JIM Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 O jaka kolekcja obrozek :D A ja mam tylko dwie ... :P Bystra :loveu: Quote
Od-Nowa Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 :multi::multi::multi: urodzinowe tulasy:loveu: Quote
eria Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 wszystkiego najlepsiejszego dla solenizantki :multi::multi::multi: Quote
diabelkowa Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 wiq co za duzo to nie zdrowo dawaj biedrony i funky retro:)' i przede wszystkim zyczenia dla przepieknej Bystrej:)))!! ode mnie i jej kawalera :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Dzień dobry :) http://img398.imageshack.us/img398/1346/swlkasobota08001ry1.jpg Nawet ja, jako psiara pełną parą jestem w szoku :crazyeye: Ale ja też kocham psie zakupy :loveu: :razz: Quote
alive Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Cześć laseczki!!! :cool3: Fotki jak zwykle fajoskie :razz: Quote
Dobcia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Wszystkiego najlepszego Bystruniu!!!:tort: Aby piłka nigdy do wody Ci nie wpadała, a Mona zębów nie pokazywała!:loveu: Nie wiem czy Mona pokazuje zęby, ale potrzebowałam coś do rymu:oops::evil_lol: Quote
wiq Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 dzięki wszystkim za życzenia!:multi::lol: [quote name='Od-Nowa']:multi::multi::multi: urodzinowe tulasy:loveu: siostra musi przekazać, bo mnie jeszcze trochę u nich nie będzie:placz: [quote name='eria']wszystkiego najlepsiejszego dla solenizantki :multi::multi::multi: :loveu: [quote name='diabelkowa']wiq co za duzo to nie zdrowo dawaj biedrony i funky retro:)' i przede wszystkim zyczenia dla przepieknej Bystrej:)))!! ode mnie i jej kawalera :) solenizantkę chcesz ograbić?:evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry :) http://img398.imageshack.us/img398/1346/swlkasobota08001ry1.jpg Nawet ja, jako psiara pełną parą jestem w szoku :crazyeye: Ale ja też kocham psie zakupy :loveu: :razz: ta, trzeba się ciąglę powstrzymywać:evil_lol: [quote name='alive']Cześć laseczki!!! :cool3: Fotki jak zwykle fajoskie :razz: dziękujemy;) świeżych póki co nie ma:shake: [quote name='Dobcia']Wszystkiego najlepszego Bystruniu!!!:tort: Aby piłka nigdy do wody Ci nie wpadała, a Mona zębów nie pokazywała!:loveu: Nie wiem czy Mona pokazuje zęby, ale potrzebowałam coś do rymu:oops::evil_lol: bardzo dobrze ją znasz:eviltong: Quote
wiq Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 dziękować :Rose: a coś Wam jednak wrzucę :cool3: ubogie zdjęcia z komórki ;) Quote
eria Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Bystra za co siedzi za kratkami ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [quote name='Julix']WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO! dziękujemy :loveu: solenizantka oczywiście nic nie dostała:diabloti: [quote name='eria']Bystra za co siedzi za kratkami ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: czasem jej odwala i lepiej ją przyozdobić frytkownicą:evil_lol: Quote
wiq Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 nie podobają się foty z komórki? :diabloti: luuudzie, ratujcie, mam kryzys :shake: a roboty nie ubywa :cool1: Quote
wiq Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 kryzys w postaci niewydolności umysłowej... ale nie narzekam, nie narzekam, przynajmniej nie publicznie :evil_lol: Quote
Martyna Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 wiq napisał(a):kryzys w postaci niewydolności umysłowej... ale nie narzekam, nie narzekam, przynajmniej nie publicznie :evil_lol: do roboty :-) bedziesz 27 w Lublincu??? Quote
wiq Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 spoko, już prawie umiem :diabloti: w sumie planowałam na majowy dopiero wrócić, zależy od koła z anatomii... a co, chcecie przyjść popływać? :P Quote
Martyna Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 banal :D no to szkoda :( poplywamy gdzieindziej :D Quote
wiq Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 ale ja jeszcze nie powiedziałam, że mnie na 100% nie będzie :diabloti: źle Wam było ostatnio? :P Quote
Martyna Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 bardzo dobrze :-) jak bedziesz to daj znac - z Anka to i tak nigdy nie wiadomo czy zechce jej sie zjechac :P Quote
wiq Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 dobra ;) jak nie wykituję do tego czasu :evil_lol: Quote
Dobcia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Nie wykitujesz:mad: Wiguś, nie narzekaj! Wiosna za oknem, nawet w mieście się znajdzie:cool3: A anatomia jest taka fascynująca!:loveu: Twój wzór strukturalny jest prawie tak przyjemny dla oka, jak wzór chlorofilu który jakoś się nauczyłam:p To Ty też dasz radę;) Quote
Recommended Posts