Czarna_Owieczka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 http://img522.imageshack.us/img522/2251/s040907037kg7.jpg "ogona nie zmoczyć, ogona nie zmoczyć" :evil_lol: http://img521.imageshack.us/img521/1072/s040907047ox1.jpg "aha udało się" :cool3: śliczne psiaki :loveu: Quote
furciaczek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 hej wiq:loveu: Fotki swietne:loveu: nic innego chyba nie wymysle:evil_lol: Quote
Dobcia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Na ostatniej fotce zniesmaczenie Bystrej jest rozbrajające:evil_lol: http://img522.imageshack.us/img522/2251/s040907037kg7.jpg :loveu:miłośniczka suchego futra:loveu: Quote
wiq Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka'] śliczne psiaki :loveu: :loveu::loveu::loveu: [quote name='furciaczek']hej wiq:loveu: Fotki swietne:loveu: nic innego chyba nie wymysle:evil_lol: a tak się starałam je spieprzyć!:placz: [quote name='Dobcia']Na ostatniej fotce zniesmaczenie Bystrej jest rozbrajające:evil_lol: http://img522.imageshack.us/img522/2251/s040907037kg7.jpg :loveu:miłośniczka suchego futra:loveu: ''muti! zaś mi wciepli balik do wody!:placz:" :evil_lol::evil_lol: doopsko wypina, akurat, żeby jej buta zasadzić:evil_lol: Quote
eria Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 wiq napisał(a): doopsko wypina, akurat, żeby jej buta zasadzić:evil_lol: ale Ty kochasz te swoje futra :cool3: :cool3: :cool3: Quote
wiq Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 bardzo! ''przynieś tę piłkę, albo cię kopnę w łeb!'' ''ale ty jesteś jednak głupia &%*)*, 6 lat się tego nie umiesz nauczyć'' ''ty flanelo paskudna'' itp itd tylko czemu one mnie tak lubią?.. :hmmmm: podlizują się :diabloti: Quote
Dobcia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='wiq']bardzo! ''przynieś tę piłkę, albo cię kopnę w łeb!'' ''ale ty jesteś jednak głupia &%*)*, 6 lat się tego nie umiesz nauczyć'' ''ty flanelo paskudna'' itp itd tylko czemu one mnie tak lubią?.. :hmmmm: podlizują się :diabloti: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: a do której to????? przez ciebie poplułam monitor! Quote
wiq Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 do wszystkich... sąsiedzi pewnie przytoczyli by więcej.. siedząc w ogrodzie pewnie słyszą nasze konwersacje.. :evil_lol: Quote
eria Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 6 lat się tego nie umiesz nauczyć'' hehehe mi też monitor czyścisz:evil_lol: a ta flanela to napewno nie do Ady prawda? :mad: Quote
wiq Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 nie, do ady jest coś o tym, że śmierdzi jak szmata i że jest tępym cielakiem :lol: tak btw - ona ostatnio strasznie śmierdzi, nie wiem, od czego :shake: kąpiel nie pomaga, zmiana karmy też nie?.. co to może być?.. Quote
eria Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 wykąpciaj :evil_lol: :evil_lol: Kreon śmierdzi non stop, ale on samiec ,testosteronu nadmiar , to śmierdzi:diabloti: tylko po kąpieli mogę o godzinami przytulac, taki pachnący i mięciutki:loveu: kąpiel w środe :cool3: :loveu: Quote
Dobcia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 nie chce myśleć, co moi sąsiedzi słyszą... ale ja nie po psach, a po braciach się produkuje:evil_lol: Bystra nie jest flanelowa!:obrazic: biedna Mona, tylko ona pozostała:evil_lol: Quote
wiq Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 eria napisał(a):wykąpciaj :evil_lol: :evil_lol: Kreon śmierdzi non stop, ale on samiec ,testosteronu nadmiar , to śmierdzi:diabloti: tylko po kąpieli mogę o godzinami przytulac, taki pachnący i mięciutki:loveu: kąpiel w środe :cool3: :loveu: nie pomaga kąpiel właśnie:shake: dzień, 2 i to samo:shake: Dobcia napisał(a):nie chce myśleć, co moi sąsiedzi słyszą... ale ja nie po psach, a po braciach się produkuje:evil_lol: Bystra nie jest flanelowa!:obrazic: biedna Mona, tylko ona pozostała:evil_lol: noo... a dyskusje z rodzenstwem to już legenda:oops::oops::oops: do mony bylo o tym, że 6 lat sie uczy i nie umie:diabloti: Quote
Dobcia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ciekawe te legendy muszą być:cool3: teraz ja już stara jestem, mam swoje lata... to już jest raczej cicho:p ale kiedyś... to były czasy:evil_lol: Quote
wiq Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 my ciągle się żremy o byle co:D ale teraz jest spokój = brat wyjechał :multi: Quote
Gonitwa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Moja siostra też się wyniosła ale na początku października wraca- my się teraz nawet przez telefon kłócimy-niemal bijemy(tak się kochamy;)) Quote
wiq Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 moj wroci za 3 lata, a wlasciwie to juz chyba nigdy ;) ja sie tez wynosze i gites :lol: Quote
Dobcia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 mój wyjedzie wtedy, kiedy ja... tylko w przeciwnym kierunku:evil_lol: hmmm... a może Ada ma zapach... od legowiska? albo się w czymś tarza, jak nikt nie patrzy? Quote
wiq Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 legowiska i kocyki piore co tydzien/2 i pachna proszkiem oraz plynem;) tarzanie też nie - to jakby skora tak smierdzi :hmmmm: nie wiem, czy laczyc to z faktem, ze spoznia jej sie cieczka.. Quote
Dobcia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 jakoś dziwnie masz w tym roku z cieczkami, że każda ma w innym terminie... bo pisałaś, ze zwykle miały razem... może coś w tym jest?;) ale jeśli skóra wygląda normalnie... hmmm... Quote
wiq Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 ano w tym roku jazda na calego :/ skora normalna, bez swiadu i lupiezu.. nie wiem, ocb :shake: Quote
Dobcia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 może to tylko hormony i nie warto się martwić na zapas;) w końcu jak by się coś działo, zawsze można do weta;) Quote
wiq Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 wątpię, żeby mi coś powiedzieli, ale i tak się wybieram, to zapytam;) uff.. a ja po jazdach w Częstochowie... Maaamo.. Rzeźnia :grin: Mamy mieć gości, więc sprzątam - hurra, uwielbiam bezproduktywne zajęcia :evil_lol: Quote
Recommended Posts