wiq Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 moje płuca źle znoszą łażenie po pagórkach:evil_lol: Quote
BBeta Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Może jednak kiedyś się skusisz :razz: Póki co zbieram się spać, dobranoc :calus: Quote
wiq Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Braaanoc.. też się (powoli:diabloti:) zwijam.. mam na jutro ambitne plany..;) Quote
Tina.Sara Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! :multi: :buzi::buzi::buzi::buzi: Quote
Dobcia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 wiq napisał(a):Jadzia, co 'uffff'?:evil_lol: Jak to co? Zmartwiłam się, czyje to ręce gniotą suczke...:roll::evil_lol: wiq napisał(a):moje płuca źle znoszą łażenie po pagórkach:evil_lol: Ale pech... to nie wybierzecie się do nas na spacer... Negruś nie pozna cioteczki... musisz zacząć trenować te płuca:diabloti::cool3: Quote
wiq Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Tina.Sara napisał(a):HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! :multi: :buzi::buzi::buzi::buzi: kogo widzą moje piękne oczy!:cool3::multi: eria napisał(a):fajne zdjęcia wymizianej Bystrej :loveu: jej ulubiony sport:evil_lol::evil_lol: Mona wystarczy ćwiekowana obroża i w psie budzi się morderca:evil_lol: bistra Quote
Tina.Sara Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 wiq napisał(a):kogo widzą moje piękne oczy!:cool3::multi: No jasne, że mnie :cool3: uuuuła :loveu::loveu::loveu: Quote
wiq Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Dobcia napisał(a): Ale pech... to nie wybierzecie się do nas na spacer... Negruś nie pozna cioteczki... musisz zacząć trenować te płuca:diabloti::cool3: ale jak?..:cool3: Quote
wiq Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Tina.Sara napisał(a): uuuuła :loveu::loveu::loveu: słodkie wredoty:diabloti::loveu::diabloti: Quote
BBeta Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 wiq napisał(a):http://img522.imageshack.us/img522/7987/s200507082ff6.jpg Jeż... ?? :roll: Quote
Tina.Sara Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 wiq napisał(a):słodkie wredoty:diabloti::loveu::diabloti: jakie to pieszczotliwe określenie :diabloti::loveu: Quote
Dobcia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Kogo zagryza ten czarny morderca?:diabloti: A Bastrą znów ktoś ściska:loveu: Ale dobrze tym ściskaczą:loveu: wiq napisał(a):ale jak?..:cool3: Biegi, rowerek, dieta... a jak to nie pomoże, to trzeba przyjechać i sprawdzić, czy to może samo nie przejdzie:cool3: Quote
wiq Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 BBeta napisał(a):Jeż... ?? :roll: hehehe, nie zgaduj dalej:cool3: Tina.Sara napisał(a):jakie to pieszczotliwe określenie :diabloti::loveu: flanelki jeszcze na nie mówię. albo frędzle. albo.. lepiej nie pisać:evil_lol: Dobcia napisał(a):Kogo zagryza ten czarny morderca?:diabloti: A Bastrą znów ktoś ściska:loveu: Ale dobrze tym ściskaczą:loveu: Biegi, rowerek, dieta... a jak to nie pomoże, to trzeba przyjechać i sprawdzić, czy to może samo nie przejdzie:cool3: zgaduj, zgaduj kogo/co?:cool3: tym razem sis;) kurde, zapomniałaś o nałogach:evil_lol: Quote
BBeta Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 wiq napisał(a):hehehe, nie zgaduj dalej:cool3: Owca ?? :cool3: Quote
Dobcia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 wiq napisał(a): kurde, zapomniałaś o nałogach:evil_lol: Ja nic o nich niewiem:diabloti: Ale mogę zaoferować telefon zaufania-damy sobie z nimi radę:mad: Quote
wiq Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 BBeta napisał(a):Co wygrałam ?? :cool3: :diabloti: a co można u mnie wygrać?.. piwko :beerchug: albo jabola :drinking::evil_lol: Dobcia napisał(a):Ja nic o nich niewiem:diabloti: Ale mogę zaoferować telefon zaufania-damy sobie z nimi radę:mad: nieee.. spokooo.. jeszcze sobie radzę:evil_lol: Quote
Dobcia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 wiq napisał(a):a co można u mnie wygrać?.. piwko :beerchug: albo jabola :drinking::evil_lol: Radzisz sobie????? Jestem innego zdania:diabloti::evil_lol: Quote
wiq Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 nonieeee... nie stwarzaj problemów:evil_lol: Quote
sylrwia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 wiq napisał(a):hehehe, taka mała prowokacja:diabloti::evil_lol: i nie pobili Was?:-o:evil_lol: ponoć to niebezpiecznie miasto* a teraz nie łaska wpaść z pięknotą swą?:cool3: (*miasto-duże słowo:evil_lol:) Jasne i jeszcze starym zwyczajem na stopa pojedziemy:evil_lol: Quote
wiq Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 eria napisał(a):Mona morduje owce:crazyeye: !!!:evil_lol: jak to, swojej Ady nie poznałaś?..:crazyeye::evil_lol: sylrwia napisał(a):Jasne i jeszcze starym zwyczajem na stopa pojedziemy:evil_lol: hehe, stopem to taki hardkor:evil_lol: Quote
eria Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 to Ada(:loveu: ) na tym zdjęciu owcę morduje ??????? eeeee muszę się przyjrzeć , byłam pewna że Mona:shake: Quote
Recommended Posts