Od-Nowa Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 przepiękna Ufa Flatka-czekoladka :loveu: na pewno w niebie jest szczesliwa i patrzy i chucha teraz na Twoje stadko;) Quote
gonek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Witam, chciałam zapytać czy twoje też tak potrafią z uchami ? :evil_lol: btw, polecam pooglądać, fajna galeria z flecikami --> Quote
Dobcia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Ufa była prześliczna, taka czekoladka;) Musimy się zamartwiac o nasze pociechy-one same o siebie nie zadbają;) Quote
Anza&Hacker Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Piękne zdjęcia robisz swoim brzdącom :loveu: Jak kombinowanie ze ściągnieciem psiurów do Wrocławia? :cool1: Quote
wiq Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='APSA']Normalka :evil_lol: Z PSami dużo ostrożniej przechodzę przez ulicę niż sama. hehe, przechodzenie przez ulicę to ogólnie osobny rozdział!:evil_lol: [quote name='Od-Nowa']przepiękna Ufa Flatka-czekoladka :loveu: na pewno w niebie jest szczesliwa i patrzy i chucha teraz na Twoje stadko;) nie wierzę w niebo i to, że się kiedyś spotkamy, ale miła psina to była i zawsze będę o niej pamiętać;) [quote name='gonek']Witam, chciałam zapytać czy twoje też tak potrafią z uchami ? :evil_lol: btw, polecam pooglądać, fajna galeria z flecikami --> witam! oj potrafią, komicznie wtedy wyglądają!:evil_lol: oglądam właśnie obydwie galerie - super są! [quote name='Dobcia']Ufa była prześliczna, taka czekoladka;) Musimy się zamartwiac o nasze pociechy-one same o siebie nie zadbają;) no święta racja, same załatwiłby się w 15 min:evil_lol: [quote name='Anza&Hacker']Piękne zdjęcia robisz swoim brzdącom :loveu: Jak kombinowanie ze ściągnieciem psiurów do Wrocławia? :cool1: dziękuję:loveu: na razie działania zawieszone - szkoda mi ich tutaj ściągać:shake: Quote
Dobcia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 ...spojrzenie Bystrej na ostatnim zdjęciu... takie niewinne i głębokie:loveu: Quote
wiq Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 w niej nie ma niewinności za grosz :evil_lol: Quote
Dobcia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 jak to nie? Bystra to jedna, wielka niewinnosc:loveu: ...a ten błysk... i diabliki.... to to to przypadkiem tam wpadły:siara: Quote
eria Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 :evil_lol:uszy Bystrej obcięła ale te długie kudły przy pazurach to już nie :evil_lol: Quote
anetta Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Dobcia napisał(a):...spojrzenie Bystrej na ostatnim zdjęciu... takie niewinne i głębokie:loveu: Ja tam widze małe kurwiki :evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 cześć kumy :evil_lol: wpadam dziś się pożegnać do odwołania ;) uzależnienie od dogo robi swoje (czyt. zżera czas :evil_lol:), a może mieć to dla mnie tragiczne skutki ;);) tak więc wymóżdżyłam, z ciężkim sercem, że pora zastosować środki radykalne :lol: zdjęcia być może zaczną pojawiać się tu: www.c-r.fotolog.pl tymczasem papa! Quote
basia bonnie Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 dlaczego wiq dostała bana?! :placz: Quote
eria Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 ja myślę że ten ban to na własne żądanie ;) dość drastyczny środek:roll: wróć do nas kiedyś :lol::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Witaj nieobecne Wiq :loveu: Ostatnio też nie było Cię Kochana i wróciłaś po czasie... wierzę, że i teraz tak będzie :* Quote
BBeta Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Szkoda, ale rozumiem Twoją decyzje. Czekamy na Ciebie, na Was Quote
anetta Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Uuuuu, ja też Cię rozumiem. Nie zapomnij o nas. Quote
BBeta Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='wiq']www.c-r.fotolog.pl Zajrzyjcie ;) Quote
anetta Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 :mdleje: one pływają w tej lodowatej wodzie...:-? Quote
BBeta Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 alive napisał(a):wracaj szybko z wygnania!!! :-( Wiq niestety prędko nie wróci... Quote
Marta_Ares Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 ojej Wiq tyle sie tu pozmienialo, czekamy na Ciebie Quote
Recommended Posts