Nugatowa Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='wiq'] a tak mnie urządziła Mona :fadein: :evil_lol: :mdleje: Ale masz śliczne iczy :loveu: O matko a cóż Ty jej zrobiłaś ?:crazyeye: Quote
Dobcia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='wiq'] Ah.... się suczka zadumała...:loveu: [quote name='wiq'] No to podpadłaś... musisz uważać teraz jak będziesz z domu wychodzić:cool3: Ładnie pomalowane łoczka:loveu: Quote
aleb Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ładne oczka, a rankę też miałam kiedyś podobną, ale bardziej na policzku :lol: Quote
wiq Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 KaRa_TC napisał(a): Ale jej sie ogonek pozwijał jak u kota:evil_lol: :evil_lol: przez te emocje związane z piłką:evil_lol: misiaczek napisał(a): A trzeba to zupę tak solić? :mad: co ja mogę, że karmę taką słoną robią?:placz::placz: Usia napisał(a):Ja cie uratuje :cool3: chcesz ? o szajse, ktoś wykorzysta ten post przeciwko Tobie:evil_lol: że sadystyczne skłonności masz:evil_lol: kesslee napisał(a): u mnie tusz do rzęs - ZAWSZE. nie ruszam się z domu bez pomalowanych oczu ;) tu się absolutnie zgadzam:fadein: Nugatowa napisał(a): O matko a cóż Ty jej zrobiłaś ?:crazyeye: hmm.. założyłam kaganiec:diabloti::evil_lol::diabloti: Dobcia napisał(a):Ah.... się suczka zadumała...:loveu: ostatnio ma takie refleksyjne momenty;) aleb napisał(a):Ładne oczka, a rankę też miałam kiedyś podobną, ale bardziej na policzku :lol: łączę się w bólu;) na fotce tak nie widać, ale w realu śliwa coraz ładniejsza:evil_lol: zawsze lubiłam fioletowe cienie:evil_lol: p.s. dzięki dziewczyny za komplementy :oops:;) wcześniej o tym, że mam ładne oczy usłyszałam tylko od nauczycielki angola:evil_lol: żaden facet ich nie docenił, niestety:evil_lol: Quote
Nugatowa Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Wiq Poczekaj poczekaj moze na białym rumaku przygalopuje książe do Twych oczu :cool3: Tak apropo mam bardzo podobny kolor :D Quote
wiq Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Nugatowa, bo się stanę romantyczką...:evil_lol::evil_lol: hehe, ja nigdy nie wiem, jaki to kolor:evil_lol: niebieski czy szary?:roll:;) Quote
eria Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 kurde oczy naprawdę ładne!!prawie tak jak moje :evil_lol: :evil_lol: ale ludzie to se będą myśleć, biją ją, facet ją pobił , przemoc w rodzinie i te sprawy :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 wiq napisał(a):Nugatowa, bo się stanę romantyczką...:evil_lol::evil_lol: hehe, ja nigdy nie wiem, jaki to kolor:evil_lol: niebieski czy szary?:roll:;) Jaki to kolor powiadasz? :evil_lol: NAJPIĘKNIEJSZY :loveu: Quote
wiq Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 już tak myślą..:evil_lol::evil_lol: niektórzy tak głupio zerkają:evil_lol: Quote
wiq Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Nugatowa napisał(a):Jaki to kolor powiadasz? :evil_lol: NAJPIĘKNIEJSZY :loveu: i wszystko jasne:D:evil_lol: Quote
sylrwia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 widze wiq ze wkoncu dziewczyny zrobily z Toba porzadek:evil_lol: Quote
aleb Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 sylrwia napisał(a):widze wiq ze wkoncu dziewczyny zrobily z Toba porzadek:evil_lol: to tak jak się psom podskakuje... :evil_lol: :lol: Quote
Usia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 wiq napisał(a): co ja mogę, że karmę taką słoną robią?:placz::placz: o szajse, ktoś wykorzysta ten post przeciwko Tobie:evil_lol: że sadystyczne skłonności masz:evil_lol: p.s. dzięki dziewczyny za komplementy :oops:;) wcześniej o tym, że mam ładne oczy usłyszałam tylko od nauczycielki angola:evil_lol: żaden facet ich nie docenił, niestety:evil_lol: Wiq karme to najpierw trzeba próbowac :eating:zeby potem takich niespodzianek nie było To ty nie wiedziałaś.Spójrz na psy one prawde Ci powiedza, zastraszone biedactwa nie karmione.Misiak ciagle słyszy, ze na mieso pójdzie :diabloti: i dopiero bedzie epidemia: choroba szalonego Ays-a :evil_lol: Bo faceci to do .. są (ty wiesz do czego:evil_lol: )Oni sie patrza na oczy ale nie te, na które my bysmy chciały zeby patrzyli.:angryy: A co do profesorki od angielskiego - wiesz zaczeła bym mieć obawy :roll: Quote
Dobcia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Usia napisał(a): Bo faceci to do .. są (ty wiesz do czego:evil_lol: )Oni sie patrza na oczy ale nie te, na które my bysmy chciały zeby patrzyli.:angryy: A co do profesorki od angielskiego - wiesz zaczeła bym mieć obawy :roll: :roflt: :roflt: :roflt: Świetnie powiedziane Usiu, podpisuje się pod tym;):evil_lol: Quote
wiq Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 sylrwia napisał(a):widze wiq ze wkoncu dziewczyny zrobily z Toba porzadek:evil_lol: ale idzie weekend i się zemszczę:diabloti::diabloti: dostaną taki wycisk, że się pochlastają:evil_lol::evil_lol: diabelkowa napisał(a):wiq jakiego tuszu uzywasz ?:D różnych z Avonu:) wtedy akurat podkręcającego;) aleb napisał(a):to tak jak się psom podskakuje... :evil_lol: :lol: o, przepraszam, to pies podskoczył i mi przyrżnął:evil_lol::evil_lol: Usia napisał(a): Bo faceci to do .. są (ty wiesz do czego:evil_lol: )Oni sie patrza na oczy ale nie te, na które my bysmy chciały zeby patrzyli.:angryy: A co do profesorki od angielskiego - wiesz zaczeła bym mieć obawy :roll: :grin::grin::grin: dobrze powiedziane:evil_lol::evil_lol: chociaż.. znajomi płci męskiej dziś zauważyli limo.. a profesorki skłonności się boję, ale pedagogicznych:evil_lol: Dobcia napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: Świetnie powiedziane Usiu, podpisuje się pod tym;):evil_lol: :fadein::fadein: Quote
wiq Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 bo, o zgrozo, nie ma dziś fotek:evil_lol: narzekałyście, że za dużo..:roll::krolik: Quote
Usia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 wiq napisał(a):dobrze powiedziane:evil_lol::evil_lol: chociaż.. znajomi płci męskiej dziś zauważyli limo.. a profesorki skłonności się boję, ale pedagogicznych Poczekaj teraz je widac i dla tego patrza, minie troche czasu i znowu beda patrzec Ci prosto w "oczy" Na profesorke uwazaj bo zacznie cie wykorzystywac ... do starcia tablicy ;) Quote
wiq Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Usia, ciężkie masz doświadczenia z facetami:shake::grin: Nauczycielce się nie dam wykorzystywać (jeszcze 2 tyg..:cool3::cool3: i mam wolne) Quote
Usia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='wiq']Usia, ciężkie masz doświadczenia z facetami:shake::grin: [quote] skad wiedziałaś ?? My tu gadu gadu a zdjec nie dasz !!! Quote
gochgoch Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 no wiq... Za tą fotkę Gratulacje!!!!! Chociaż ostro pogrzebana, ale efekt niezły! Quote
wiq Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 dzięki:) myślę, że bez przeróbki nie miałaby takiego klimatu;) Quote
wiq Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 o.k., znalazłam folder pełen fotek, których nie widziałyście;) (co prawda jesienne, ale cóż piękniejszego niż jesienny las?..) ktoś chętny??:cool3: Quote
Recommended Posts