Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ależ dlaczegóż, jam także zmęczona panowaniem nad hołotą:evil_lol:

jak chcesz mogę Ci podarować tą obróżkę, dam Bystrej do ponoszenia i powiesisz sobie nad łóżkiem;)
p.s. ale skórka z rudej pasowałaby Ci do odnowionego pokoju:cool3::evil_lol:

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny przyznajcie się! Ile piw, win i czegoś tego typu żeście dziś wypiły, co??????????????????????????:mad:
Jaka skórka? Z MOJEJ Bystrej? Z MOJEGO dziedzictwa?:mad:
Ja wam dam skórke, chyba ze słoniny!:eviltong::eviltong::eviltong:

Bystrunia będzie ładnie wygladać u mnie w pokoju ooo taaaak, żywa i piłeczkomaniakalna:loveu:

Posted

:eviltong::eviltong:

tyle się nie liczy, zaczynamy od 0,5 l :evil_lol:

a jutro nagram filmiki:cool3: znalazłam baterie od starego aparatu:cool3:

Posted

ha! i mamy winnego, wszystko przez reddsa:cool1:

Ja piłam tylko pół puszeczki Brackiego, ale tylko temu że Karmi mi się skończyło:roll:

Hura! Będzie filmik! z Bystrą w roli głównejoczywiście:cool3:

Posted

filmiki z Bystrą też będą. np. taki pt: "ubój i skórowanie psa", "mizdrowanie psiej skórki", "wprawka z garbarstwa".. :grins:
matko, a ja dziś tak bezalkoholowo?..:-o:evil_lol:
mrożoną herbatkę tylko dziś żłopałam:p

dobranocka

idę spać, padam na twarz:evil_lol:
od siedzenia przed kompem:stupid::evil_lol:

Posted

Tak, tak... wiqusiu kochana idż lepiej spać, idż... tak będzie lepiej... Upał ci nie służy, wyśpij się dobrze, bo zaczne się o ciebie martwić...:roflt:

Posted

jestem już, jestem:cool3:

jesteśmy dziś umówione na 2 spacerki:cool3:

a baterie jeszcze w aparacie nienaładowane :shake: 16 h muszę czekać:lol:

Posted

Śliczna czarna mordeczka:loveu: Czekam na filmiki:D Wiq fajnie masz z tymi spacerami, dużo miejsca do biegania i przyjaciele którzy męczą psy za ciebie:evil_lol: Może podrzucę ci Nesa na trochę, bo my ostatnio nie za bardzo mamy gdzie wychodzić:shake::evil_lol:

Posted

Taaaa fajnie macie, las jest wielki...;) Nie myślałam, ze to powiem, ale my w ciągu dnia nie mamy teraz gdzie wyjść... w polach skwar nie do zniesienia, nad rzeką tłumy/które po sobie zostawiają tony śmieci:angryy:/... byle do wieczorka:loveu:

Posted

[quote name='despera']Śliczna czarna mordeczka:loveu: Czekam na filmiki:D Wiq fajnie masz z tymi spacerami, dużo miejsca do biegania i przyjaciele którzy męczą psy za ciebie:evil_lol: Może podrzucę ci Nesa na trochę, bo my ostatnio nie za bardzo mamy gdzie wychodzić:shake::evil_lol:

baterie ciągle się ładują..
a mam co kręcić - przyszła karma z kraka, i nowe frizbi btw:cool3:
Bystra właśnie po treningu dyszy, Ada też się bawiła:cool3:
tereny mam boskie, to fakt;) właściwie z każdej strony:lol: mam nadzieję, że to się nie zmieni.
podrzuć, podrzuć, to już kolejni chcący mi psa podrzucić!
poważnie myślę nad otwarciem hoteliku :D

[quote name='Dobcia']Taaaa fajnie macie, las jest wielki...;) Nie myślałam, ze to powiem, ale my w ciągu dnia nie mamy teraz gdzie wyjść... w polach skwar nie do zniesienia, nad rzeką tłumy/które po sobie zostawiają tony śmieci:angryy:/... byle do wieczorka:loveu:

u mnie się zawsze coś znajdzie, tzn nieużytkowana przez ludzi woda;) trzeba mieć trochę szczęścia i wiedzieć, kiedy wędkarze mają przerwę obiadową:evil_lol:
a wieczorki są teraz jedynie słuszne;)
podrzuć też Negra, będę miała wesoło:lol:

Posted

[quote name='wiq']podrzuć też Negra, będę miała wesoło:lol:

Nie da rady... musiałabym też podrzucić siebie, bo bym się za nim zatęskniła...:evil_lol: My jak papużki nierozłączki, nawet harem flatek by mu mnie nie zastąpił:evil_lol:

Posted

no nie wiem, nie wiem, flatki mają powodzenie:evil_lol: nawet wśród tzw 'posłusznych piesków':evil_lol:

szkoliłyśmy się trochę właśnie, takie głupotki typu kółeczka, ukłony i aportowanie różności, w tym jajka:lol:

Posted

no nie wiem..
nie wiem właśnie, jak jednocześnie rzucać frizbi i kręcić filmik:evil_lol::evil_lol: widać gł. niebo i trawę :grab::lol:

Posted

Dobcia, jakiego ty masz kochającego psa:loveu: Nes by nawet nie zauważył, że go do innego miejsca wywiozłam:angryy: A jako że wiq ma trzy suczydła, to pewnie by ją z miejsca pokochał bardziej niż mnie:placz:
Wiq, musisz sobie znaleźć asystenta:cool3: