Dobcia Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Żarłoczki kochane:loveu::evil_lol: Śliczny koń:) Quote
wiq Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ah te suczyska...przynajmniej się nie nudzisz z nimi ;) nuda? co to?:evil_lol: właśnie wróciłam z 4 h łażenia. najpierw flatki + omc astka Saba - były miło, mimo spotkania z boxem, którego właściciel nie chciał odwołać, aż nie dostał pies od Saby:shake: potem rower z Bystrą- zrobiłam rudej 2 przerwy, w czasie których.. aportowała piłkę:evil_lol: a później jeszcze zaliczyłyśmy z Moną wyprawę do monopolowego i miłą pogawędkę z właścicielką seterka;) Czarna_Owieczka napisał(a):...KOŃ !!! :loveu: czyje to piękne stworzenie? :cool3: ojcowe;) eria napisał(a):ah jak ja kocham końskie oczy!! podobne do kozich oczu:evil_lol: Marta_Ares napisał(a): jestem kolejnaosoba ktora sie rozplywa przy tych fotkach:loveu: :loveu: :loveu: P.S. zaje*** banerek:loveu: :loveu: :loveu: :p:p:p p.s. od erii, to jaki ma być?:evil_lol: Dobcia napisał(a):Żarłoczki kochane:loveu::evil_lol: Śliczny koń:) właśnie spałaszowały kolację;) konik ma 19 lat, właściwie 20 leci;) Quote
eria Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 kozy też mają piękne oczy, w ogóle bardzo lubię kozy!:loveu: Quote
wiq Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 kozy są fajne, tylko bodą i się je ciężko doi:evil_lol: Ada była ze mną w wypożyczalni, wzięłyśmy "Historię przemocy", "Krainę Traw" i "Eragona" (sis nalegała;)) i robimy sobie babski wieczór filmowy, a co:eviltong: Bystra natomiast poleciała z sis po co nieco do picia:evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Cudna beztroska:loveu: Ostatni film całkiem ciekawy, a dwa pierwsze, choć nie oglądałam to jakoś tak horrorowo brzmią:razz: Quote
wiq Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 "Krainę Traw" czytałam, baaardzo mi się podobała.. "Gotycka wersja krainy czarów" pisało na okładce - i się zgadzam :fadein: "Historia..." ma ponoć super zwroty akcji, tak, że nie wiadomo, who's who;) Zobaczymy.. A nt. ostatniego niewiele wiem, ale też zobaczę;) Quote
KaRa_ Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Ależ śliczny koń Twojego taty:loveu::loveu::loveu: Quote
BBeta Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 wiq napisał(a):Bystra natomiast poleciała z sis po co nieco do picia:evil_lol: Czyżby jakieś napoje wysokoprocentowe ?? :mad: :cool3: Zdjęcia w czereśniach rzeczywiście świetne, sama już kilka razy oglądałam ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Z Moną do monopolowego, Bystra z siostra po coś do picia...Wiquś, rozpijasz nam się :diabloti: Quote
wiq Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 eria napisał(a):ale macie fajnie!!!!!!! noo.. fajnie było:D ale obejrzałyśmy tylko 2, wysiadłyśmy, ciekawe czemu:evil_lol: równolegle mój brat robił ognisko, więc i tam zaglądałam - psom takoż się podobało;) KaRa_TC napisał(a):Ależ śliczny koń Twojego taty:loveu::loveu::loveu: dzięki :) BBeta napisał(a):Czyżby jakieś napoje wysokoprocentowe ?? :mad: :cool3: Zdjęcia w czereśniach rzeczywiście świetne, sama już kilka razy oglądałam ;) no właśnie rano się obudziłam obolała, ochrypnięta z postanowieniem: "nigdy więcej!.." taaa..:diabloti: dzięki:) na fotogrficznym dostałam kilka wskazówek, będę pracować:cool3: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Z Moną do monopolowego, Bystra z siostra po coś do picia...Wiquś, rozpijasz nam się :diabloti: no co, wakacje mam:evil_lol: Quote
Czoko Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='wiq']raczej nie inaczej:cool3: patrzcie, co mam:-o zdjęcia:-o:diabloti: Mona pozowała z Taką Miną:evil_lol: Biedna Wiq... z powodu problemów z suczkami... i codziennością! Dziś ta seria zdjęć i oko konia spodobały mi się najbardziej! Z innej paczki - mam prośbę czy mogłabyś zagladnać do galerii mojej koleżanki ze spacerów mortikia - Sky... nie widać jej zdjeć tylko linki a i to tylko moje... może są za duże zdjęcia. Usiłowałam coś poprawić i bez efektu...Z góry dziękuję. Pozdrawiam Wszystkich Ewa Quote
wiq Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 dzięki:) zajrzeć mogę, tylko co mam z tym zrobić?..;) ponoć można teraz wklejać większe fotki, 640/480.. nie ma jeszcze oficjalnych zmian, ale i moje zdjęcia większe niż 500/500 nie są (jeszcze?;)) linkami.. Quote
Czoko Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 wiq napisał(a):dzięki:) zajrzeć mogę, tylko co mam z tym zrobić?..;) ponoć można teraz wklejać większe fotki, 640/480.. nie ma jeszcze oficjalnych zmian, ale i moje zdjęcia większe niż 500/500 nie są (jeszcze?;)) linkami.. Próbowałam wkleić linki z tego co pamiętam z Fotosika jak wyglądają moje ale widocznie w imageshack jest inaczej.... zdjęć dalej nie widać normalnie bez klikania w link. Quote
wiq Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 możesz dać mi link do tej galerii? potrzebny jest Ci kod na forum ( w fotosiku to jest chyba "Pełen rozmiar dla forum 1", a w inageshack'u adres bezpośredni pomiędzy ) Quote
Czoko Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Dziękuję rzeczywiście na każdym forum i u kotów i na ONET w naszym Blogu robię to inaczej... i juz mi się wszystko zaczęło mylic. Oto link: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47071 Quote
wiq Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 coś niecoś tamoj napisałam, może sie przyda;) Quote
eria Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 wpadłam się przywitać, jak tam - kacyka nie ma ?? :eviltong: :eviltong: a co oni jedli na tym ognisku skoro psy mięcho zeżarły :evil_lol: :evil_lol: Quote
BBeta Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Póki co większych zdjęć niż 500x500 bez złamania regulaminu wstawiać nie można ;) Quote
Czoko Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Wiq jeszcze raz dziękuję! Wiedziałam Kogo poprosić o pomoc! Koleżanka też sobie po otrzymaniu takiej instrukcji przypomni jak to trzeba zrobić - dawno nie było Jej na forum. Pozdrawiam Ewa Quote
wiq Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 eria napisał(a):wpadłam się przywitać, jak tam - kacyka nie ma ?? :eviltong: :eviltong: a co oni jedli na tym ognisku skoro psy mięcho zeżarły :evil_lol: :evil_lol: kacor był, ale już ni ma:evil_lol: a dokupili se miesa, poprzynosili jakies salatki, porobili szaszlyki i luz;) miesa zostalo jeszcze na dzisiejszy obiad;) BBeta napisał(a):Póki co większych zdjęć niż 500x500 bez złamania regulaminu wstawiać nie można ;) łeee... Pani Mod, a musze zamieniac tamte w linki?.. kurde, ale ponoc Admin wyrazil zgode:placz: Czoko napisał(a):Wiq jeszcze raz dziękuję! Wiedziałam Kogo poprosić o pomoc! Koleżanka też sobie po otrzymaniu takiej instrukcji przypomni jak to trzeba zrobić - dawno nie było Jej na forum. Pozdrawiam Ewa nie ma problemu;) Quote
BBeta Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 wiq napisał(a):łeee... Pani Mod, a musze zamieniac tamte w linki?.. kurde, ale ponoc Admin wyrazil zgode:placz: Dopiero toczą się dyskusje na temat zmiany tego punktu regulaminu. Nie jestem moderatorem w tym dziale ;) Quote
wiq Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 ale ja Cię tu widzę na zielono:-o chyba wczoraj przesadziłam..:roll::evil_lol: Quote
wiq Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 to db, bo akurat zielonego sie nie tykalam;) Quote
Recommended Posts