Dobcia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='wiq'] Ada Jak one patrzą:loveu: Ale was wzięło na... języki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Widze ciekawe dialekty, mi zupełnie nieznaze:razz::evil_lol: Quote
Honey Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ola&Kora napisał(a):Englisch, Englisch -Deutsch ist die beste Sprache!!!! Buahahahaha!!!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: JAWOHL !!! :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 :loveu: :loveu: A was co tak wzięło na germański :lol: Quote
Usia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ada swietne foty ja u siebie w aparacie takich ostrosci zrobic nie moge :( Błagam :modla: tylko nie niemiecki Quote
Cimi Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Usia']Błagam :modla: tylko nie niemiecki Hmm.. niemiecki jest fajny :lol:. Quote
wiq Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 dzieki dziewczyny za odwiedziny i mile komentarze:) nie wiem, co nas porwalo do takiego sposobu komunikacji:evil_lol::evil_lol: globalizacja chyba:evil_lol::evil_lol: niemiecki nie jest zly, francuski jest okropny (nie umiem sie go nauczyc:roll::evil_lol:), a angielski rulllez:cool3: usia, bo ja lustro mam.. czasem uda mi sie z niego cos wyciagnac:lol: Quote
nathaniel Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Czuję się wywołana do tablicy, poprzeglądam sobie zdjecia i może coś wymyśle ;) wiq napisał(a):moze ktoras z Was chcialaby moich psow fotkami sie pobawic?:cool3: Quote
Honey Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 wiq napisał(a):niemiecki nie jest zly, francuski jest okropny (nie umiem sie go nauczyc:roll::evil_lol:), a angielski rulllez:cool3: No pewnie, ze niemiecki nie jest zly ! :lol: Francuski... nigdy mi sie nie podobal. Zaczelam sie go uczyc (sama !) kiedy sie okazalo, ze z Francuzem to sie w innym jezyku jak francuski nie pogada. I coraz bardziej mi sie podoba, choc odczuwam dotkliwy brak czasu na nauke i brak nauczyciela. A angielski przydatny, ale taki... jakis... no nie przepadam za nim i juz. ;) Quote
Marta_Ares Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 wiq napisał(a): niemiecki nie jest zly, francuski jest okropny (nie umiem sie go nauczyc:roll::evil_lol:), a angielski rulllez:cool3: ja z nauki niemieckiego zrezygnowalam jak dla mnie to ten jezyk okropny jest :D wole francuski(ale jest trudny strasznie:roll:) i angielski Quote
:: FiGa :: Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 nathaniel wyczarowałaś juz coś?? :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Guten Tag, meine liebe Freunde!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oh Leute, Leute, Leute... Deutschsprache ist phantastisch!!! Ja, sie ist schwer, aber ich finde Englisch schwerer ist. Und Und Franzosisch ist die schwerste Sprache der Welt :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przepraszam za ewentualne błędy i brak "umlautów" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kiedy neue Fotos? :eviltong: Quote
eria Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 No no , Ola dała popis :cool3: No właśnie - kiedy neue Foto ?? Quote
Cimi Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 E niemiecki wcale nie jest trudny :lol:. Ja natomiast nie za bardzo umiem pojąć angielski :evil_lol:, mimo, że tyle lat jest w szkole :lol:. Quote
Tina.Sara Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ola&Kora napisał(a):Guten Tag, meine liebe Freunde!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oh Leute, Leute, Leute... Deutschsprache ist phantastisch!!! Ja, sie ist schwer, aber ich finde Englisch schwerer ist. Und Und Franzosisch ist die schwerste Sprache der Welt :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przepraszam za ewentualne błędy i brak "umlautów" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kiedy neue Fotos? :eviltong: Olka zaraz Cie zabije, ja tu dopiero zaczynam sie niemca uczyć a ta mi takie coś:mad: Cośtam skumałam, no ale:cool3: Quote
Ola&Kora Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Tina.Sara; napisał(a):Olka zaraz Cie zabije, ja tu dopiero zaczynam sie niemca uczyć a ta mi takie coś:mad: Cośtam skumałam, no ale:cool3: Ja się uczę niemca 9 lat, ale jak mnie raz Niemiec z zaskoczenia o drogę spytał to ni w ząb nie umiałam mu odpowiedzieć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Za to jak byłam w Niemczech to musiałam do apteki o Plusza sie pytać - jazda była niesamowita :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
milena182 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 a ja niemca ucze sie od wrzesnia i tez nie wiem o co chodzi:evil_lol: Quote
Cerber Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Witam... ojej troszke mam zaległości, nie było mnie dziś na dogo, ale obiecuję w najbliższym czasie nadrobić... Quote
Koma Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Aż mi ciarki przeszły po plecach :razz: ale spojrzenie :loveu: Grrr tylko nie niemiecki :shake: :diabloti: Quote
wiq Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 witajcie moje drogie poliglotki:evil_lol: wpadlam tylko na chwile, ale widze, ze nie dajecie galerii zginac:lol: jedno jest pewne - jezykow warto sie uczyc:evil_lol: przynajmniej mozna sie na dogo powyglupiac:evil_lol: Honey, łaał, czapki z glow.. Sama, bez kogos, kto pogania i trzyma krotko?:evil_lol: w zyciu bym sie nie zmobilizowala:evil_lol: Marta_Ares - francuz -> never ever;) :: FiGa ::, o, wlasnie, wlasnie:lol: nathaniel, hop hop:cool3::evil_lol: Ola&Kora - zrozumialam wszystko:multi::evil_lol: niestety ich habe keine neue photos.. nach montag und dienstag das ist unmoglich (juz dawno nic nie pisalam po niemiecku, wybaczcie:lol:) co do jazd zagranicznych - skad ja to znam..?:eviltong::evil_lol: eria - jw:shake: dostalas juz smyczke? bom ciekawa, czy warto;) Cimi - bo sie uczyc trzeba:evil_lol::evil_lol: p.s. masz galerie? Tina.Sara, ale zawsze:multi::cool3: milena182, wiem co czujesz, ja francuskiego ni w zab;) Cerber, nie przejmuj sie.. ja tez mam:placz: nadrobie chyba dopiero w czwartek:placz: Koma, ciarki przez moja sucz kochana..?:evil_lol: Ty tez jestes antideutsch? uwzielista sie:evil_lol: Quote
Honey Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ola&Kora napisał(a):Ja się uczę niemca 9 lat, ale jak mnie raz Niemiec z zaskoczenia o drogę spytał to ni w ząb nie umiałam mu odpowiedzieć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Za to jak byłam w Niemczech to musiałam do apteki o Plusza sie pytać - jazda była niesamowita :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ola, po 9 latach nauki taki tekst powinien byc bez bledow :razz: :lol: Quote
Honey Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 wiq napisał(a):witajcie moje drogie poliglotki:evil_lol: wpadlam tylko na chwile, ale widze, ze nie dajecie galerii zginac:lol: jedno jest pewne - jezykow warto sie uczyc:evil_lol: przynajmniej mozna sie na dogo powyglupiac:evil_lol: A pewnie, ze powyglupiac sie mozna :lol: Np. takie stare jak swiat : luknij przez łindoł czy moja cara stoi na stricie :evil_lol: Quote
Usia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Niemiecki jest feeeeee bleeee i w ogole do ... ja wole angielski i przede wszystkim polski:loveu: za to umiem migowy :p tylko nic wam nie napisze w tym jezyku :eviltong: Quote
Recommended Posts