wiq Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 nie no, kurde, nie rozpływać się, wracać!:diabloti: Quote
basia bonnie Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Ja też mam wrażenie, że jestem z cukru i się rozpływam :evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Dobcia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Dobra, dobra jestem:evil_lol: Brat mnie udusi, ale co tam.. mam nową tapetę:loveu: Quote
wiq Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 ß@$!@ napisał(a):Ja też mam wrażenie, że jestem z cukru i się rozpływam :evil_lol::loveu::loveu::loveu: Dobcia napisał(a):Dobra, dobra jestem:evil_lol: Brat mnie udusi, ale co tam.. mam nową tapetę:loveu: heheeh, dziołszki, rozwalacie mnie:evil_lol::evil_lol: Basia, przypomniala mi sie taka kolysanka o krolu, krolewnie i paziu, ktorych pozjadaly zwierzaki:evil_lol: Jadzia, znam ten ból - jak dzielilam z moim komputer to mialam co chwile jakis tenisistow;) A teraz sam ma Ade wachajaca mak:evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Ciężkie jest życie siostry, nawet starszej:p Mam drugi komp, ale taki staruszek...a feee! PS na nim nie pójdzie, więc żaden z niego pożytek... co znaczy że kłótnie o miejsce są na porządku dziennym:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Czarnym jednak lepiej z wisienkami(czereśniami?) niż Bystrej :loveu: A owocki... mniam... ale mi smaka narobiłaś! :mad: Quote
basia bonnie Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Młodszej też ciężkie :shake::evil_lol: P.S. Jadzia, które zdjęcie masz na tapecie? :cool3: Bo ja nie wiem które dać :oops: Quote
aleb Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 aaaa, to jest prześliczne :loveu: Jakie cudne zdjęcia dajesz nam tutaj na początek wakacji :) Quote
wiq Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Dobcia napisał(a):Ciężkie jest życie siostry, nawet starszej:p Mam drugi komp, ale taki staruszek...a feee! PS na nim nie pójdzie, więc żaden z niego pożytek... co znaczy że kłótnie o miejsce są na porządku dziennym:evil_lol: ja mam właśnie taki stary zgrzyt:evil_lol: ale fotofilter, gg i fajerfoks chodzą, czego chcieć więcej;) ja od mojego wczoraj oberwałam psią miską - aż się wygięła (metalowa:roll:) nienawidzę gnoja:diabloti::diabloti: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Czarnym jednak lepiej z wisienkami(czereśniami?) niż Bystrej :loveu: A owocki... mniam... ale mi smaka narobiłaś! :mad: pomarańcz z czerwienią się podobno gryzie:evil_lol: wiśnie;) czereśnie też były, ale za wysoko do zdjęć;) u mnie to głównie jedzą szpaki:evil_lol::evil_lol: ß@$!@ napisał(a):Młodszej też ciężkie :shake::evil_lol: P.S. Jadzia, które zdjęcie masz na tapecie? :cool3: Bo ja nie wiem które dać :oops: rodzeństwo to jest ogólnie przesrana sprawa:diabloti: p.s.:lol::lol: aleb napisał(a):aaaa, to jest prześliczne :loveu: Jakie cudne zdjęcia dajesz nam tutaj na początek wakacji :) dzięki:) chyba dla Was początek;) ja w wakacjach już tkwię;) Quote
Dobcia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Ciesz się Wiquś, masz najdłuższe wakacje w życiu;) Pamiętam, że we wrześniu zaczynało mnie już trafiać, bo nie miałam co z sobą zrobić:evil_lol: Ale to lepsze, niż sesja do końca czerwca, gdy wszyscy już o wakacjach mówią... Mój brat ciągle gada, że jest teraz zajęty i da mi później... bla bla bla:cool1: Quote
wiq Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 musze zaczac z nich korzystac, bo zwykle gnije przed kompem i w międzyczasie :beerchug::evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Wiesz, ja liczę że już nie długo pokorzystasz:cool3: w Beskidach:cool3: Quote
wiq Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 jak mi się co nieco zacznie klarować, to nie omieszkam dać znaku:cool3: p.s. pisalam dzis do Ciebie na GG Quote
Dobcia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Będę czekać:cool3: Na gg nic nie dostałam....:shake: Quote
wiq Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 i mnie natchnęłaś, że by pokazać te zdjęcia;) Quote
Czarna_Owieczka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 AAA ! Jakie śliczności :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 AAAA!!!! Jakie piękne maluchy :loveu: (to nie znaczy wcale, że teraz mniej piękne ;) ) Quote
Dobcia Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 :loveu::loveu::loveu:pozachwycam się jeszcze raz:cool3::loveu: Quote
eria Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 co ja widzę!! i Bystra w wisienkach pozowała:loveu: :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):AAA ! Jakie śliczności :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):AAAA!!!! Jakie piękne maluchy :loveu: (to nie znaczy wcale, że teraz mniej piękne ;) ) Mała Adzinka:loveu: Dobcia napisał(a)::loveu::loveu::loveu:pozachwycam się jeszcze raz:cool3::loveu: proszę Cię bardzo:cool3:;) eria napisał(a):co ja widzę!! i Bystra w wisienkach pozowała:loveu: :loveu: :loveu: a jak;) postaram sie dzis poprawić to jej pozowanie, zeby byly ostre oczy;) Quote
wiq Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Pieski dziś za zapolowały na mięso na grilla - zeżarły połowę:loveu: Kochane moje:diabloti: Monie się zaparało ucho :| w dodatku ma cieczkę i jest ogólnie nie w sosie;) Bystrej nos się łuszczy:roll: Przez te upały chyba.. Jutro kupię jej maść z wit. A, może pomoże.. by sis Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Ah te suczyska...przynajmniej się nie nudzisz z nimi ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 ...KOŃ !!! :loveu: czyje to piękne stworzenie? :cool3: Quote
Marta_Ares Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 jestem kolejnaosoba ktora sie rozplywa przy tych fotkach:loveu: :loveu: :loveu: P.S. zaje*** banerek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts