Dobcia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Mona we wrzosach...:loveu: Ona ma taką ładną, puchata sierść:lol: Quote
wiq Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 skucha, to Ada jest :shake: :evil_lol: strasznie wolno te zdjęcia oglądacie :/ mam mnóstwo nowych, ale chyba wystarczą mi do listopada :evil_lol: Quote
olifka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 http://img515.imageshack.us/img515/199/s020907166vs5.jpg Śliiczneee:loveu::loveu: Quote
wiq Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='eria']Bystrej do pyska w różu :cool3: :loveu: w lila-różu:evil_lol: [quote name='Sznaucerka-Balbina']http://img515.imageshack.us/img515/199/s020907166vs5.jpg Śliiczneee:loveu::loveu: dziiiękiii:eviltong: co Wy zrobicie, jak ta Bystra zdechnie?.. :hmmmm: :evil_lol: Quote
eria Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 wiq napisał(a):w lila-różu:evil_lol: dziiiękiii:eviltong: co Wy zrobicie, jak ta Bystra zdechnie?.. :hmmmm: :evil_lol: 1. to w różu już nie ??? :evil_lol: 2. ja przeżyję bo fanką Ady jezdem :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 wiq napisał(a):co Wy zrobicie, jak ta Bystra zdechnie?.. :hmmmm: :evil_lol: Bystra jest wieczna! :obrazic: Cudne fotki, jak zawsze :loveu: Quote
wiq Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 eria napisał(a):1. to w różu już nie ??? :evil_lol: 2. ja przeżyję bo fanką Ady jezdem :loveu: 1. w różu nie:shake: kiedyś wstawiałam jej zdjęcia w chuście z Eukanuby - nie pasowało jej :placz: 2. wredna i cyniczna:diabloti: jak ja:loveu::evil_lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Bystra jest wieczna! :obrazic: Cudne fotki, jak zawsze :loveu: no zawsze można wypreparować :) albo wyprawić skórkę:evil_lol: dzięki:p Quote
wiq Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 piłkami :evil_lol: właściwie tym to sama by się wypchała - dziś próbowała pożreć rugby :lol: Quote
furciaczek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 a tu jak zwykle pelno fotek:loveu: i to jeszcze pieknych:loveu: najbardziej podoba mi sie liliowa seria:loveu: Quote
Dobcia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 co to ta 'skucha'? Widziałam, że to Ada, tak jakoś przypadkiem tylko mi sie pomyliło... Nic Bystrej nie będzie:diabloti: Wygląda pięknie we wrzosowych wrzosach i co to jeszcze chciałam dodać... aaa nie pamiętam:lol: Quote
Gonitwa Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 a u mnie kwiatki w galerii;) A ja nadal flatek nie odróżniam- po mimo szczerych chęci... Quote
wiq Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 furciaczek napisał(a): najbardziej podoba mi sie liliowa seria:loveu: szczerze mówiąc - mnie też:evil_lol: Dobcia napisał(a):co to ta 'skucha'? Widziałam, że to Ada, tak jakoś przypadkiem tylko mi sie pomyliło... Nic Bystrej nie będzie:diabloti: Wygląda pięknie we wrzosowych wrzosach i co to jeszcze chciałam dodać... aaa nie pamiętam:lol: ta.. celowo się pomyliłaś - sprawdzasz mą czujność:cool3::evil_lol: Gonitwa napisał(a):a u mnie kwiatki w galerii;) A ja nadal flatek nie odróżniam- po mimo szczerych chęci... widziałam:loveu: kwestia czasu to rozróżnianie;) Quote
furciaczek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Gonitwa napisał(a):Jak tam autoportrety?:cool3: wlasnie o to samo chcialam sie spytac:evil_lol: Quote
Dobcia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Będą fotki?!:cool3: Tu są jakieś nieznane mi przecieki... czemu ja nic nie wiem a tak uważnie czytam:hmmmm: Quote
wiq Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 zabawnie wielce :lol: taki jeden po mocnej przeróbce ;) reszta wędruje sobie do zbiorów prywatnych nieupublicznianych ;) Quote
Gonitwa Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Faaajne! A poka bez przeróbki, poka, poka, poka! Quote
wiq Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 dobrze, powisiało sobie 10 min., wystarczy, bo mi gości odstraszy :evil_lol: coś milszego :P Quote
Recommended Posts