wiq Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 dzieło erii:cool3::cool3: hehe, lubi się popyszczyć do psów:roll::evil_lol: Quote
eria Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 wiq napisał(a):ad.1. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ad.2. patrząc na to zdjęcie przypomina mi się pieśń pt. 'raisa' w wyk. Grabaża...:evil_lol::evil_lol: kocham tą piosenkę :loveu: Quote
wiq Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 ja tam go wogole strasznie lubie, szczegolnie z pidzama;) Quote
eria Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 wiq napisał(a):ja tam go wogole strasznie lubie, szczegolnie z pidzama;) co racja to racja :):) Quote
wiq Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 i nie ma to jak patyczak - jednoosobowy zespol punkowy:lol::lol: Quote
wiq Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 dogo chodzi, zaba chodzi, dzialajmy:cool3: wodolot:cool3: :loveu: Quote
wiq Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 fajny, ale Ada z niego nie korzysta...:lol::lol: Quote
Usia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='wiq']wodolot:cool3: 1.wodolot-dobrze napisane :evil_lol: 2.ja bym sie bała troche po tym moscie łazic :cool1: 3.chyba widze podwójnie :crazyeye: Quote
misiaczek Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Heloł Wiq :). Ale Wy tam macie piękne tereny.Jakby dla Twoich piesów stworzone ;). Nic dziwnego,że czują się tam jak ryby w wodzie ;) :evil_lol:. Co do fotek...jak dla mnie perfekcyjne :razz:. Quote
gochgoch Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 kolejna mokra włoszka...śliczna..i jak się błyszczy... szperacz szuwarowy.. a co to za ścierki???? i szmata.. a wodolot się nadaje do nowego topiku bardzo!!!:multi: Quote
wiq Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Usia napisał(a):1 2.ja bym sie bała troche po tym moscie łazic :cool1: na trzeźwo da radę:evil_lol: misiaczek napisał(a):Heloł Wiq :). Ale Wy tam macie piękne tereny.Jakby dla Twoich piesów stworzone ;) owszem:):) ale jest tu jeszcze mnostwo nieodkrytych terenów;) diabelkowa napisał(a): flat z irokezem ???? z perkozikiem:loveu::loveu: gochgoch napisał(a): a co to za ścierki???? i szmata.. a wodolot się nadaje do nowego topiku bardzo!!!:multi: co chcesz od moich flanelek??:mad::evil_lol: łoo.. no to go dodam:cool3: Quote
eria Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 wiq napisał(a):ada ma 6 lat, a gr 8 mies:lol: niesamowite...nie wiedziałam ze te Twoje flatki takie nieduże są :lol: nowe fotki jak zwykle super!:loveu: :loveu: Quote
gochgoch Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 wiq napisał(a): co chcesz od moich flanelek??:mad::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Dobcia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Hey:lol: [quote name='wiq'] :loveu: :loveu: :loveu: idzie, więc trzeźwa:evil_lol: [quote name='wiq'] Jaka grzeczna jestem;) Ada jest z rocznika Negrusia:cool3: Quote
Marta_Ares Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 witam dawno mnie tu nie bylo...:oops: ale nadrabiam pomalu zaleglosci ale swietna:loveu: :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 eria napisał(a):niesamowite...nie wiedziałam ze te Twoje flatki takie nieduże są :lol: o przepraszam, wzorcowe - 56 i 57 cm ;) ufa miała 61 :shock: gochgoch napisał(a)::loveu::loveu::loveu: teraz nie są flanelkami, znów są mokrymi ścierami...:placz: próbują wyschnąć w kojcu.. Dobcia napisał(a): Ada jest z rocznika Negrusia:cool3: to taki yebnięty rocznik, nie? :evil_lol::evil_lol: Marta_Ares napisał(a):witam dawno mnie tu nie bylo...:oops: ale nadrabiam pomalu zaleglosci hehe, więc jesteś w tej samej sytuacji co ja;) też się przebijam;) Quote
Dobcia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='wiq']to taki yebnięty rocznik, nie? :evil_lol::evil_lol: :mad::mad::mad:N I E !:eviltong: ...no, może czasem, ale tak żadko, ze nie warto wspominać, raz czy dwa razy dziennie sie to objawia, czasem częściej....:evil_lol: [SIZE=2]Hey:cool3: Quote
Nugatowa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ale qumpeleczki :loveu: :-o Wiq czy WY na wystawach się pokazujecie :cool3: Quote
arkana Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Nugatowa'] Ale qumpeleczki :loveu: :-o No, no. Cud, miod i orzeszki:loveu: Masz bardzo piekne psiaki, szkoda tylko, ze tak maaaaalo zdjec :) Tez bym chciala miec tak duzo pieskow:placz: :placz: Quote
wiq Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 witaj! mało zdjęć?;) cofnij się parę stron;) choć mam znowu kilka w zanadrzu:cool3: Quote
Recommended Posts