Dobcia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 na pewno się załapie i będzie dobrze, nie ma innej opcji! ooo na Negrze to się można anatomii uczyć:p nie ma Cię na gg? Quote
wiq Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 niedługo wyruszamy ;) hehe, matka mi mówi, że "nie chce stracić tego pieska, bo to jej przyjaciel i stróż". się zmatwiła :lol: powiedziałam jej, że można wziąć nowego :evil_lol: na co się oburzyła :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 no pewnie,że nie stracić. co za pomysł!! bedzie dobrze!! trzymamy kciuków... kilka ;) Lirusia jakby schudła to by jej już nie było widać :evil_lol: ale co do Tajgi to jestem w szoku! przecież na niej tak sadło faluje,że możnaby wystylizować do portretu a'la shar pei :cool3::diabloti: Quote
Dobcia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Bardzo mocno trzymamy kciuki i pazurki za same dobre wieści! Quote
wiq Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Od-Nowa napisał(a):no pewnie,że nie stracić. co za pomysł!! bedzie dobrze!! trzymamy kciuków... kilka ;) Lirusia jakby schudła to by jej już nie było widać :evil_lol: ale co do Tajgi to jestem w szoku! przecież na niej tak sadło faluje,że możnaby wystylizować do portretu a'la shar pei :cool3::diabloti: a może mu się Tajga z Lirą pomyliły?:evil_lol: Dobcia napisał(a):Bardzo mocno trzymamy kciuki i pazurki za same dobre wieści! spoko, nic poważnego ;) zwykłe zapalenie gruczołów okołoodbytowych, tyle, że jakiś taki odczyn był dziwny i się powiększył srom:evil_lol: a rude mnie zmyliło, bo nie interesowała się własnym odbytem ani nie saneczkowała;) Quote
eria Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 wiq napisał(a):a może mu się Tajga z Lirą pomyliły?:evil_lol: spoko, nic poważnego ;) zwykłe zapalenie gruczołów okołoodbytowych, tyle, że jakiś taki odczyn był dziwny i się powiększył srom:evil_lol: a rude mnie zmyliło, bo nie interesowała się własnym odbytem ani nie saneczkowała;) oo to ciekawe, nie wpadłabym że to może być od gruczołów:lol: Quote
wiq Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 no ja też nie wpadłam :oops: tym bardziej, że się napatoczyłam na jakieś krople krwi w mieszkaniu, więc dodatkowo mnie zmyliły :oops: Quote
wiq Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 kurde, poszłam na zwykły spacer, a wróciłam umęczona jak po aerobiku, za dawnych dobrych czasów chciało mi się tam chodzić :evil_lol: słabo się wybiegały, ale było tak duszno, że ledwo łaziłyśmy :diabloti: za to napatoczyłyśmy się na jakąś plenerową imprezę, więc można powiedzieć, że spacerek socjalizacyjny był :lol: mijałyśmy dwa radiowozy i SM, ale jedynym komentarzem było cmokanie :evil_lol: ogólnie bardzo z nich jestem zadowolona, nie przyniosły mi wstydu :evil_lol: a bystra mijane psy jedynie zauważała, nawet na 1 s nie przybrała pozy bojowej :loveu: i jeszcze jedna rzecz - za uciekającą sarną nie zrobiły ani kroku, za to po komendzie wszystkie siedziały przy mojej nodze :loveu: ciekawe, co wymyślą jutro, bo tak pięknie dawno nie było :diabloti: Quote
Dobcia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 na zlocie poopiekuję się Bystrunią i czarnulkami, a Ty mi psa podszkolisz:evil_lol::lol: hihihi przyjemne z pożytecznym:cool3: Quote
wiq Posted July 13, 2008 Author Posted July 13, 2008 nie wiem, czy Dobi będzie z tego zadowolony :evil_lol: Quote
wiq Posted July 13, 2008 Author Posted July 13, 2008 biedne pieski kojcowe :( a jutro znów wrocław - niby na koncert jadę, ale jak pomyślę, że to w tym mieście, to mi się odechciewa :diabloti: Quote
eria Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ada ma taki wzrok nieszczęśliwy :evil_lol: biedny umęczony pies Quote
wiq Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 taa... zabierz mnie stąd, tu jest strasznie :evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 psu szlachetnie urodzonemu nie wypada się w kojcu pokazywać:evil_lol: Hasek ma wypaśną bude, a stoi sobie biedna, samotna i opuszczona... bo on preferuje tylko pokój brata, a nie jakieś tam 'domki dla burków':lol: Quote
wiq Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 moje też nie używają tych bud, chyba, że do leżenia na dachach :evil_lol: no.. po spacerze, psy dogorywają na dworze :evil_lol: wkurzyłam się dziś na Monę, jest pipa nieprzewidywalna... z drugiej strony to nie jej wina, że ja nie umiem się z nią dogadać, że robię błędy i że ma taki podły charakter :evil_lol: z jednej strony jest samodzielna i ma mnie w dupie, z drugiej bardzo chce się przypodobać i na śladzie, jak dojdzie to końca, wyłazi z siebie z zadowolenia.. ;) kurde, żaden pies, ani nawet żaden człowiek nie wzbudza we mnie takich skrajnych emocji :evilbat: Quote
Paulina. Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 http://img172.imageshack.us/img172/8215/skojec004fw4.jpg wiq, gdzie kupiłaś ten aport ? Chcę zakupic takowy, tylko ciut mniejszy :lol: Quote
wiq Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 ten akurat w kakadu w galerii dominikańskiej, a mniejszy też mam, kupowałam tu: www.psiraj.pl Quote
Dobcia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 :evil_lol:nio tak, to nie wina Mony że jest jaka jest:lol: stara się... jak umie... Jak porównam Negra do Haska, to sama nie wiem, który me lepszy charakter;) oba mają wady i zalety-Hasek jest bardzo posłuszny, błyskawicznie wykonuje komendy, za to Negro umie zachować się w 'towarzystwie' i nie zjada kolegów... choć to akurat kwestia dobrej socjalizacji;) po prostu... każdy pies jest jedyny w swoim rodzaju;) Quote
Od-Nowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 jak będziesz miała chwile na popołudniowy spacer to daj znać!! ;) Quote
wiq Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Dobcia napisał(a)::evil_lol:nio tak, to nie wina Mony że jest jaka jest:lol: stara się... jak umie... Jak porównam Negra do Haska, to sama nie wiem, który me lepszy charakter;) oba mają wady i zalety-Hasek jest bardzo posłuszny, błyskawicznie wykonuje komendy, za to Negro umie zachować się w 'towarzystwie' i nie zjada kolegów... choć to akurat kwestia dobrej socjalizacji;) po prostu... każdy pies jest jedyny w swoim rodzaju;) to święta prawda, dlatego zapytana, która jest moją ulubienicą, nigdy nie potrafię wskazać na konkretną sukę;) (choć moja rodzina zgodnie twierdzi, że to Mona:evil_lol:) Od-Nowa napisał(a):jak będziesz miała chwile na popołudniowy spacer to daj znać!! ;) nie bardzo, przyjeżdżam do wroc ok. 12.00, a wyjeżdzam następnego dnia o 7.00 (śpieszy mi się do suk:evil_lol:) ale spoko, jeszcze w te wakacje się tam zjawię:cool3: Quote
Od-Nowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 o nie! ale jesteś....:placz::onfire::wallbash: Quote
Recommended Posts