Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hura!!!!! Normalnie w końcu jakies pozytywne wieści dzisiejszego dnia:loveu:
Ale jak mi nie weżmiecie Bystrej, to nie macie po co przyjeżdzać:evil_lol::cool3:

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

o ile naprawią klimę, to ją wezmę:evil_lol:
pewnie się zarzyga, bo ma chorobę lokomocyjną, ale cóż.. zarzygana też piękna:evil_lol:

Posted

No to róbcie dłuższe przerwy. Sama mam chorobę lokomocyjną i najlepiej wysiąść na świeże powietrze, nawdychać się spalin i z powrotem w drogę :eviltong:

Posted

arkana napisał(a):
No to róbcie dłuższe przerwy. Sama mam chorobę lokomocyjną i najlepiej wysiąść na świeże powietrze, nawdychać się spalin i z powrotem w drogę :eviltong:

aa.. może ogólnie przerwy by się przydały..;) bo my zwykle jedziemy bez przystanku aż do celu;) no, chyba, że mamy przed sobą kilka tys km, to ze 2 popasy się zdarzą..:evil_lol:

:: FiGa :: napisał(a):
Ja nie zadąrzam za tą galerią :evil_lol: Świetne frisbee'owe fotki :klacz:

teraz zwalniam tempo, bo ciągle pada i szkoda mi aparatu;)

dzięki;)

Posted

No, no wiq! Żeby w ogóle przerw nie robić :mad: Wstydź się! :eviltong:
Jak będziecie mijać jakiś ładny las, łąkę, czy coś, co warto zobaczyć i nie nadziać się na fabryki to polecam. Tylko koniecznie weź ze sobą aparat, żeby w razie, czego zrobić ładne fotki :diabloti:

Posted

No no no wiquś... ale zwolniłaś...nie mam nic do nadrabiania... nie ładnie:evil_lol:

Do Żywca aż tylu tysiecy kilomoetrów nie macie, ale żeby do mnie trafić, to już trzeba się niezle w terenie orientować,a więc przerwy będą nie uniknione:evil_lol:

Posted

Julix napisał(a):

:loveu: :loveu: Zakochac sie tylko mozna!

;););)

arkana napisał(a):
No, no wiq! Żeby w ogóle przerw nie robić :mad: Wstydź się! :eviltong:

hehe, wezmę pod uwagę te rady;)

Dobcia napisał(a):
No no no wiquś... ale zwolniłaś...nie mam nic do nadrabiania... nie ładnie:evil_lol:

dziś absolutnie nic nie robię:evil_lol: nie ruszam się sprzed kompa:evil_lol:
więc fot nie ma:evil_lol:

Posted

Dobcia napisał(a):
...ale zdemolowany pokój też można pooglądać... zły humor w wykonaniu psów pasuje jak ulał do tego jakże wesołego dnia...:roll:

Zgadzam się :evil_lol:

Posted

chcecie, chcecie?...:evil_lol::evil_lol:

edit: one niewybiegane są niemożliwe... przed chwilą się mordowały, a teraz łażą po nas :placz:.. jutro dostaną w kosmate dupska:evil_lol:

Posted

....to na pewno nie one....po prostu sobota, nikt nie sprzątał cały tydzień, to się śmieci troche nazbierało..........................................................:evil_lol:

Posted

nie no, pewnie, nie one mi rozbebeszyły cały kosz na śmieci i wyciągnęły torbę ze smakami..:shake::evil_lol::evil_lol:

Posted

Hej Wiq
Nadrobiłam zaległosci i obejrząłam fotki

te jest swietna troche wyglada jak sarna :evil_lol: taka rozciagnieta
Krajobrazy sa sliczne a z banerków podoba mi sie ostatnia.Trzeba koniecznie zrobic zdjecie Adzie i dostawić.Kto to widział zeby pani nie miała ładnej fotki :mad: :mad: :mad: brak słów ;)
A co do bałaganu nie zwalaj winy na psy, one by tak na pewno nie zrobiły, napewno to ty a teraz sie tylko tak wymigujesz :cool3:
Mój misiak ostatnio rozwalił 4 poduszki z pierzyny i kilka kwiatków chciał poprzesadzac ale mu doniczki pospadały i to wszystko było na całych 34 km2, było sprzatania.