BBeta Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 ß@$!@ napisał(a):Ale fajnie! Ja też chcę, żeby piłka wykonywała za mnie psie obowiązki :evil_lol::cool3: Ja za piłką w taką trawe to sobie musze sama skakać :diabloti: Jeśli chodzi o podpunkt b to ja Ci chętnie pomoge :diabloti: :cool3: Quote
wiq Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 ß@$!@ napisał(a):Ale fajnie! Ja też chcę, żeby piłka wykonywała za mnie psie obowiązki :evil_lol::cool3: nic prostszego:evil_lol: Quote
wiq Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 BBeta napisał(a):Ja za piłką w taką trawe to sobie musze sama skakać :diabloti: Jeśli chodzi o podpunkt b to ja Ci chętnie pomoge :diabloti: :cool3: ja już na szczęści nie, odkąd mam OSa - polecam tę rasę!:evil_lol: złośliwcze:diabloti: to ma być zadanie samodzielne:diabloti: Quote
eria Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 wiq napisał(a):wszystko mogę!:evil_lol: tylko nie mogę: a) trzasnąć drzwiami obrotowymi b) wjechać sobie taczką do d**y:evil_lol: obrotowymi drzwiami można trzasnąć to po pierwsze :p a po drugie - parasol se w d*** otwarłaś ?????????? Quote
wiq Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 sobie nie, ale na kimś innym chętnie bym popróbowała :diabloti: mnie się nie udało trzasnąć :shake: Quote
BBeta Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 wiq napisał(a):złośliwcze:diabloti: to ma być zadanie samodzielne:diabloti: Ja wyrażam chęć pomocy, a Ty mnie wyzywasz :shake: Jakbyś się jednak zdecydowała to daj znać :diabloti: Quote
JIM Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Uwielbiam tego Bystrzaka :D A widze, ze tu powazne dyskusje :diabloti: :lol: Quote
wiq Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='BBeta']Ja wyrażam chęć pomocy, a Ty mnie wyzywasz :shake: Jakbyś się jednak zdecydowała to daj znać :diabloti: to raczej Olek chętnie by z takich rozrywek skorzystał:evil_lol: [quote name='Julix']Uwielbiam tego Bystrzaka :D A widze, ze tu powazne dyskusje :diabloti: :lol: taaa... tu jest zawsze full powaga proszę, Bystrzyk patrzy się na nas z politowaniem:diabloti: Quote
eria Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 wiq napisał(a): mnie się nie udało trzasnąć :shake: a mnie owszem:cool3: w jednym centrum handlowym drzwi się troszku zacinają :cool3: i trzasnąć się udało! Ha! Quote
wiq Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Eria Wszechmocna :modla: aż Bystra złożyła łapki do modłów :evil_lol: Quote
BBeta Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 wiq napisał(a):to raczej Olek chętnie by z takich rozrywek skorzystał:evil_lol: Jakiś podtekst... ?? :siara: Quote
wiq Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='eria']Bystra po raz kolejny wymiata :cool3: a tu pchełki szuka:evil_lol: [quote name='BBeta']Jakiś podtekst... ?? :siara: zajrzyj do jego galerii..:evil_lol: Quote
BBeta Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 wiq napisał(a):zajrzyj do jego galerii..:evil_lol: Jeżeli o to chodzi... Cóż, zupełnie nie w moim typie :diabloti: Do tego za młody :cool3: Quote
Dobcia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak tu milutko! Bystra sie modli!? Tylko patrzeć, jak na pielgrzymkę pójdzie... Quote
wiq Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 BBeta napisał(a):Jeżeli o to chodzi... Cóż, zupełnie nie w moim typie :diabloti: Do tego za młody :cool3: heh.. dziewczyny i tak nie są w jego typie:shake::evil_lol: Dobcia napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak tu milutko! Bystra sie modli!? Tylko patrzeć, jak na pielgrzymkę pójdzie... milusio i ciciato:evil_lol: a kysz, nie bluźnij!:diabloti: Radio MaRyja, a nie MaPiłkę:evil_lol: Quote
Dobcia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 wiq napisał(a):milusio i ciciato:evil_lol: autoreklama:evil_lol: ...a kawka i ciasteczko jest? bo zaraz zasneee:sleeping: wiq napisał(a):a kysz, nie bluźnij!:diabloti: Radio MaRyja, a nie MaPiłkę:evil_lol: :roflt::roflt::roflt: To nie ja sprowadzam psa na złą drogę:diabloti: Quote
wiq Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 mam jakieś cukiereczki - pistacjowe z Solidarności :razz: kawkę zaraz zrobię ;) albo malinową herbatkę :cool3: że niby ja deprawuję psią młodzież? :diabloti: Quote
Dobcia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 wiq napisał(a):mam jakieś cukiereczki - pistacjowe z Solidarności :razz: kawkę zaraz zrobię ;) albo malinową herbatkę :cool3: Zrób dwie:cool3: Bo mnie sie nie chce zejść do kuchni:evil_lol: Cukierki mogą być! wiq napisał(a): że niby ja deprawuję psią młodzież? :diabloti: a nie?:diabloti: wiq napisał(a):aż Bystra złożyła łapki do modłów :evil_lol: widzę, że muszę tu porządku pilnować:mad::evil_lol: Quote
wiq Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 to bezczelne kłamstwa! :diabloti: proszę podać konkretne przykłady! :razz: (swoją drogą, wczoraj oglądałam szkło kontaktowe, a tam wypowiedź posła o innym: ''to bezczelny fagas!'' myślałam, że padnę :grin:) Quote
Dobcia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Nie nie nie to nie kłamstwa:nono: tylko uważnie czytam, co ty jest napisane:obrazic: Co chcesz?:cool3: To taka droga na skróty do dobrej zabawy. Teraz nie trzeba oglądać kabaretów, żeby się pośmiać:diabloti: Ta kultura, język... polityka:diabloti: Quote
wiq Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 srutututu, majtki z drutu :evil_lol: nic tu gorszącego nie ma, pani przyzwoitko :diabloti: haha, no ja to oglądam w ramach rozrywki... przy ''szkle..'' wysiadają wszystkie komedie i programy rozrywkowe :lol: Quote
Dobcia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Przezorność nie zawadzi:eviltong: Nie mam TVNu... ale co tam, jak sie uprę na POLSAcie też coś sie znajdzie:razz: Hihihi ale Negro fajnie warczy przez sen:evil_lol: przynajmniej w marzeniach sennych jest groźnym psem:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 to juz wiem co mam ogladac a o ktorej to leci ?:) Quote
wiq Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Dobcia napisał(a): Nie mam TVNu... ale co tam, jak sie uprę na POLSAcie też coś sie znajdzie:razz: Hihihi ale Negro fajnie warczy przez sen:evil_lol: przynajmniej w marzeniach sennych jest groźnym psem:evil_lol: szkoda, bo ten program jest bezkonkurencyjny :lol: mój ojciec się dobiego przeląkł:evil_lol: diabelkowa napisał(a):to juz wiem co mam ogladac a o ktorej to leci ?:) 22.00:p Quote
Recommended Posts