Od-Nowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 i ***** i ******** i jeszcze ******* :eviltong: a tak czekałam :placz::shake::roll::-(:cool1: Quote
wiq Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 no kurdeż, nie rób mi tu wyrzutów! bo me serce z kamienia zmięknie :P hej, kobieto, po co ten płacz :cool3::evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 no kurdeż, nie rób mi tu wyrzutów! bo me serce z kamienia zmięknie :P hej, kobieto, po co ten płacz :cool3::evil_lol: o, to działa :diabloti: :placz::placz::placz::placz::placz::placz: miało by nie być spacerku z wiq? NIEEEE:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Dobcia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 takich delikatnych, wrażych istotek tu więcej... wiec czekam TYLKO na dobre wieści!8) Quote
wiq Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 nie, nie, nie, nie dam się zbałamucić :P muszę się spotkać z gonkiem w sprawie szelek, przypilnować dziatwy i zmykać :P a może Wy byście wpadli na Śląsk? :P Quote
wiq Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 dobra, jest opcja, że moje rodzeństwo się zapije i mi nie wstaną na pociąg... :evilbat: ale, ja już tu jestem poumawiana na 16.07 :placz: Quote
Od-Nowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 ech... no jak poumawiana to trudno :roll:... jeżeli to są ważniejsze sprawy niż spacer to trudno :roll:... jednakowż nie ruzumiem co moze być ważniejsze niż spacer:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 ooooo nie!!!! i to jeszcze zdrada!! :angryy: powiem dziewczynkom! wszystko powiem... że "Ciocia już Was nie kocha" :cool1: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Dobcia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 ...na dalekim południu mieszka pies, czarny podpalany pies... pewnego dnia jego pani na ekranie monitora spostrzegła przepięknego psa-rudą, lisiatą suczkę... zakochała się w jej wyjątkowej urodzie... i tak po nitce do kłębka, wielu miesiącach oczekiwań ujrzy tą piękność... znowu... ...tak więc to moja wina, wiquś jest nie winna...:oops: Quote
wiq Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Od-Nowa napisał(a):ooooo nie!!!! i to jeszcze zdrada!! :angryy: powiem dziewczynkom! wszystko powiem... że "Ciocia już Was nie kocha" :cool1: :diabloti::diabloti::diabloti: ciocia kocha, i przywiezie ciasteczka, ale z tym drugim pieskiem będzie szansa się zobaczyć dopiero za pół roku...:oops: a to przyjaciółka z dzieciństwa:placz: Dobcia napisał(a):...na dalekim południu mieszka pies, czarny podpalany pies... pewnego dnia jego pani na ekranie monitora spostrzegła przepięknego psa-rudą, lisiatą suczkę... zakochała się w jej wyjątkowej urodzie... i tak po nitce do kłębka, wielu miesiącach oczekiwań ujrzy tą piękność... znowu... ...tak więc to moja wina, wiquś jest nie winna...:oops: powoli, powoli:evil_lol: obawiam się, że teraz nie przyjadę, dopiero jak już to w okolicach 26 ;) a jak nie, to przecież widzimy się w pociągu:eviltong: będziesz se miziać tą zołzę przez 6 h:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 ojeju i to z Dobcią!! ech.. no to Wam daruję, co poradzić. ale jak usłyszysz huk, to nie będzie burza... to pękną dziewczynkom z żalu serduszka... a kiedy będziesz następnym razem???????????????????????? Quote
wiq Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 nie no, proszę, nie mów mi o pękających psich serduszkach, błaaagam... ;P jakoś sierpniem :) wtedy zarezerwuję sobie dla Was czas na bank :D Quote
Dobcia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 ajćććć... to nawet ja się pogubiłam, ale ok, nadążam już:lol: oby tylko w okolicy 26, a nie 26 bo wtedy jest spacer dogomaniacki w Bielsku... ...buuu ale w pociągu nie będę mieć śliczności na wyłączność... i zrobię się zazdrosna:p Quote
Od-Nowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 to się żegnam! Będę miała Wasze wyprawy na uwadze. A jak mi Wiq nie przyniesie fot ze zdradzieckiego spaceru to już zupełnie się nie odezwę :eviltong: i widzisz Dobciu, Ciebie też zdradza. Taka z niej leśna lisica :evil_lol: Quote
wiq Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 sasa, co za kupa z tymi terminami :evil_lol: to jest taka wredna suka, tylko Ty ją lubisz :evil_lol: Quote
wiq Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 o ja, przyniosę, żebyś wiedziała :P i to tyle, że będziecie błagać o koniec wklejania :evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 A ze mną się wiktoria spotyka 20 HA HA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote
gonek Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 no właśnie, napisz mi o której i gdzie mam się stawić ze zwierzem w sprawie szelek :p Quote
basia bonnie Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Dobcia']na zlocie poopiekuję się Bystrunią i czarnulkami, a Ty mi psa podszkolisz:evil_lol::lol: hihihi przyjemne z pożytecznym:cool3: Jadziu, tu jakieś niedopatrzenie, JA się opiekuje czarnulkami:diabloti: [quote name='wiq']biedne pieski kojcowe :( http://img255.imageshack.us/img255/7126/skojec022bo9.jpg a jutro znów wrocław - niby na koncert jadę, ale jak pomyślę, że to w tym mieście, to mi się odechciewa :diabloti: Jej co Ty im robisz?!:placz::placz::diabloti: jaki koncert?:cool3: [quote name='wiq']ha! a widzisz! każdego psa da się zajechać, tylko trzeba chcieć!:evil_lol: a jeszcze spróbuj tropienia albo wyszukiwania aportu:cool3: to dopiero daje po dupsku!:diabloti: (psu i właścicielowi:evil_lol:) sorry, że dopiero teraz Ci odpisuje:evil_lol: zajechalam ją,ale siebie tez:evil_lol::evil_lol: my sie czasem bawimy w szukanie pańci:cool3: tzn. ja sie chowam, a ona mnie szuka :) a za tropienie to szczerze mówiąc nie wiem jak się zabrać:oops: ale teraz będziemy próbować frisbee, bo agility nie ma gdzie w okolicy ćwiczyć, a tak samej w ogrodzie na nie-profesjonalnych przeszkodach to nuda;) Quote
wiq Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='gonek']no właśnie, napisz mi o której i gdzie mam się stawić ze zwierzem w sprawie szelek :p no to dziś wielkie przymierzanie:eviltong: [quote name='basia bonnie'] jaki koncert?:cool3: Manu Chao:eviltong: sorry, że dopiero teraz Ci odpisuje:evil_lol: zajechalam ją,ale siebie tez:evil_lol::evil_lol: my sie czasem bawimy w szukanie pańci:cool3: tzn. ja sie chowam, a ona mnie szuka :) a za tropienie to szczerze mówiąc nie wiem jak się zabrać:oops: ale teraz będziemy próbować frisbee, bo agility nie ma gdzie w okolicy ćwiczyć, a tak samej w ogrodzie na nie-profesjonalnych przeszkodach to nuda;) właściwie robicie wstęp do tropienia:cool3: powygłupiamy się na zlocie:cool3: Quote
eria Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Ale tu widzę zlotowe plany i podział obowiązków :diabloti: komu czarne,komu rude:evil_lol: Quote
wiq Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 a ja już mam przydzielone dwa czarne na rudo podpalane :evil_lol: w naturze nic nie ginie :diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='wiq']właściwie robicie wstęp do tropienia:cool3: powygłupiamy się na zlocie:cool3: Będziemy tropić na zlocie?! Super!!! :multi::multi::multi: a tak w ogóle.. to jak Ty pojedziesz z 3 psami pociagiem?:hmmmm: ktoś Ci wezmie 2 pod opieke?:) aa i koniecznie musisz być ze mną i Jadzią w przedziale:diabloti::cool3:pliis:loveu: Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 hello :loveu::loveu::loveu: jakie wy już plany robicie :cool3: Quote
Recommended Posts