Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wiq']
Ada

Jak one patrzą:loveu:
Ale was wzięło na... języki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Widze ciekawe dialekty, mi zupełnie nieznaze:razz::evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Englisch, Englisch -Deutsch ist die beste Sprache!!!! Buahahahaha!!!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

JAWOHL !!! :evil_lol:

Posted

dzieki dziewczyny za odwiedziny i mile komentarze:)
nie wiem, co nas porwalo do takiego sposobu komunikacji:evil_lol::evil_lol:
globalizacja chyba:evil_lol::evil_lol: niemiecki nie jest zly, francuski jest okropny (nie umiem sie go nauczyc:roll::evil_lol:), a angielski rulllez:cool3:
usia, bo ja lustro mam.. czasem uda mi sie z niego cos wyciagnac:lol:

Posted

wiq napisał(a):
niemiecki nie jest zly, francuski jest okropny (nie umiem sie go nauczyc:roll::evil_lol:), a angielski rulllez:cool3:

No pewnie, ze niemiecki nie jest zly ! :lol: Francuski... nigdy mi sie nie podobal. Zaczelam sie go uczyc (sama !) kiedy sie okazalo, ze z Francuzem to sie w innym jezyku jak francuski nie pogada. I coraz bardziej mi sie podoba, choc odczuwam dotkliwy brak czasu na nauke i brak nauczyciela. A angielski przydatny, ale taki... jakis... no nie przepadam za nim i juz. ;)

Posted

wiq napisał(a):
niemiecki nie jest zly, francuski jest okropny (nie umiem sie go nauczyc:roll::evil_lol:), a angielski rulllez:cool3:

ja z nauki niemieckiego zrezygnowalam jak dla mnie to ten jezyk okropny jest :D wole francuski(ale jest trudny strasznie:roll:) i angielski

Posted

Guten Tag, meine liebe Freunde!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Oh Leute, Leute, Leute... Deutschsprache ist phantastisch!!! Ja, sie ist schwer, aber ich finde Englisch schwerer ist. Und Und Franzosisch ist die schwerste Sprache der Welt :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Przepraszam za ewentualne błędy i brak "umlautów" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Kiedy neue Fotos? :eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Guten Tag, meine liebe Freunde!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Oh Leute, Leute, Leute... Deutschsprache ist phantastisch!!! Ja, sie ist schwer, aber ich finde Englisch schwerer ist. Und Und Franzosisch ist die schwerste Sprache der Welt :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Przepraszam za ewentualne błędy i brak "umlautów" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Kiedy neue Fotos? :eviltong:

Olka zaraz Cie zabije, ja tu dopiero zaczynam sie niemca uczyć a ta mi takie coś:mad: Cośtam skumałam, no ale:cool3:

Posted

Tina.Sara; napisał(a):
Olka zaraz Cie zabije, ja tu dopiero zaczynam sie niemca uczyć a ta mi takie coś:mad: Cośtam skumałam, no ale:cool3:

Ja się uczę niemca 9 lat, ale jak mnie raz Niemiec z zaskoczenia o drogę spytał to ni w ząb nie umiałam mu odpowiedzieć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Za to jak byłam w Niemczech to musiałam do apteki o Plusza sie pytać - jazda była niesamowita :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

witajcie moje drogie poliglotki:evil_lol:
wpadlam tylko na chwile, ale widze, ze nie dajecie galerii zginac:lol:
jedno jest pewne - jezykow warto sie uczyc:evil_lol:
przynajmniej mozna sie na dogo powyglupiac:evil_lol:
Honey, łaał, czapki z glow.. Sama, bez kogos, kto pogania i trzyma krotko?:evil_lol: w zyciu bym sie nie zmobilizowala:evil_lol:
Marta_Ares - francuz -> never ever;)
:: FiGa ::, o, wlasnie, wlasnie:lol: nathaniel, hop hop:cool3::evil_lol:
Ola&Kora - zrozumialam wszystko:multi::evil_lol: niestety ich habe keine neue photos.. nach montag und dienstag das ist unmoglich (juz dawno nic nie pisalam po niemiecku, wybaczcie:lol:) co do jazd zagranicznych - skad ja to znam..?:eviltong::evil_lol:
eria - jw:shake: dostalas juz smyczke? bom ciekawa, czy warto;)
Cimi - bo sie uczyc trzeba:evil_lol::evil_lol: p.s. masz galerie?
Tina.Sara, ale zawsze:multi::cool3:
milena182, wiem co czujesz, ja francuskiego ni w zab;)
Cerber, nie przejmuj sie.. ja tez mam:placz: nadrobie chyba dopiero w czwartek:placz:
Koma, ciarki przez moja sucz kochana..?:evil_lol: Ty tez jestes antideutsch? uwzielista sie:evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Ja się uczę niemca 9 lat, ale jak mnie raz Niemiec z zaskoczenia o drogę spytał to ni w ząb nie umiałam mu odpowiedzieć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Za to jak byłam w Niemczech to musiałam do apteki o Plusza sie pytać - jazda była niesamowita :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ola, po 9 latach nauki taki tekst powinien byc bez bledow :razz: :lol:

Posted

wiq napisał(a):
witajcie moje drogie poliglotki:evil_lol:
wpadlam tylko na chwile, ale widze, ze nie dajecie galerii zginac:lol:
jedno jest pewne - jezykow warto sie uczyc:evil_lol:
przynajmniej mozna sie na dogo powyglupiac:evil_lol:

A pewnie, ze powyglupiac sie mozna :lol:
Np. takie stare jak swiat : luknij przez łindoł czy moja cara stoi na stricie :evil_lol:

Posted

Niemiecki jest feeeeee bleeee i w ogole do ...
ja wole angielski i przede wszystkim polski:loveu: za to umiem migowy :p tylko nic wam nie napisze w tym jezyku :eviltong: