wiq Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 ależ dlaczegóż, jam także zmęczona panowaniem nad hołotą:evil_lol: jak chcesz mogę Ci podarować tą obróżkę, dam Bystrej do ponoszenia i powiesisz sobie nad łóżkiem;) p.s. ale skórka z rudej pasowałaby Ci do odnowionego pokoju:cool3::evil_lol: Quote
eria Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 o tak! skórka rudej pięknie by się prezentowała w pokoju Jadzi :cool3: Quote
wiq Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 taka lśniąca, puszysta..:loveu::evil_lol: trochę Mony Quote
Dobcia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Dziewczyny przyznajcie się! Ile piw, win i czegoś tego typu żeście dziś wypiły, co??????????????????????????:mad: Jaka skórka? Z MOJEJ Bystrej? Z MOJEGO dziedzictwa?:mad: Ja wam dam skórke, chyba ze słoniny!:eviltong::eviltong::eviltong: Bystrunia będzie ładnie wygladać u mnie w pokoju ooo taaaak, żywa i piłeczkomaniakalna:loveu: Quote
wiq Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 ja jestem dziś trzeźwa jak rzadko kiedy:evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 ale minkę słodką zrobiła :loveu: :loveu: ja reddsa wypiłam :evil_lol: pół szklaneczki ;) Quote
wiq Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 :eviltong::eviltong: tyle się nie liczy, zaczynamy od 0,5 l :evil_lol: a jutro nagram filmiki:cool3: znalazłam baterie od starego aparatu:cool3: Quote
Dobcia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 ha! i mamy winnego, wszystko przez reddsa:cool1: Ja piłam tylko pół puszeczki Brackiego, ale tylko temu że Karmi mi się skończyło:roll: Hura! Będzie filmik! z Bystrą w roli głównejoczywiście:cool3: Quote
wiq Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 filmiki z Bystrą też będą. np. taki pt: "ubój i skórowanie psa", "mizdrowanie psiej skórki", "wprawka z garbarstwa".. :grins: matko, a ja dziś tak bezalkoholowo?..:-o:evil_lol: mrożoną herbatkę tylko dziś żłopałam:p dobranocka idę spać, padam na twarz:evil_lol: od siedzenia przed kompem:stupid::evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Tak, tak... wiqusiu kochana idż lepiej spać, idż... tak będzie lepiej... Upał ci nie służy, wyśpij się dobrze, bo zaczne się o ciebie martwić...:roflt: Quote
Od-Nowa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 oszalały i zaspały a już taka późna pora :mad: Quote
wiq Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 jestem już, jestem:cool3: jesteśmy dziś umówione na 2 spacerki:cool3: a baterie jeszcze w aparacie nienaładowane :shake: 16 h muszę czekać:lol: Quote
despera Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Śliczna czarna mordeczka:loveu: Czekam na filmiki:D Wiq fajnie masz z tymi spacerami, dużo miejsca do biegania i przyjaciele którzy męczą psy za ciebie:evil_lol: Może podrzucę ci Nesa na trochę, bo my ostatnio nie za bardzo mamy gdzie wychodzić:shake::evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Taaaa fajnie macie, las jest wielki...;) Nie myślałam, ze to powiem, ale my w ciągu dnia nie mamy teraz gdzie wyjść... w polach skwar nie do zniesienia, nad rzeką tłumy/które po sobie zostawiają tony śmieci:angryy:/... byle do wieczorka:loveu: Quote
wiq Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='despera']Śliczna czarna mordeczka:loveu: Czekam na filmiki:D Wiq fajnie masz z tymi spacerami, dużo miejsca do biegania i przyjaciele którzy męczą psy za ciebie:evil_lol: Może podrzucę ci Nesa na trochę, bo my ostatnio nie za bardzo mamy gdzie wychodzić:shake::evil_lol: baterie ciągle się ładują.. a mam co kręcić - przyszła karma z kraka, i nowe frizbi btw:cool3: Bystra właśnie po treningu dyszy, Ada też się bawiła:cool3: tereny mam boskie, to fakt;) właściwie z każdej strony:lol: mam nadzieję, że to się nie zmieni. podrzuć, podrzuć, to już kolejni chcący mi psa podrzucić! poważnie myślę nad otwarciem hoteliku :D [quote name='Dobcia']Taaaa fajnie macie, las jest wielki...;) Nie myślałam, ze to powiem, ale my w ciągu dnia nie mamy teraz gdzie wyjść... w polach skwar nie do zniesienia, nad rzeką tłumy/które po sobie zostawiają tony śmieci:angryy:/... byle do wieczorka:loveu: u mnie się zawsze coś znajdzie, tzn nieużytkowana przez ludzi woda;) trzeba mieć trochę szczęścia i wiedzieć, kiedy wędkarze mają przerwę obiadową:evil_lol: a wieczorki są teraz jedynie słuszne;) podrzuć też Negra, będę miała wesoło:lol: Quote
olekg89 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Wikuniu odezwij się na gg ,bo wcięło mi cię z gg :( buuu Quote
Dobcia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='wiq']podrzuć też Negra, będę miała wesoło:lol: Nie da rady... musiałabym też podrzucić siebie, bo bym się za nim zatęskniła...:evil_lol: My jak papużki nierozłączki, nawet harem flatek by mu mnie nie zastąpił:evil_lol: Quote
wiq Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 no nie wiem, nie wiem, flatki mają powodzenie:evil_lol: nawet wśród tzw 'posłusznych piesków':evil_lol: szkoliłyśmy się trochę właśnie, takie głupotki typu kółeczka, ukłony i aportowanie różności, w tym jajka:lol: Quote
wiq Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 no nie wiem.. nie wiem właśnie, jak jednocześnie rzucać frizbi i kręcić filmik:evil_lol::evil_lol: widać gł. niebo i trawę :grab::lol: Quote
despera Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Dobcia, jakiego ty masz kochającego psa:loveu: Nes by nawet nie zauważył, że go do innego miejsca wywiozłam:angryy: A jako że wiq ma trzy suczydła, to pewnie by ją z miejsca pokochał bardziej niż mnie:placz: Wiq, musisz sobie znaleźć asystenta:cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 despera napisał(a): Wiq, musisz sobie znaleźć asystenta:cool3: Albo podręczny stolik bądź krzesełko zabierać i użyć samowyzwalacza :lol: Quote
Dobcia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Asystent chyba będzie lepszy:cool3: Jeszcze cały ten ekwipunek poniesie:cool3: Quote
despera Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 A jak będzie facetem i do tego przystojnym to w ogóle będzie wesoło:evil_lol: Quote
Recommended Posts