Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

widziałam!:multi:

ale mam zastój psio-twórczy..
nic mi sie nie chce.. im sie tez niezbyt chce.. monie sie nawet jeść nie chce..
wydaje mi się, że jestem monotematyczna, przez co psom się nudzi.. one są przewidywalne i schematyczne, przez co mi się nudzi..
blehh..
ide po kawe..

Posted

A ja tam mam dobry humor znów sobie z wikunią gadamy po kilktygodniowej przerwie:)
Nałogowo pije kawe.Co wieczór mam małą kape alkoholową .Psy wybiegane łażą ze mna wszedzie :) Nocami ucze sie do komisów i jest spoko:) Waakacje marzeń.

P.S.Beta gratuluje moderowania.Ciekawe czemu mnie nikt nie proponuje bycia modem???

Posted

no właśnie sama sie sobie dziwe, ze z Toba pisze:diabloti::diabloti:
ja piszę sobie prace na egzamin, ale musialam zajrzec of kors. od jutra zrobie sobie tygodniowego bana na dogo:evil_lol:
trzeba sie bylo uczyc, a nie teraz komisy zaliczac:diabloti: (ciekawe, co sobie powiem w piatek:evil_lol:)

p.s. no ciekawe czemu?..:shake::lol:

Posted

i kto to mówi:diabloti:

właśnie wróciłam ze szlajania się w mojej pożyczonej super machinie z napędem nożno-łapnym;)
ciekawe, czy bystra czasem odpuszcza.
znów 2 przerwy z aportowaniem, a jak wróciłam do domu, żeby wyprowadzić Monę to się o mało o drzwi nie zabiła, tak leciała po piłkę..:shake:

Posted

nie brałam aparatu, bo się kręcił deszcz.. wróciłyśmy i się rozpadało:lol:
mam tylko kilka komórkowych, ale nie mam kabla..

Posted

to się nazywa uzależnienie - nie weźmiesz aparatu na spacer , to focisz komórką :shake: :evil_lol:
co do fot- dawno nie było, a tu mowa o jakimś tygodniowym banie na dogo! najpierw nam coś zaserwuj a potem możesz se bana zrobić:eviltong:

Posted

ja ruszam tylko z bydlakami, gdyby nie one to bym tu zgnila:evil_lol:

edit:
pochwale sie moim dzisiejszym dzielem;)
''w czasie deszczu dzieci sie nudzaaaa...'';)

Posted

...i ładne rzeczy robią;) Wygląda jak ze sklepu. Mona(?) ślicznie wygląda:loveu:
Ale czy mnie oczy nie mylą? Bystrunia na łożu sobie nynusia?:cool3:

Posted

Dobra jestem uffff
przebrnełam przez wszystko, rózne dyskusje miedzy innymi o dentyscie co wprawiło mnie w dosyc pesymistyczny nastrój- niedługo mnie to czeka:cool1:
Wyjezdzie do Krakowa, poprawce, kto lubi jakie typy psów i takich róznych.
Zdjecia zaliczyłam wszystkie
to mi sie bardzo podoba:p ale nic nie pobije zdjec z wisienkami ;) sa naprawde cudowne :razz: :razz: :razz:
Wiqus teraz jak juz wszystko nadrobiłam całe 61 stron to moge zagladac juz na bierzaco wiec spodziewaj sie nas czesciej :cool3: :eviltong:

Posted

misiaczek napisał(a):
Ojej...ale tu nagadane od mojej ostatniej bytności :cool3:.
Extra nowy banerek,nie wspominając o avatarku :loveu:.

ano, wakacje, dzieci się nudzą:evil_lol:
dzięki:)
Twoje zmiany w kolorze nicku też niczego sobie:cool3:

Usia napisał(a):
Dobra jestem uffff
przebrnełam przez wszystko

matko! córko! szacun&respect!:lol:
pokrzep się :drinking: i zaglądaj już regularnie:eviltong:

Posted

ale jesteś zdolniacha!! obroża wyszła super!!!!!!! :multi: ja nie mam zacięcia do szycia , za to uwielbiam zakupy w zoologicznym :evil_lol: a ostatnio mnie korci żeby Foxi sprawić nową obróżkę:loveu: a ja się teraz rozczulam w związku z jej sercem:roll: , to napewno niebawem kupię:evil_lol:

a widzę że tu się chleje z samego rana! ja teraz piję herbatkę gorącą, na alkohol nie mam ochoty :evil_lol:

Posted

ja lubię szyc, ale tylko psie rzeczy;)
jakbym miala maszyne, to by szlo, a tak igla, pean i dawaj:lol:

jaka planujesz?;)

chyba też sobie zrobie herbate, bo bylam na polu w krotkim rekawie i zmarzlam!:multi: