wiq Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 no i dobrze, że nie masz ;) ale to chyba też zależy od pktu widzenia, bo pewnie, gdyby były to moje psy, wściekałabym się, że wychodzą z ręki ;) no ale nie są moje :evil_lol: Quote
wiq Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 eria napisał(a): masz żółwia ??????? oo i papuga !!! zbiory imponujące! siostra ma ;) papuga brata, ma jeszcze rozelkę ;) o taką uzbierało się:oops::evil_lol: Dobcia napisał(a):nie można robić wszystkiego na raz:cool3: http://img362.imageshack.us/img362/6491/swlkasobota08003pm6.jpg niezła kolekcja:lol: nie wiedziałam że masz żółwia...;) Edit. ani że masz papugę! grunt, żeby zacząć praktykować:evil_lol: :oops::eviltong: ach, bo ja tajemnicza jestem:cool3: i nie wszystkie sekrety odkryłam przed Wami:evil_lol: taki zwierz się jeszcze zaplątuje :evil_lol: Quote
Dobcia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 No to Cię dziś na szczerość wzięło:cool3: Rozelka piękna:loveu: Quote
Od-Nowa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 teraz się nie wykręcisz tylko opowiesz nam o kopytnym :p ino bez ociagania :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Dobry wieczór :) http://img98.imageshack.us/img98/1707/swlkasobota08007kd4.jpg Ale mi koleżanka, język wystawia :shake: :diabloti: Quote
diabelkowa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 wiq napisał(a):prawie grzeczny piesek:evil_lol: Mona też jest taką filozofką:p nie no generalnie on jest grzeczny slucha sie nie to co kiedys ;] moge nad nim panowac prawie w kazdej sytuacji... nie liczac tej jak zobaczy zwierza na zalaczonym wyzej obrazku:evil_lol: czasem zdarza mu sie jakis odpal np rowna rowna i mijamy sie z psem tamten chce podbiec ale jest na smyczy moj bez :siara: no i niby logan olewa rownaj i do niego biegnie ale potrafie go odwolac i nie dobiega do psa ale sam fakt ze olal rownaj jest irytujacy ale zadko sie zdarza takie cus... :) ostatnio nie liczac afery koniowej jest z nim nudno ani nie ucieka ani nic posluszny taki nudny pies... aporty przynosi, osemki robi , przychodzi na zalowanie slowem porazka:evil_lol: EDIT: wiq masz obrozke rogza funky retro nie chcesz sie jej pozbyc ? Quote
Marta_Ares Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 fajna kolekcja:evil_lol: :loveu: :loveu: a obrozy nie masz zadnych??:eviltong: moze dorazu komplecik funky retro bo obroze widzialam:evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 a jamnik to z gończych ponoć No też, ale tak jak pisałam. Jak ją postawiłam na ziemi to go nie widziała przez to że była wysoka trawa :lol: No ładnie, najpieerw zółw, potem papuga a na końcu koń. A może masz tam jeszcze większą zwierzyne? Może wielbłąd się znajdzie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rozella piękna. Powiedz co to za koń. Quote
wiq Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Od-Nowa napisał(a):teraz się nie wykręcisz tylko opowiesz nam o kopytnym :p ino bez ociagania :eviltong: kobyła sp, 21 lat (oczko:evil_lol:), domowe imię;) Lena;) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dobry wieczór :) http://img98.imageshack.us/img98/1707/swlkasobota08007kd4.jpg Ale mi koleżanka, język wystawia :shake: :diabloti: ona się delektuje sałatą :eviltong: diabelkowa napisał(a):nie no generalnie on jest grzeczny slucha sie nie to co kiedys ;] moge nad nim panowac prawie w kazdej sytuacji... nie liczac tej jak zobaczy zwierza na zalaczonym wyzej obrazku:evil_lol: czasem zdarza mu sie jakis odpal np rowna rowna i mijamy sie z psem tamten chce podbiec ale jest na smyczy moj bez :siara: no i niby logan olewa rownaj i do niego biegnie ale potrafie go odwolac i nie dobiega do psa ale sam fakt ze olal rownaj jest irytujacy ale zadko sie zdarza takie cus... :) ostatnio nie liczac afery koniowej jest z nim nudno ani nie ucieka ani nic posluszny taki nudny pies... aporty przynosi, osemki robi , przychodzi na zalowanie slowem porazka:evil_lol: EDIT: wiq masz obrozke rogza funky retro nie chcesz sie jej pozbyc ? trzeba czegoś nowego nauczyć:eviltong: mam, ale jest tak zeszmacona, że wątpię, czy Cię zainteresuje:evil_lol: Marta_Ares napisał(a):fajna kolekcja:evil_lol: :loveu: :loveu: a obrozy nie masz zadnych??:eviltong: moze dorazu komplecik funky retro bo obroze widzialam:evil_lol: :evil_lol: mam, o: wiem, to jest chore:evil_lol: anetta napisał(a):No też, ale tak jak pisałam. Jak ją postawiłam na ziemi to go nie widziała przez to że była wysoka trawa :lol: No ładnie, najpieerw zółw, potem papuga a na końcu koń. A może masz tam jeszcze większą zwierzyne? Może wielbłąd się znajdzie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rozella piękna. Powiedz co to za koń. no tak, bo one chcą do nory :evil_lol: nory widać:evil_lol: większych już nie:shake: Quote
taxelina Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 ja dzis w parku (w sniegu) bylam - najpierw Sherry bez smyczy i Niunia bez ale zaczeli ludzie z dziecmi sie schodzic to Niunia na rozwijana a Sherry na linke - i bedzie duzo duzo fotek :D ten park to bylo dla Sherry nowe miejsce, a po za tym ludzie - ja wole cwiczyc z nia w spokoju a nie krzyku dzieci.. Quote
wiq Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 wiadomo, ale trzeba też dojść do etapu ćwiczenia w rozproszeniach, coraz większych;) Quote
taxelina Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Tak wiem, ale z drugiej strony to wole w razie co lapac jak jest wiosna a nie w sniegu sie wytaplac... :P Quote
wiq Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 rozumiem, że je pozapinałaś, ale piszesz, że wolisz ćwiczyć w spokoju.. więc piszę, że warto też suki pomęczyć w rozproszeniach :D a linka jako asekuracja... swoją drogą zazdroszczę możliwości używania linki.. Mona jest za cwana na takie numery :D o nieee.. a dziś muszę wracać do Breslau :placz: aż na 1,5 dnia :placz::evil_lol: Quote
BBeta Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Masz żółwia? Nigdy się nie chwaliłaś, też kiedyś miałam stepowego, teraz został już tylko wodny. Cztery ostatnie zdjęcia świetne, szczególnie to: http://img368.imageshack.us/img368/4325/swielkanoc08054qu5.jpg i to: http://img291.imageshack.us/img291/9255/swielkanoc08037qe3.jpg ;) Quote
Od-Nowa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 a można prosić więcej kobyłki? :cool3: z bięgnącymi psiakami koło niej..ech.. marzenia :p na półtorej dnia to nikt nie zauważy,że wyjechałas na obczyzne! ino fot zapasik zostaw ;) Quote
taxelina Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 No ja chetnie pomecze w rozproszeniu - na razie udaje nam sie jak inne psy przechodza niedaleko - ale nie jak snieg.. nie chce utonac w snieznej zaspie szukajac ich :P Quote
wiq Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 nie ma to jak duże psy :evil_lol: a mnie Mona zwiała jakąś godzinę temu z podwórka.. ciągała ruda oponę, flaty obok, min nie patrzyłam na nią i poszłaa... objechałam kawał, ale oczywiście 100x ją znalazłam:angryy::angryy: qrva, moja współlokatorka ma husky, który może cały dzień łazić przy otwartej bramie, a ja mam retrievera, którego na minutę nie mogę spuścić z oczu :/:2gunfire: miałam odkładać na rolki trekingowe.. ale chyba jednak zacznę oszczędzać na OE..:angryy::angryy: Quote
wiq Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='BBeta']Masz żółwia? Nigdy się nie chwaliłaś, też kiedyś miałam stepowego, teraz został już tylko wodny. Cztery ostatnie zdjęcia świetne, szczególnie to: [URL]http://img368.imageshack.us/img368/4325/swielkanoc08054qu5.jpg[/URL] i to: [URL]http://img291.imageshack.us/img291/9255/swielkanoc08037qe3.jpg[/URL] ;)[/quote] nie lubię się chwalić:evil_lol: dzięki :) [quote name='Od-Nowa']a można prosić więcej kobyłki? :cool3: z bięgnącymi psiakami koło niej..ech.. marzenia :p na półtorej dnia to nikt nie zauważy,że wyjechałas na obczyzne! ino fot zapasik zostaw ;)[/quote] wrzucę później, jak znajdę tą piczę:angryy: Quote
Recommended Posts