Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olekg18 napisał(a):
Twój to bedzie Sikismundo ok?:)

:no-no-no: może się źle kojarzyć...
Jakieś inne propozycje?:razz:

Ehhh... niech będa zielone...:lol:

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wiq niee nie blokowałem mój komp ma jazdy znów:/ Poblokował pare osób:/ Usunęło mi się gg wogóle z kompa:/ (juz zainstalowałem)... Kiedyś mnie coś strzeli:)
I nie sex machina bo to byłoby wulgarne!
Eria-jutro:) Bd się bawił aparacikiem hihihi Martwa mysz wyciągnięta z pyska Czarka to też makro nie nie?

Posted

taaak może być martwa mysz!!! tylko koniecznie otwórz jej brzuszek i zrób makro wnętrzności,bo taka w całości to nic ciekawego!!

Posted

olekg18 napisał(a):
Dobcia Albert?Franuś?OLUŚ:D

Albert nie, mam nazwać aparat jak sklep?:shake: Franuś tez nie... ale to ostatnie brzmi znajomo, niech będzie:evil_lol:

Eria ma racje, makro myszy najlepsze! Przyyda mi się do nauki anatomi, tylko wyraźne!:cool3::evil_lol:

Posted

Hahah Eria Czarek jak zabija mysz to właśnie tak ,że flaki wychodzą odrazu :D
Jutro pójde w pola i bd śledził Czarka hihi cykał foty jego przekąsek:)
Jezuniu ,ale się ciesze z tego aparacika normalnie niby nic ,ale tak cieszy jejku jejku:)

Posted

niedawno wróciłyśmy z kolejnego spaceru, wszystkie 4 zajechane:evil_lol:
dziś zamiast jeża suki dorwały jenota.. bidok w agonii i z parchem:roll:

Posted

Jenoty są w całym kraju, obecnie to najbardziej ekspansywny gatunek ssaka obcego pochodzenia, który opanowuje nasz kraj... zasięg dochodzi już po Beskidy, a w Krk juz wpadały pod samochody, wiec i tam są:roll: A najgorsze, że to psowate, a wiec ich choróbska mogą przechodzić na psy...:roll:

Posted

u nas są ponoć już nawet szopy:-o

Mona jak zwykle wyskoczyła z miną: "daj madafaka!", a ja za nią, za ogon i sru;) reszta, na mą subtelną sugestię dała spokój zwierzowi

Posted

:crazyeye: ja myslałam że one bardzo rzadkie są......

Mona jak zwykle wyskoczyła z miną: "daj madafaka!", a ja za nią, za ogon i sru;-) reszta, na mą subtelną sugestię dała spokój zwierzowi

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Szopy lubią wode, nie wszędzie im odpowiada;)

wiq napisał(a):
reszta, na mą subtelną sugestię dała spokój zwierzowi

Musiała być bardzo subtelna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

hehe, rzadkie już na pewno nie są;)
szopy mają u nas dobre warunki (woda, stawy hodowlane), ciekawa jestem, czy faktycznie już są w okolicy.

właśnie wyszłam na balkon i wołam do Ady, subtelnie, a jakże, aby się uciszyła:evil_lol: bo coś nadmiernie kłapie paszczą zamiast spać:evil_lol:

Posted

śpiochy wstawać:mad:

"Mona jak zwykle wyskoczyła z miną: "daj madafaka!", a ja za nią, za ogon i sru;-) reszta, na mą subtelną sugestię dała spokój zwierzowi"

padłam ze smiechu :evil_lol:

Posted

nie śpie;)
suki śpią, jeszcze po wczorajszym. chyba mają zakwasy:evil_lol:
mój ojciec rano je łaskawie wyprowadził, po to, żeby mnie bezczelnie obudzić mówiąc: "Wika, ty zamordujesz te psy. One ledwo chodzą!":lol:

Szit, moja wina?.. :niewiem: ja im biegać i pływać do upadłego nie każę :siara::diabloti:

Posted

noo ja też tak delikatnie o foty prosze :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol:
a ja mam dwa aparaty na stanie teraz,pożyczyłam od mamy i dziś będe nim focić :lol:

Posted

byłyśmy w ogrodzie się:
a) frizbować
b) strzyc :diabloti:

ale nas wygoniła tropikalna ulewa:multi: i burza:multi: koniec z duchotą:multi: