wiq Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 ha, ja też właśnie wróciłam z parko-lasu. niestety, suki niepocieszone, bo spacer bezwodnikowy był :evil_lol: jakoże wiq cierpi na Weltschmerz nie bardzo miała wenę na wymyślanie zajęć, więc zaopatrzyła się w torebkę pełną surowej, kopniętej wołowinki i miała spokój :diabloti: sucze jakieś takie zdechnięte, łaziły noga za nogą (no ale kilkadziesiąt aportów było:P) no byłyśmy znów atrakcją turystyczną, jak to w parku. chyba każdy się gapi, a wiele ludzi komentuje :evil_lol: (trzy psy? patrz, TRZY psy! :evil_lol:) na szczęście są to raczej, poza szokiem:P, miłe kometarze, że ładne, że cośtam, co to za rasa ;) jedna kobita dziś się wystraszyła biednej nieusmyczowionej ady.. mea culpa ;) Quote
eria Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 no jak można wystraszyć się Ady ?! to tak samo jakby wystraszyć się Foksiątka !! a tacy też bywają! :shake: Quote
wiq Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 jeszcze Ady po spacerze, która ciągnie paszcze po ziemi i potyka się o własne łapy :evil_lol: no ale podobno ugryzł ją pies, więc ma uraz:P Quote
Od-Nowa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 daje po dupie (psu i właścicielowi:evil_lol:) a dlaczego właścicielowi? ja tam ma czas na kontemplacje przyrody, piłowanie paznokietków i parkowy flirt :diabloti: Quote
anetta Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 :mdleje: no musiałaś wstawiać tutaj te gołe nogi jak ja akurat jem? Quote
Paulina. Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Do bloku naprzeciwko nas przyjechała w odwiedziny flatka :razz: Spotkałyśmy ją na spacerze, suki się wąchały i akurat jak babka opowiadała jaka to ta sunia grzeczna i ułożona, Milka na nią warknęła :roll: A już miałam mówic, ze moja buldożyca też miła i ułożona (jak śpi...) :diabloti::diabloti: Quote
wiq Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='Od-Nowa']a dlaczego właścicielowi? ja tam ma czas na kontemplacje przyrody, piłowanie paznokietków i parkowy flirt :diabloti: ja podobnie, tylko że kontempluję przyrodę przez kontakt z psią śliną na aporcie oraz ściągając z nich kleszcze i komary. tylko, że paznokietki mam obgryzione na krótko:evil_lol: a flirt? co to?:evil_lol: [quote name='anetta']:mdleje: no musiałaś wstawiać tutaj te gołe nogi jak ja akurat jem? :diabloti: no przecież to pyszna kolacja jest:cool3: dziś dostały bardziej kulturalną i wręcz łykały nową karmę:evil_lol: [quote name='Od-Nowa']no gdzie te kojcowe foty?? zostawię na czarną godzinę, dam spacerowe zaraz.. takie, których było już tysiące, wszystkie nudne i jednakowe. aż mi się ich nie chce wklejać:evil_lol: [quote name='Paulinaaa']Do bloku naprzeciwko nas przyjechała w odwiedziny flatka :razz: Spotkałyśmy ją na spacerze, suki się wąchały i akurat jak babka opowiadała jaka to ta sunia grzeczna i ułożona, Milka na nią warknęła :roll: A już miałam mówic, ze moja buldożyca też miła i ułożona (jak śpi...) :diabloti::diabloti: oo.. a wiesz, jak się nazywa ta sucz?:cool3: Quote
Paulina. Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Niestety nie wiem, jak sie nazywa. Kobieta z którą rozmawiałam, chyba nie jest wlaścicielką, tylko ma sucz na przechowaniu, bo jak się zapytałam czy to FCR to odpowiedziała "Tak, tylko ja nigdy nie wiem jak to sie wymawia" :cool1: http://img143.imageshack.us/img143/5566/s100708015xd8.jpg Z lewej Ada, z prawej Mona? :cool3: Quote
wiq Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 to szkoda,że nic nie wiadomo;) nie, odwrotnie :P Quote
Rinuś Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Bombowe foty :loveu::loveu::loveu: Ty to masz talent :loveu: ale to , że mam aparat nie zwalnia Cię z robienia fot mojej piękności :diabloti: Quote
wiq Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 przestań, bo się zawstydam :P będę, będę - w końcu jakaś odmiana będzie, a nie tylko czarne i rude:evil_lol: Quote
wiq Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 uprzedzając złośliwe komentarze chciałam powiedzieć, że Ada jest chuda:evil_lol: tylko tego nie widać :evil_lol: Quote
wiq Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 teraz seria, przy robieniu której o mało się nie zlałam ze śmiechu :diabloti: myślicie, że spacerowicze czuliby się lepiej, widząc moje suki tak przystrojone? :evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Moje córeczki w kagańcach.Kochanie jak możesz jestem na ciebie zły mieliśmy wychowywać nasze dzieci bezstresowo:) Quote
anetta Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 http://img182.imageshack.us/img182/6034/s100708030fe0.jpg :mdleje: NIE :evil_lol: Wręcz przeciwnie, ja by uciekała od nich jak najdalej. Hannibale i inne Leclerci :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 jesuuuuuuuuuu ja spadam !!! :evil_lol: jakbym taki gang w parku spotkała to bym się chyba nauczyła skakać po drzewach:evil_lol: ja od jutra wychodzę z czterema:diabloti: zakagańcowany będzie jeden ;) w porywach do dwóch Quote
gonek Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ada nawet wygląda, ale te dwie sierotki.. :evil_lol: Quote
wiq Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='olekg18']Moje córeczki w kagańcach.Kochanie jak możesz jestem na ciebie zły mieliśmy wychowywać nasze dzieci bezstresowo:) ja sobie nic nie przypominam:diabloti: ordnung muss sein:diabloti: [quote name='anetta']http://img182.imageshack.us/img182/6034/s100708030fe0.jpg :mdleje: NIE :evil_lol: Wręcz przeciwnie, ja by uciekała od nich jak najdalej. Hannibale i inne Leclerci :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='eria']jesuuuuuuuuuu ja spadam !!! :evil_lol: jakbym taki gang w parku spotkała to bym się chyba nauczyła skakać po drzewach:evil_lol: ja od jutra wychodzę z czterema:diabloti: zakagańcowany będzie jeden ;) w porywach do dwóch haha, no i też dlatego chodzą bez :evil_lol: między innymi:evil_lol: [quote name='gonek']Ada nawet wygląda, ale te dwie sierotki.. :evil_lol: a Mona jak łeb zwiesiła pod ciężkim kagańcem...:evil_lol: Quote
wiq Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 jutro nas czeka wet z rana :/ bystrej się najwyraźniej przyplątało jakieś ginekologiczne zapalenie:/ Quote
Recommended Posts