furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dziendoberek:loveu: fajne te wyrka:loveu: zdecydowalas sie juz na ktores:cool3: Quote
wiq Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 oglądam stronę podaną przez drzalke i odszczekuję - jednak są tam dobre ceny... to chyba te same co na allegro?.. :hmmmm: jak coś wybiorę, będę się zastanawiać, to napiszę :cool3: ale jak znam życie wszystkie będą się bić o to nowe wyrko.. :siara: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Nio ja tez jestem w trakcie wyrkowych zakopow... tylko nie wiem czy to do konca oplacalne bo wyrko dlugo pewnie nie pozyje:evil_lol: Quote
wiq Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 u mnie żyją po kilka lat (dobre, a nie te z cienkiej szmaty, wypchane kawałkiem gąbki..;)) to narazie mi wpadło w oko. http://www.sklep4lapy.pl/sklep,4lapy,strona,produkt,dzial,5,grupa,20,id,504.html b. podobają mi się jasne kolory.. ale.. wiadomo... :p Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 wiq napisał(a): to narazie mi wpadło w oko. http://www.sklep4lapy.pl/sklep,4lapy,strona,produkt,dzial,5,grupa,20,id,504.html b. podobają mi się jasne kolory.. ale.. wiadomo... :p świetne, takie mięciutkie :loveu: ja bym na tym spała, a nie mój pies :evil_lol: Quote
wiq Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 bombowe są te wyra... chcę takie 3 :evil_lol: i 4te dla siebie :diabloti: Quote
wiq Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 nie ma tak dobrze :diabloti: jakbym się dziś nie wyżyłowała na namordnik to połowa wyrka by już była..;) Quote
Samturia Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Wiq, jak ci kasy zostanie to kup też jedno dla mnie :evil_lol: Quote
wiq Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 na razie mam na zamek albo trochę wypełnienia :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 a mi sie te podobaja...tylko ta cena:roll: http://allegro.pl/item243244017_legowisko_rogowka_130_cm_x_130_cm.html najwyzej bede glodowac przez tydzien:evil_lol: Quote
Samturia Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 nooo całkiem niezłe, no ale cena na serio odstrasza ;) Quote
wiq Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 nie wiem, jak z czyszczeniem tego.. i z zapachem.. no i cena... :lol: Quote
Samturia Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 to chyba jakieś skajopodobne coś jest no nie? Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Samturia napisał(a):nooo całkiem niezłe, no ale cena na serio odstrasza ;) tak tymbardziej ze ja potrzebuje 2 sztuki:roll: a co tam TZ tez pogloduje troche:evil_lol: a jemu sie przyda:diabloti: wiq napisał(a):nie wiem, jak z czyszczeniem tego.. i z zapachem.. no i cena... :lol: fakt ciekawe jak to pachnie w polaczeniu z mokrym psem... ale cholera no sliczne sa te legowiska:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Cześć Wiq :) Jak minęła noc? Quote
wiq Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 miło, że pytasz :) spokojnie, spałam aż 5 h :loveu: Nad ranem tylko jakieś rude bydle ściągnęło sobie kaganiec i zaczęło lizać po brzuchu... :mad: Quote
eria Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 dzień doberek !! jak się czują czarno-rude ? Quote
Samturia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Dzieńdobryy! ;) To Rudej zakladasz kaganiec na noc? ;P Quote
wiq Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 eria napisał(a):dzień doberek !! jak się czują czarno-rude ? Tina.Sara napisał(a):no hej :loveu: i jak tam? hejo! ano ojciec wczoraj przyjechał, a dziś im zrobił oględziny;) jak to lekarz, zaraz zaordynował po swojemu postępowanie ;) Adzie goi się b. ładnie, Bystra ma ciut zaczerwienione, a Monie się trochu ślimaczy... zastosowane zostały pewne środki, zobaczymy jak dalej będzie.. kciuki wciąż wskazane;) a tak w ogóle - teraz widzę, jak bardzo ważne jest pilnowanie niewylizywania rany.. Ada nie ruszała, Bystra troszkę w nocy, a Mona miała trochę jazd i voila :/ Samturia napisał(a):Dzieńdobryy! ;) To Rudej zakladasz kaganiec na noc? ;P Ruda i Mona mają prawie non stop, Ada na noc też dziś dostała. wolę zapobiegać niż leczyć;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 A jak one nawzajem to znoszą? Obrażone na Ciebie? Na siebie? Bardzo interesują się ranami? Quote
Marta_Ares Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Witam;) widze ze wszytskie po sterylce, a jak tam ty sie czujesz caly czas musisz na nie uwazac?? chyba nie latwo tak upilnowac cala 3 :evil_lol: moze jakies foteczki??? Quote
wiq Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A jak one nawzajem to znoszą? Obrażone na Ciebie? Na siebie? Bardzo interesują się ranami? one db - apetycik jest, na piłki i smycze żywo reagują, chętnie chodzą po mieszkaniu i wychodzą na pole.. rany zaczynają się goić, więc coraz bardziej korcą.. jeszcze 6,7, i 8 dni...:shake::evil_lol: Marta_Ares napisał(a):Witam;) widze ze wszytskie po sterylce, a jak tam ty sie czujesz caly czas musisz na nie uwazac?? chyba nie latwo tak upilnowac cala 3 :evil_lol: moze jakies foteczki??? ja jestem z deka padnięta, śpię po 4-5 h (przy sprzyjających wiatrach:evil_lol:) i strasznie to przeżywam... za bardzo, bo wszystko idzie o.k. (tfu, tfu, tfu);) to normalne, że pies zachowuje się inaczej tuż po operacji, ale ja strasznie dramatyzuję :stupid::evil_lol: zdjęcia były... ups.. u mnie 3 i 4 strony wstecz, czyli u Was ok. 6-8 stron?..:crazyeye: fak, alem się gadatliwa zrobiła:evil_lol: Quote
Recommended Posts