pinczerka_i_Gizmo Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Co ja widzę, fotki nowe, avatarek nowy... :) Widać po zdjęciach, że zabawa była przednia... ;) :loveu: Quote
diabelkowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Wiq ty balaganiarzu!!! :p u mnie foty z Aisza ;)) Quote
alive Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 wiq napisał(a): hihi fajna :) bardzo ładny avatarek :cool3: Quote
wiq Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Widać po zdjęciach, że zabawa była przednia... ;) :loveu: ano;) z tą posoczką się wybitnie dobrze dogadują i szaleją:D diabelkowa napisał(a):Wiq ty balaganiarzu!!! :p u mnie foty z Aisza ;)) każdy ma jakieś wady:evil_lol::evil_lol: ooo.. ide do Was:cool3: alive napisał(a):hihi fajna :) bardzo ładny avatarek :cool3: bawarka jest świetna:evil_lol: szurnięta fest:evil_lol: za co ją lubię;) danke;) narobiłam sobie cały komplet avatarów:evil_lol: Quote
wiq Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Ada wczoraj miała sensacje żołądkowe... 4 razy SZYBKO na pole ją musiałam wypuścić, a i tak rano zastałam Armagedon..:evil_lol::evil_lol: Chyba już się uspokoiło, ale pojedzie trochę na ryżu z marchewką;) Quote
wiq Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Witaj! Uśmiech mówi: 'mogę pogonić te krowy, mogę...:cool3: spuuuuuść mnieeee..':evil_lol: Quote
Elizusiek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 wiq napisał(a):Witaj! Uśmiech mówi: 'mogę pogonić te krowy, mogę...:cool3: spuuuuuść mnieeee..':evil_lol: uśmiech błagalny :evil_lol: Quote
wiq Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 jednak nie uległam..;) raz mi wyszła z ręki i prosto do krów.. a za nią moje wariatki - dostały małpiego rozumu totalnie wtedy:angryy: Quote
diabelkowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Bystra jest sliiiiczna :DD:loveu: zawsze sie zastanawialam jak Logan by wygladal jakby mial dlugie nogi ;) Quote
wiq Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Diabeł, pewnie podobnie;) Eria, ;) Ada zjadła niechętnie ćwierć torebki ryżu dosmaczonego jogurtem.. Wygląda jakby schudła 5 kg :roll: Ale o ciastka żebrała:evil_lol: Quote
Elizusiek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 strasznie podobaja mi sie te oczy,takie dzikie,wilcze spojrzenie :loveu: Quote
eria Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 znowu jest portrecik Mony, a nie Ady!! A cóż to za brak apetytu ??????? :roll: Quote
wiq Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Dagusia1992 napisał(a):śliczne focie :D thx;);) Elizusiek napisał(a):strasznie podobaja mi sie te oczy,takie dzikie,wilcze spojrzenie :loveu: ale jej spojrzenie z tapczanu jest zupełnie inne:lol: eria napisał(a):znowu jest portrecik Mony, a nie Ady!! A cóż to za brak apetytu ??????? :roll: Portreciki Ady będą, a jakże;) Nie wiem, co z nią.. Coś musiała łyknąć.. Zobaczę, jak się wieczorem zabierze do miski.. Proszę, co Ada znalazła!:D Quote
:: FiGa :: Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 http://img411.imageshack.us/img411/5880/s030607015qz3.jpg :loveu: http://img516.imageshack.us/img516/3443/ss030607061lu2.jpg :mdleje: Quote
wiq Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 też mi się podoba ta fotka:evil_lol: na dzisiaj koniec!:lol: Quote
Eriu Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Witam, wpadłam się przywitać. Gdzieś spojrzałam w innym topicu na zdjęcia Twoich psinek i stwierdziłam, że muszę zobaczyć więcej :d. Są śliczne, a obroże jakie gustowne :). Pozdrawiamy serdecznie. Quote
wiq Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Witam nową twarz! heheh, na obroże się wykosztowałam, mam nadzieję, że się spiszą:evil_lol: Quote
eria Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 oo pojawiła się wreszcie Ada :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sylrwia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 wiq rzuć okiem do tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68596 czy to nie jest flatka, bo jakoś setera z niej chcą zrobić:evil_lol: ?? Może znasz kogoś chętnego??:roll: Quote
wiq Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 eria napisał(a):oo pojawiła się wreszcie Ada :loveu: :loveu: :loveu: ;) Twoja ulubienica jest jeszcze trochę 'kopnięta' i słaba, ale odzyskała apetyt i błysk w oku - będzie żyć!;) sylrwia napisał(a):wiq rzuć okiem do tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68596 czy to nie jest flatka, bo jakoś setera z niej chcą zrobić:evil_lol: ?? Może znasz kogoś chętnego??:roll: faktycznie jakby mixtura.. mamy we flatach taką.. panienkę, co to mnoży niehodowlane flaty nie wiadomo z czym..:mad: Quote
eria Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 podobna do flatki ta suczka :loveu: :loveu: :loveu: a jaka przylepa!! Quote
wiq Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 dostałam właśnie info od flaciarzy, że coś się zaczyna dziać wokół jej domku.. 3mać mi tam kciuki!:lol: nieostre, ale śmiesznie wyszło;) tygrysów c.d. Quote
Recommended Posts