Ola&Kora Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Ognista panna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wszyscy skupili się na Monie, a przecież Bystra jest taka piękna :loveu: :loveu: Quote
Usia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 haj wszystkim :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
:: FiGa :: Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Witam :multi: Muszę ponadrabiac wszystko bo przez moją nieobecnośc przybyło tu kilka stron :cool3: Quote
Marta_Ares Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 WITAM:multi: jak tam niedziela mija??? Quote
furciaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 dzindoberek:multi: co slychac u czarno rudych slicznosci? Quote
wiq Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 witajcie:p niedziela piekna, panny wybiegane i szczesliwe (choc mialy ze mna przed chwila maly zatarg:angryy:), fotki popstrykane, wlasnie przerzucam na kompa i bede zmniejszac i wrzucac:cool3: Figa, no przybylo;) przyznam sie, ze ja u Ciebie tez zalegam.. Ola, to bylo tylko chwilowe, Bystra i tak jest glownym obiektem zainteresowania dgmniakow;) no i fotka mony byla ciekawsza;) Quote
wiq Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Ada B bonus dla Olka;) mona i bystra zdjecie fatalne, ale widac m/w zarys kojca Quote
milena182 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 http://img457.imageshack.us/img457/6148/img2623dn8.jpg ale uzdolniony psiak na jednej nóżce biega;) Quote
wiq Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 no a jak:cool3: toz to flat - najinteligentniejszy zwierz na ziemi:cool3:;) Quote
Ola&Kora Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 wiq co ja się bede rozpisywać - :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
KaRa_ Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Duży ten kojec mają;) A dachu nie ma? moich czekolad ma przy budzie dach aby wejscie i wyjscie z niej mialy suche a dalej juz widok na niebo;) Quote
olekg89 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Nie moje psy nie palą:D Fajny ten kojec:) Ale mi dzis wali na dekiel:D A Twoje palą?:D Quote
furciaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 sliczne fotki Ci wyszly:loveu: Bystra sie slicznie prezentuje:loveu: eh wszystkie maja w sobie to cos:loveu: Quote
wiq Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Ola&Kora napisał(a):wiq co ja się bede rozpisywać - :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :p:p:p KaRa_TC napisał(a): Duży ten kojec mają;) A dachu nie ma? moich czekolad ma przy budzie dach aby wejscie i wyjscie z niej mialy suche a dalej juz widok na niebo;) e.. nie jest taki duzy... dachu nie ma, chcialam, ale nie ma;) w budach maja sucho, wiec dodatkowo dachow niet;) a tak zwykle spia na dachach bud;) olekg18 napisał(a):Nie moje psy nie palą:D Fajny ten kojec:) Ale mi dzis wali na dekiel:D A Twoje palą?:D nie pala? moze sieke wala.. kaja jest podejrzana - 4 h non stop za pilka...:evil_lol: dzieki, staral sie pan-wykonawca:) nie widac, zebys mocno swirowal..;) powiedzialabym, ze w normie:evil_lol: moje nie pala, juz od dymu fajek kichaja;) raz je wzielam na plenerowa degustacje napojow winopodobnych, ale nie bawily sie tak dobrze jak ja:evil_lol: Quote
wiq Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 furciaczek napisał(a):sliczne fotki Ci wyszly:loveu: Bystra sie slicznie prezentuje:loveu: eh wszystkie maja w sobie to cos:loveu: dzieki:) ciekawe, czy sprecyzujesz to "cos":cool3: to chyba najciezsze zadanie:evil_lol: Quote
Cerber Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 heh ale zległości, ale juz czytam powolutku... heeeeeh ale foteczki cuuuuuudne... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 wiecie co, o fotki pelno luda sie wykloca, a pochwali tylko 5...:shake::lol: sama nie wiem, czemu dokladam..:evil_lol: witaj Luiza:) A Quote
furciaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 wiq napisał(a):dzieki:) ciekawe, czy sprecyzujesz to "cos":cool3: to chyba najciezsze zadanie:evil_lol: heh moge ci tylko napisac ze to "cos" przyciaga jak magnez i jest zachwycajace :loveu: Quote
misiaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='wiq']wiecie co, o fotki pelno luda sie wykloca, a pochwali tylko 5...:shake::lol: Bo wszyscy podziwiają w milczeniu :lol:.Ale ja powiem głośno:piękne fotki :loveu: :lol:. Quote
olekg89 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Przyjade do Ciebie kiedyś :D Musze poznac moją ulubioną flatomaniaczkę:D Zapalimy trawke pokoju :D Quote
Agushka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Jejciuńku jakie piękne:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts