Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

oglądam stronę podaną przez drzalke i odszczekuję - jednak są tam dobre ceny...
to chyba te same co na allegro?.. :hmmmm:
jak coś wybiorę, będę się zastanawiać, to napiszę :cool3:
ale jak znam życie wszystkie będą się bić o to nowe wyrko.. :siara:

Posted

Samturia napisał(a):
nooo całkiem niezłe, no ale cena na serio odstrasza ;)

tak tymbardziej ze ja potrzebuje 2 sztuki:roll: a co tam TZ tez pogloduje troche:evil_lol: a jemu sie przyda:diabloti:

wiq napisał(a):
nie wiem, jak z czyszczeniem tego.. i z zapachem..
no i cena... :lol:

fakt ciekawe jak to pachnie w polaczeniu z mokrym psem... ale cholera no sliczne sa te legowiska:loveu:

Posted

miło, że pytasz :)
spokojnie, spałam aż 5 h :loveu:
Nad ranem tylko jakieś rude bydle ściągnęło sobie kaganiec i zaczęło lizać po brzuchu... :mad:

Posted

eria napisał(a):
dzień doberek !! jak się czują czarno-rude ?

Tina.Sara napisał(a):
no hej :loveu:
i jak tam?

hejo!
ano ojciec wczoraj przyjechał, a dziś im zrobił oględziny;) jak to lekarz, zaraz zaordynował po swojemu postępowanie ;) Adzie goi się b. ładnie, Bystra ma ciut zaczerwienione, a Monie się trochu ślimaczy... zastosowane zostały pewne środki, zobaczymy jak dalej będzie.. kciuki wciąż wskazane;)
a tak w ogóle - teraz widzę, jak bardzo ważne jest pilnowanie niewylizywania rany.. Ada nie ruszała, Bystra troszkę w nocy, a Mona miała trochę jazd i voila :/

Samturia napisał(a):
Dzieńdobryy! ;)

To Rudej zakladasz kaganiec na noc? ;P

Ruda i Mona mają prawie non stop, Ada na noc też dziś dostała. wolę zapobiegać niż leczyć;)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
A jak one nawzajem to znoszą? Obrażone na Ciebie? Na siebie? Bardzo interesują się ranami?

one db - apetycik jest, na piłki i smycze żywo reagują, chętnie chodzą po mieszkaniu i wychodzą na pole..
rany zaczynają się goić, więc coraz bardziej korcą.. jeszcze 6,7, i 8 dni...:shake::evil_lol:

Marta_Ares napisał(a):
Witam;)
widze ze wszytskie po sterylce, a jak tam ty sie czujesz caly czas musisz na nie uwazac?? chyba nie latwo tak upilnowac cala 3 :evil_lol: moze jakies foteczki???

ja jestem z deka padnięta, śpię po 4-5 h (przy sprzyjających wiatrach:evil_lol:) i strasznie to przeżywam... za bardzo, bo wszystko idzie o.k. (tfu, tfu, tfu);)
to normalne, że pies zachowuje się inaczej tuż po operacji, ale ja strasznie dramatyzuję :stupid::evil_lol:
zdjęcia były... ups.. u mnie 3 i 4 strony wstecz, czyli u Was ok. 6-8 stron?..:crazyeye: fak, alem się gadatliwa zrobiła:evil_lol: