Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

niedługo wyruszamy ;)

hehe, matka mi mówi, że "nie chce stracić tego pieska, bo to jej przyjaciel i stróż".
się zmatwiła :lol:
powiedziałam jej, że można wziąć nowego :evil_lol: na co się oburzyła :evil_lol:

Posted

no pewnie,że nie stracić. co za pomysł!!
bedzie dobrze!!
trzymamy kciuków... kilka ;)

Lirusia jakby schudła to by jej już nie było widać :evil_lol:
ale co do Tajgi to jestem w szoku! przecież na niej tak sadło faluje,że możnaby wystylizować do portretu a'la shar pei :cool3::diabloti:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
no pewnie,że nie stracić. co za pomysł!!
bedzie dobrze!!
trzymamy kciuków... kilka ;)

Lirusia jakby schudła to by jej już nie było widać :evil_lol:
ale co do Tajgi to jestem w szoku! przecież na niej tak sadło faluje,że możnaby wystylizować do portretu a'la shar pei :cool3::diabloti:

a może mu się Tajga z Lirą pomyliły?:evil_lol:

Dobcia napisał(a):
Bardzo mocno trzymamy kciuki i pazurki za same dobre wieści!

spoko, nic poważnego ;)
zwykłe zapalenie gruczołów okołoodbytowych, tyle, że jakiś taki odczyn był dziwny i się powiększył srom:evil_lol:
a rude mnie zmyliło, bo nie interesowała się własnym odbytem ani nie saneczkowała;)

Posted

wiq napisał(a):
a może mu się Tajga z Lirą pomyliły?:evil_lol:

spoko, nic poważnego ;)
zwykłe zapalenie gruczołów okołoodbytowych, tyle, że jakiś taki odczyn był dziwny i się powiększył srom:evil_lol:
a rude mnie zmyliło, bo nie interesowała się własnym odbytem ani nie saneczkowała;)

oo to ciekawe, nie wpadłabym że to może być od gruczołów:lol:

Posted

no ja też nie wpadłam :oops:
tym bardziej, że się napatoczyłam na jakieś krople krwi w mieszkaniu, więc dodatkowo mnie zmyliły :oops:

Posted

kurde, poszłam na zwykły spacer, a wróciłam umęczona jak po aerobiku, za dawnych dobrych czasów chciało mi się tam chodzić :evil_lol:

słabo się wybiegały, ale było tak duszno, że ledwo łaziłyśmy :diabloti:
za to napatoczyłyśmy się na jakąś plenerową imprezę, więc można powiedzieć, że spacerek socjalizacyjny był :lol:
mijałyśmy dwa radiowozy i SM, ale jedynym komentarzem było cmokanie :evil_lol:
ogólnie bardzo z nich jestem zadowolona, nie przyniosły mi wstydu :evil_lol:
a bystra mijane psy jedynie zauważała, nawet na 1 s nie przybrała pozy bojowej :loveu:

i jeszcze jedna rzecz - za uciekającą sarną nie zrobiły ani kroku, za to po komendzie wszystkie siedziały przy mojej nodze :loveu:

ciekawe, co wymyślą jutro, bo tak pięknie dawno nie było :diabloti:

Posted

biedne pieski kojcowe :(

a jutro znów wrocław - niby na koncert jadę, ale jak pomyślę, że to w tym mieście, to mi się odechciewa :diabloti:

Posted

psu szlachetnie urodzonemu nie wypada się w kojcu pokazywać:evil_lol:

Hasek ma wypaśną bude, a stoi sobie biedna, samotna i opuszczona... bo on preferuje tylko pokój brata, a nie jakieś tam 'domki dla burków':lol:

Posted

moje też nie używają tych bud, chyba, że do leżenia na dachach :evil_lol:

no.. po spacerze, psy dogorywają na dworze :evil_lol:

wkurzyłam się dziś na Monę, jest pipa nieprzewidywalna...
z drugiej strony to nie jej wina, że ja nie umiem się z nią dogadać, że robię błędy i że ma taki podły charakter :evil_lol:

z jednej strony jest samodzielna i ma mnie w dupie, z drugiej bardzo chce się przypodobać i na śladzie, jak dojdzie to końca, wyłazi z siebie z zadowolenia.. ;)

kurde, żaden pies, ani nawet żaden człowiek nie wzbudza we mnie takich skrajnych emocji :evilbat:

Posted

:evil_lol:nio tak, to nie wina Mony że jest jaka jest:lol: stara się... jak umie... Jak porównam Negra do Haska, to sama nie wiem, który me lepszy charakter;) oba mają wady i zalety-Hasek jest bardzo posłuszny, błyskawicznie wykonuje komendy, za to Negro umie zachować się w 'towarzystwie' i nie zjada kolegów... choć to akurat kwestia dobrej socjalizacji;) po prostu... każdy pies jest jedyny w swoim rodzaju;)

Posted

Dobcia napisał(a):
:evil_lol:nio tak, to nie wina Mony że jest jaka jest:lol: stara się... jak umie... Jak porównam Negra do Haska, to sama nie wiem, który me lepszy charakter;) oba mają wady i zalety-Hasek jest bardzo posłuszny, błyskawicznie wykonuje komendy, za to Negro umie zachować się w 'towarzystwie' i nie zjada kolegów... choć to akurat kwestia dobrej socjalizacji;) po prostu... każdy pies jest jedyny w swoim rodzaju;)

to święta prawda, dlatego zapytana, która jest moją ulubienicą, nigdy nie potrafię wskazać na konkretną sukę;) (choć moja rodzina zgodnie twierdzi, że to Mona:evil_lol:)

Od-Nowa napisał(a):
jak będziesz miała chwile na popołudniowy spacer to daj znać!! ;)

nie bardzo, przyjeżdżam do wroc ok. 12.00, a wyjeżdzam następnego dnia o 7.00 (śpieszy mi się do suk:evil_lol:)

ale spoko, jeszcze w te wakacje się tam zjawię:cool3: