykanie palcami i piękne cudowne codzienne życie :diabloti: Quote
wiq Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 dogomaniacka reaktywacja:evil_lol: piwko, forum, jak za dawnych lat:evil_lol: tylko pod nogami wykończonych spacerem psów brakuje:placz: Quote
basia bonnie Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 wiq napisał(a):piwko, forum, jak za dawnych lat:evil_lol: skakanie postów jak za niedawnych miesięcy :evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Basiu - i zazwyczaj po Wigilii to wszystko się kończy i powracają darcia, kłótnie, wytykanie palcami i piękne cudowne codzienne życie :diabloti: ee u mnie cały rok jest darcie, kłotnie itd :evil_lol: jedyna cukierkowość we wigilie to to ze mamy 12 rodzajow piw jako 12 dan hhahah:evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 odliczanie do świąt - bez przesady:eviltong: odliczam do 2 tyg wolnego, czyli nielimitowanego szlajania się z psami:evil_lol: Quote
Recommended Posts