Dobcia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 olekg18 napisał(a):Twój to bedzie Sikismundo ok?:) :no-no-no: może się źle kojarzyć... Jakieś inne propozycje?:razz: Ehhh... niech będa zielone...:lol: Quote
eria Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 ooo Olek to ja czekam niecierpliwie na Twoje makro!!! koniecznie daj znać jak już poczynisz coś w tym kierunku :cool3: Quote
olekg89 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Wiq niee nie blokowałem mój komp ma jazdy znów:/ Poblokował pare osób:/ Usunęło mi się gg wogóle z kompa:/ (juz zainstalowałem)... Kiedyś mnie coś strzeli:) I nie sex machina bo to byłoby wulgarne! Eria-jutro:) Bd się bawił aparacikiem hihihi Martwa mysz wyciągnięta z pyska Czarka to też makro nie nie? Quote
eria Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 taaak może być martwa mysz!!! tylko koniecznie otwórz jej brzuszek i zrób makro wnętrzności,bo taka w całości to nic ciekawego!! Quote
Dobcia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 olekg18 napisał(a):Dobcia Albert?Franuś?OLUŚ:D Albert nie, mam nazwać aparat jak sklep?:shake: Franuś tez nie... ale to ostatnie brzmi znajomo, niech będzie:evil_lol: Eria ma racje, makro myszy najlepsze! Przyyda mi się do nauki anatomi, tylko wyraźne!:cool3::evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Hahah Eria Czarek jak zabija mysz to właśnie tak ,że flaki wychodzą odrazu :D Jutro pójde w pola i bd śledził Czarka hihi cykał foty jego przekąsek:) Jezuniu ,ale się ciesze z tego aparacika normalnie niby nic ,ale tak cieszy jejku jejku:) Quote
wiq Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 już widzę te jutrzejsze fotki, na pewno się zbierzesz:evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Ty się nie bój ja tu jeszcze wieczorem wstawie pare fotek:) Quote
misiaczek Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='wiq'] http://img514.imageshack.us/img514/9071/190707041cl4.jpg Bardzo mi się podoba to zdjęcie :loveu:.Widać,że suczydła zmęczone,ale oczy radosne i pyski się śmieją :loveu: . padnięte, jeszcze tylko kolacja Aleś Wiq je zgoniła.Nawet kolacji nie miały siły zjeść na stojąco :evil_lol:. Quote
wiq Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 niedawno wróciłyśmy z kolejnego spaceru, wszystkie 4 zajechane:evil_lol: dziś zamiast jeża suki dorwały jenota.. bidok w agonii i z parchem:roll: Quote
Dobcia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Jenoty są w całym kraju, obecnie to najbardziej ekspansywny gatunek ssaka obcego pochodzenia, który opanowuje nasz kraj... zasięg dochodzi już po Beskidy, a w Krk juz wpadały pod samochody, wiec i tam są:roll: A najgorsze, że to psowate, a wiec ich choróbska mogą przechodzić na psy...:roll: Quote
wiq Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 u nas są ponoć już nawet szopy:-o Mona jak zwykle wyskoczyła z miną: "daj madafaka!", a ja za nią, za ogon i sru;) reszta, na mą subtelną sugestię dała spokój zwierzowi Quote
eria Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 :crazyeye: ja myslałam że one bardzo rzadkie są...... Mona jak zwykle wyskoczyła z miną: "daj madafaka!", a ja za nią, za ogon i sru;-) reszta, na mą subtelną sugestię dała spokój zwierzowi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Szopy lubią wode, nie wszędzie im odpowiada;) wiq napisał(a):reszta, na mą subtelną sugestię dała spokój zwierzowi Musiała być bardzo subtelna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 hehe, rzadkie już na pewno nie są;) szopy mają u nas dobre warunki (woda, stawy hodowlane), ciekawa jestem, czy faktycznie już są w okolicy. właśnie wyszłam na balkon i wołam do Ady, subtelnie, a jakże, aby się uciszyła:evil_lol: bo coś nadmiernie kłapie paszczą zamiast spać:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 śpiochy wstawać:mad: "Mona jak zwykle wyskoczyła z miną: "daj madafaka!", a ja za nią, za ogon i sru;-) reszta, na mą subtelną sugestię dała spokój zwierzowi" padłam ze smiechu :evil_lol: Quote
wiq Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 nie śpie;) suki śpią, jeszcze po wczorajszym. chyba mają zakwasy:evil_lol: mój ojciec rano je łaskawie wyprowadził, po to, żeby mnie bezczelnie obudzić mówiąc: "Wika, ty zamordujesz te psy. One ledwo chodzą!":lol: Szit, moja wina?.. :niewiem: ja im biegać i pływać do upadłego nie każę :siara::diabloti: Quote
despera Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Nie ma to jak subtelne sugestie:evil_lol: Więc subtelnie sugeruję-wstawać i wklejać foty:diabloti: Quote
wiq Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 qrv, zapomniałam aparatu..:shake: dziś sobie wsadzę do plecaka zaraz, żeby nie zapomnieć:lol: Quote
eria Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 noo ja też tak delikatnie o foty prosze :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: a ja mam dwa aparaty na stanie teraz,pożyczyłam od mamy i dziś będe nim focić :lol: Quote
wiq Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 byłyśmy w ogrodzie się: a) frizbować b) strzyc :diabloti: ale nas wygoniła tropikalna ulewa:multi: i burza:multi: koniec z duchotą:multi: Quote
Dobcia Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Jacy mili ci ślązacy:loveu: Juz od was idzie do nas tropikalna burza... :evil_lol: A domowe foty też moga być, nie jestesmy wybredne....:siara: Quote
eria Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Ja Też Chce Burzeee!!!!!!!!!! a co wyście tam strzygły co ?? łowiecki ?? Quote
Recommended Posts