Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ha, ja też właśnie wróciłam z parko-lasu.
niestety, suki niepocieszone, bo spacer bezwodnikowy był :evil_lol:

jakoże wiq cierpi na Weltschmerz nie bardzo miała wenę na wymyślanie zajęć, więc zaopatrzyła się w torebkę pełną surowej, kopniętej wołowinki i miała spokój :diabloti:

sucze jakieś takie zdechnięte, łaziły noga za nogą (no ale kilkadziesiąt aportów było:P)

no byłyśmy znów atrakcją turystyczną, jak to w parku. chyba każdy się gapi, a wiele ludzi komentuje :evil_lol: (trzy psy? patrz, TRZY psy! :evil_lol:)

na szczęście są to raczej, poza szokiem:P, miłe kometarze, że ładne, że cośtam, co to za rasa ;)
jedna kobita dziś się wystraszyła biednej nieusmyczowionej ady.. mea culpa ;)

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jeszcze Ady po spacerze, która ciągnie paszcze po ziemi i potyka się o własne łapy :evil_lol:

no ale podobno ugryzł ją pies, więc ma uraz:P

Posted

daje po dupie (psu i właścicielowi:evil_lol:)

a dlaczego właścicielowi? ja tam ma czas na kontemplacje przyrody, piłowanie paznokietków i parkowy flirt :diabloti:

Posted

Do bloku naprzeciwko nas przyjechała w odwiedziny flatka :razz:
Spotkałyśmy ją na spacerze, suki się wąchały i akurat jak babka opowiadała jaka to ta sunia grzeczna i ułożona, Milka na nią warknęła :roll:
A już miałam mówic, ze moja buldożyca też miła i ułożona (jak śpi...) :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Od-Nowa']a dlaczego właścicielowi? ja tam ma czas na kontemplacje przyrody, piłowanie paznokietków i parkowy flirt :diabloti:

ja podobnie, tylko że kontempluję przyrodę przez kontakt z psią śliną na aporcie oraz ściągając z nich kleszcze i komary.
tylko, że paznokietki mam obgryzione na krótko:evil_lol:
a flirt? co to?:evil_lol:

[quote name='anetta']:mdleje: no musiałaś wstawiać tutaj te gołe nogi jak ja akurat jem? :diabloti:

no przecież to pyszna kolacja jest:cool3:
dziś dostały bardziej kulturalną i wręcz łykały nową karmę:evil_lol:

[quote name='Od-Nowa']no gdzie te kojcowe foty??

zostawię na czarną godzinę, dam spacerowe zaraz..
takie, których było już tysiące, wszystkie nudne i jednakowe.
aż mi się ich nie chce wklejać:evil_lol:

[quote name='Paulinaaa']Do bloku naprzeciwko nas przyjechała w odwiedziny flatka :razz:
Spotkałyśmy ją na spacerze, suki się wąchały i akurat jak babka opowiadała jaka to ta sunia grzeczna i ułożona, Milka na nią warknęła :roll:
A już miałam mówic, ze moja buldożyca też miła i ułożona (jak śpi...) :diabloti::diabloti:

oo.. a wiesz, jak się nazywa ta sucz?:cool3:

Posted

teraz seria, przy robieniu której o mało się nie zlałam ze śmiechu :diabloti:
myślicie, że spacerowicze czuliby się lepiej, widząc moje suki tak przystrojone? :evil_lol:

Posted

jesuuuuuuuuuu ja spadam !!! :evil_lol: jakbym taki gang w parku spotkała to bym się chyba nauczyła skakać po drzewach:evil_lol:
ja od jutra wychodzę z czterema:diabloti: zakagańcowany będzie jeden ;) w porywach do dwóch

Posted

[quote name='olekg18']Moje córeczki w kagańcach.Kochanie jak możesz jestem na ciebie zły mieliśmy wychowywać nasze dzieci bezstresowo:)

ja sobie nic nie przypominam:diabloti: ordnung muss sein:diabloti:

[quote name='anetta']http://img182.imageshack.us/img182/6034/s100708030fe0.jpg
:mdleje: NIE :evil_lol: Wręcz przeciwnie, ja by uciekała od nich jak najdalej.
Hannibale i inne Leclerci :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='eria']jesuuuuuuuuuu ja spadam !!! :evil_lol: jakbym taki gang w parku spotkała to bym się chyba nauczyła skakać po drzewach:evil_lol:
ja od jutra wychodzę z czterema:diabloti: zakagańcowany będzie jeden ;) w porywach do dwóch

haha, no i też dlatego chodzą bez :evil_lol:
między innymi:evil_lol:

[quote name='gonek']Ada nawet wygląda, ale te dwie sierotki.. :evil_lol:

a Mona jak łeb zwiesiła pod ciężkim kagańcem...:evil_lol: