Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no i dobrze, że nie masz ;)
ale to chyba też zależy od pktu widzenia, bo pewnie, gdyby były to moje psy, wściekałabym się, że wychodzą z ręki ;)
no ale nie są moje :evil_lol:

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):

masz żółwia ??????? oo i papuga !!!
zbiory imponujące!

siostra ma ;)
papuga brata, ma jeszcze rozelkę ;)
o taką

uzbierało się:oops::evil_lol:

Dobcia napisał(a):
nie można robić wszystkiego na raz:cool3:

http://img362.imageshack.us/img362/6491/swlkasobota08003pm6.jpg
niezła kolekcja:lol:

nie wiedziałam że masz żółwia...;)

Edit. ani że masz papugę!

grunt, żeby zacząć praktykować:evil_lol:

:oops::eviltong:

ach, bo ja tajemnicza jestem:cool3: i nie wszystkie sekrety odkryłam przed Wami:evil_lol:

taki zwierz się jeszcze zaplątuje :evil_lol:

Posted

wiq napisał(a):
prawie grzeczny piesek:evil_lol:
Mona też jest taką filozofką:p

nie no generalnie on jest grzeczny slucha sie nie to co kiedys ;] moge nad nim panowac prawie w kazdej sytuacji... nie liczac tej jak zobaczy zwierza na zalaczonym wyzej obrazku:evil_lol: czasem zdarza mu sie jakis odpal np rowna rowna i mijamy sie z psem tamten chce podbiec ale jest na smyczy moj bez :siara: no i niby logan olewa rownaj i do niego biegnie ale potrafie go odwolac i nie dobiega do psa ale sam fakt ze olal rownaj jest irytujacy ale zadko sie zdarza takie cus... :) ostatnio nie liczac afery koniowej jest z nim nudno ani nie ucieka ani nic posluszny taki nudny pies... aporty przynosi, osemki robi , przychodzi na zalowanie slowem porazka:evil_lol:

EDIT: wiq masz obrozke rogza funky retro nie chcesz sie jej pozbyc ?

Posted

a jamnik to z gończych ponoć

No też, ale tak jak pisałam. Jak ją postawiłam na ziemi to go nie widziała przez to że była wysoka trawa :lol:

No ładnie, najpieerw zółw, potem papuga a na końcu koń. A może masz tam jeszcze większą zwierzyne? Może wielbłąd się znajdzie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Rozella piękna. Powiedz co to za koń.

Posted

Od-Nowa napisał(a):
teraz się nie wykręcisz tylko opowiesz nam o kopytnym :p
ino bez ociagania :eviltong:

kobyła sp, 21 lat (oczko:evil_lol:), domowe imię;) Lena;)

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Dobry wieczór :)

http://img98.imageshack.us/img98/1707/swlkasobota08007kd4.jpg

Ale mi koleżanka, język wystawia :shake:

:diabloti:

ona się delektuje sałatą :eviltong:

diabelkowa napisał(a):
nie no generalnie on jest grzeczny slucha sie nie to co kiedys ;] moge nad nim panowac prawie w kazdej sytuacji... nie liczac tej jak zobaczy zwierza na zalaczonym wyzej obrazku:evil_lol: czasem zdarza mu sie jakis odpal np rowna rowna i mijamy sie z psem tamten chce podbiec ale jest na smyczy moj bez :siara: no i niby logan olewa rownaj i do niego biegnie ale potrafie go odwolac i nie dobiega do psa ale sam fakt ze olal rownaj jest irytujacy ale zadko sie zdarza takie cus... :) ostatnio nie liczac afery koniowej jest z nim nudno ani nie ucieka ani nic posluszny taki nudny pies... aporty przynosi, osemki robi , przychodzi na zalowanie slowem porazka:evil_lol:

EDIT: wiq masz obrozke rogza funky retro nie chcesz sie jej pozbyc ?

trzeba czegoś nowego nauczyć:eviltong:

mam, ale jest tak zeszmacona, że wątpię, czy Cię zainteresuje:evil_lol:

Marta_Ares napisał(a):
fajna kolekcja:evil_lol: :loveu: :loveu:

a obrozy nie masz zadnych??:eviltong:

moze dorazu komplecik funky retro bo obroze widzialam:evil_lol: :evil_lol:

mam, o:

wiem, to jest chore:evil_lol:

anetta napisał(a):
No też, ale tak jak pisałam. Jak ją postawiłam na ziemi to go nie widziała przez to że była wysoka trawa :lol:

No ładnie, najpieerw zółw, potem papuga a na końcu koń. A może masz tam jeszcze większą zwierzyne? Może wielbłąd się znajdzie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Rozella piękna. Powiedz co to za koń.

no tak, bo one chcą do nory :evil_lol: nory widać:evil_lol:

większych już nie:shake:

Posted

ja dzis w parku (w sniegu) bylam - najpierw Sherry bez smyczy i Niunia bez ale zaczeli ludzie z dziecmi sie schodzic to Niunia na rozwijana a Sherry na linke - i bedzie duzo duzo fotek :D ten park to bylo dla Sherry nowe miejsce, a po za tym ludzie - ja wole cwiczyc z nia w spokoju a nie krzyku dzieci..

Posted

rozumiem, że je pozapinałaś, ale piszesz, że wolisz ćwiczyć w spokoju..
więc piszę, że warto też suki pomęczyć w rozproszeniach :D
a linka jako asekuracja...

swoją drogą zazdroszczę możliwości używania linki.. Mona jest za cwana na takie numery :D

o nieee.. a dziś muszę wracać do Breslau :placz:
aż na 1,5 dnia :placz::evil_lol:

Posted

a można prosić więcej kobyłki? :cool3: z bięgnącymi psiakami koło niej..ech.. marzenia :p
na półtorej dnia to nikt nie zauważy,że wyjechałas na obczyzne! ino fot zapasik zostaw ;)

Posted

nie ma to jak duże psy :evil_lol:

a mnie Mona zwiała jakąś godzinę temu z podwórka..
ciągała ruda oponę, flaty obok, min nie patrzyłam na nią i poszłaa...
objechałam kawał, ale oczywiście 100x ją znalazłam:angryy::angryy:
qrva, moja współlokatorka ma husky, który może cały dzień łazić przy otwartej bramie, a ja mam retrievera, którego na minutę nie mogę spuścić z oczu :/:2gunfire:
miałam odkładać na rolki trekingowe.. ale chyba jednak zacznę oszczędzać na OE..:angryy::angryy:

Posted

[quote name='BBeta']Masz żółwia? Nigdy się nie chwaliłaś, też kiedyś miałam stepowego, teraz został już tylko wodny. Cztery ostatnie zdjęcia świetne, szczególnie to:
[URL]http://img368.imageshack.us/img368/4325/swielkanoc08054qu5.jpg[/URL]

i to:
[URL]http://img291.imageshack.us/img291/9255/swielkanoc08037qe3.jpg[/URL]

;)[/quote]

nie lubię się chwalić:evil_lol:

dzięki :)

[quote name='Od-Nowa']a można prosić więcej kobyłki? :cool3: z bięgnącymi psiakami koło niej..ech.. marzenia :p
na półtorej dnia to nikt nie zauważy,że wyjechałas na obczyzne! ino fot zapasik zostaw ;)[/quote]

wrzucę później, jak znajdę tą piczę:angryy: