Dobcia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 To się nazywa udany wieczór-psy najedzone, ludzie też i kacyk dla zasady:evil_lol: Są już nowe zmiany w regulaminie;) Quote
wiq Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 widziałam!:multi: ale mam zastój psio-twórczy.. nic mi sie nie chce.. im sie tez niezbyt chce.. monie sie nawet jeść nie chce.. wydaje mi się, że jestem monotematyczna, przez co psom się nudzi.. one są przewidywalne i schematyczne, przez co mi się nudzi.. blehh.. ide po kawe.. Quote
olekg89 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 A ja tam mam dobry humor znów sobie z wikunią gadamy po kilktygodniowej przerwie:) Nałogowo pije kawe.Co wieczór mam małą kape alkoholową .Psy wybiegane łażą ze mna wszedzie :) Nocami ucze sie do komisów i jest spoko:) Waakacje marzeń. P.S.Beta gratuluje moderowania.Ciekawe czemu mnie nikt nie proponuje bycia modem??? Quote
wiq Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 no właśnie sama sie sobie dziwe, ze z Toba pisze:diabloti::diabloti: ja piszę sobie prace na egzamin, ale musialam zajrzec of kors. od jutra zrobie sobie tygodniowego bana na dogo:evil_lol: trzeba sie bylo uczyc, a nie teraz komisy zaliczac:diabloti: (ciekawe, co sobie powiem w piatek:evil_lol:) p.s. no ciekawe czemu?..:shake::lol: Quote
wiq Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 i kto to mówi:diabloti: właśnie wróciłam ze szlajania się w mojej pożyczonej super machinie z napędem nożno-łapnym;) ciekawe, czy bystra czasem odpuszcza. znów 2 przerwy z aportowaniem, a jak wróciłam do domu, żeby wyprowadzić Monę to się o mało o drzwi nie zabiła, tak leciała po piłkę..:shake: Quote
Marta_Ares Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 hehe kiedy nowe foteczki??:evil_lol: :evil_lol: Quote
wiq Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 nie brałam aparatu, bo się kręcił deszcz.. wróciłyśmy i się rozpadało:lol: mam tylko kilka komórkowych, ale nie mam kabla.. Quote
eria Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 to się nazywa uzależnienie - nie weźmiesz aparatu na spacer , to focisz komórką :shake: :evil_lol: co do fot- dawno nie było, a tu mowa o jakimś tygodniowym banie na dogo! najpierw nam coś zaserwuj a potem możesz se bana zrobić:eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 eria napisał(a): najpierw nam coś zaserwuj a potem możesz se bana zrobić:eviltong: popieram ;) Quote
wiq Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 dobrze, koleżanki, może kiedyś się pojawią:evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Wiquś po co ci dogoban? Będziesz za nami tęsknić:p My za Tobą:roll: Ja za Bystrą:placz: Quote
wiq Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 mnie sie przyda netoban, bo glownie przy nim siedzie:shake::grab: Quote
BBeta Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 wiq napisał(a):bo glownie przy nim siedzie:shake::grab: Tu zupełnie tak jak ja :roll: Trzeba w końcu ruszyć tyłek :cool1: Quote
wiq Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 ja ruszam tylko z bydlakami, gdyby nie one to bym tu zgnila:evil_lol: edit: pochwale sie moim dzisiejszym dzielem;) ''w czasie deszczu dzieci sie nudzaaaa...'';) Quote
Dobcia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ...i ładne rzeczy robią;) Wygląda jak ze sklepu. Mona(?) ślicznie wygląda:loveu: Ale czy mnie oczy nie mylą? Bystrunia na łożu sobie nynusia?:cool3: Quote
wiq Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 dzięki;) zaraz idę ją przetestować:cool3: Bystra śpi na polarze, w kieszeniach mam 3 pilki:evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='wiq']Bystra śpi na polarze, w kieszeniach mam 3 pilki:evil_lol: Umie się dziewczynka urządzić-wszystkie jej:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Wiquś obroża jest super - jestem pod wrażeniem! :loveu: Quote
wiq Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Jadzia, tak się uśmiecha->:diabloti: jak któryś pies podchodzi..;) Justyna, dzięki;) starałam się:lol: Quote
misiaczek Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ojej...ale tu nagadane od mojej ostatniej bytności :cool3:. Extra nowy banerek,nie wspominając o avatarku :loveu:. Quote
Usia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Dobra jestem uffff przebrnełam przez wszystko, rózne dyskusje miedzy innymi o dentyscie co wprawiło mnie w dosyc pesymistyczny nastrój- niedługo mnie to czeka:cool1: Wyjezdzie do Krakowa, poprawce, kto lubi jakie typy psów i takich róznych. Zdjecia zaliczyłam wszystkie to mi sie bardzo podoba:p ale nic nie pobije zdjec z wisienkami ;) sa naprawde cudowne :razz: :razz: :razz: Wiqus teraz jak juz wszystko nadrobiłam całe 61 stron to moge zagladac juz na bierzaco wiec spodziewaj sie nas czesciej :cool3: :eviltong: Quote
wiq Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 misiaczek napisał(a):Ojej...ale tu nagadane od mojej ostatniej bytności :cool3:. Extra nowy banerek,nie wspominając o avatarku :loveu:. ano, wakacje, dzieci się nudzą:evil_lol: dzięki:) Twoje zmiany w kolorze nicku też niczego sobie:cool3: Usia napisał(a):Dobra jestem uffff przebrnełam przez wszystko matko! córko! szacun&respect!:lol: pokrzep się :drinking: i zaglądaj już regularnie:eviltong: Quote
eria Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 ale jesteś zdolniacha!! obroża wyszła super!!!!!!! :multi: ja nie mam zacięcia do szycia , za to uwielbiam zakupy w zoologicznym :evil_lol: a ostatnio mnie korci żeby Foxi sprawić nową obróżkę:loveu: a ja się teraz rozczulam w związku z jej sercem:roll: , to napewno niebawem kupię:evil_lol: a widzę że tu się chleje z samego rana! ja teraz piję herbatkę gorącą, na alkohol nie mam ochoty :evil_lol: Quote
wiq Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 ja lubię szyc, ale tylko psie rzeczy;) jakbym miala maszyne, to by szlo, a tak igla, pean i dawaj:lol: jaka planujesz?;) chyba też sobie zrobie herbate, bo bylam na polu w krotkim rekawie i zmarzlam!:multi: Quote
Recommended Posts