Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to jest takie miejskie boisko. do wieczora zajęte przez biegaczy i psiarzy, wieczorem przez pijącą i ćpającą młodzież:evil_lol::evil_lol:

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

noo.. witaj! w końcu:eviltong:

ech.. o wynikach nie chcę gadać już, bo mi sie zaczyna słabo robić przez to wszystko:evil_lol: ale dzięki;)

Posted

:eviltong::eviltong:

nasz spacer dziś bardzo miły:diabloti: najpierw napadła na nas welshka, mnie się nawet nie chciało schodzić z roweru:evil_lol:
później długo było przyjemnie, a na koniec wytłumaczyłam w niewyszukanych słowach:
a) Adzie, że nie przechodzi się będąc usmyczowioną za moim tylnym kołem, bo mi smycz włazi pod błotnik
b) Bystrej, że psów się nie atakuje, szczególnie będąc usmyczowioną i rowerowaną
:diabloti:
tak więc koncówkę spaceru miały suki popsutą:evil_lol:

Posted

ano :krolik:

albo na grilla..

będzie pieczeń z jabłuszkiem w ryjku

albo kamyczki do łapek i siup do oczka.. albo zastrzelić.. albo..

Posted

nie umiem za bardzo focić ruchu bez pomocnika, brakuje mi ręki do rzucania piłki;)
położyłam dziś bystrej piłkę na płotku, nie mogła jej dosięgnąć;) warczała, szczekała, skakała, właziła na krzesła,... no to w końcu jej ją zdjęłam;)
szkoda, że nie upamiętniłam tych jej zębisk wściekłych:lol:

na tle mojej bryki :P

Posted

Gówno bym mógł przeżyć.:/ Czarek preferuje rybke/padlinke.Ale kaja lubie oryginalne perfumy.Powiem tylko ,że to w czym sie opanierowała wyszła z człowieka.:P I nie Gawno