Nugatowa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witajcie Jaka sympatyczna Galeria :loveu: Flaty moja niespelniona milośc ! Brakuje mi tlyko odrobinę białego :oops: :evil_lol: Ale takto pies bomba ! Juz nie wspomne o Flacie na Cruftsie :mdleje: Quote
wiq Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 zaba14 napisał(a): a komplecik z rogza bombowy! :) dzięki, wkrótce sprawimy sobie następny:evil_lol: diabelkowa napisał(a): to Lka? ano Lka:fadein: kesslee napisał(a):Ale faktycznie jak szczenior wyszła :) wyszło szydło z worka, umózgowienie szczeniackie:evil_lol: Nugatowa napisał(a):Witajcie Jaka sympatyczna Galeria :loveu: Flaty moja niespelniona milośc ! Brakuje mi tlyko odrobinę białego :oops: :evil_lol: Ale takto pies bomba ! Juz nie wspomne o Flacie na Cruftsie :mdleje: Witaj Nugatowa!:multi: Miło mi, że się podoba:):) Twoją galerię znam od dawna;) Moja niespełniona miłość to pointery, więc prawie jak seter ang:lol: ano, kruftsowy zwycięzca to przystojniak :fadein: Usia napisał(a):wiq gdzie ty sie podziewasz ?? uczę się, powiedzmy;) Quote
madzia20sosnowiec Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 witamy po długiej nieobecnosci :oops: alez nam brakowało wiq twoich psiaczków :loveu: piekne tereny piękne zdjecie piekny model :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Usia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 wiq napisał(a):uczę się, powiedzmy;) Jak powiedzmy to Ci nie bede przeszkadzać ;) Quote
diabelkowa Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 hehe ja tez sobie zawsze tlumacze ze sie ucze ;P Quote
eria Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 cześć Wiq :) czy Ty już byłaś na naszej stronce ??? leć !!!!!!! Bystra jak szczenior,takie wysokie łappy tu ma na tej focie :loveu: Quote
wiq Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='madzia18sosnowiec']witamy po długiej nieobecnosci :oops: alez nam brakowało wiq twoich psiaczków :loveu: witajcie córki marnotrawne! :evil_lol: miło, że o nas pamiętałaś:p [quote name='Usia']Jak powiedzmy to Ci nie bede przeszkadzać ;) [quote name='diabelkowa']hehe ja tez sobie zawsze tlumacze ze sie ucze ;P no właśnie, dziewczyny, chyba w związku z tym zajdą w mojej galerii pewne zmiany..:placz: więcej napiszę wieczorem, bo ja tylko tak przelotem.. [quote name='eria']cześć Wiq :) czy Ty już byłaś na naszej stronce ??? leć !!!!!!! byłam, podziwiałam:D mam parę uwag, ale to i u Ciebie, i wieczorem;) Quote
madzia20sosnowiec Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 wiq napisał(a):witajcie córki marnotrawne! :evil_lol: miło, że o nas pamiętałaś:p gdziez ja bym mogła o was zapomniec :mad: :evil_lol: teraz przyszłam o zdjecia żebrac :lol: Quote
milena182 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 wiq koniecznie opisz skad masz psiaki dziwie sie ze nikt wczesniej nie chcial wiedziec jak to sie stalo ze one a nie inne...:razz: Quote
wiq Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Usia']Wiq zaczynam sie bać :roll: nie ma czego;) mam zamiar zniknąć z dogo tylko do 20 maja:D [quote name='madzia18sosnowiec']gdziez ja bym mogła o was zapomniec :mad: :evil_lol: teraz przyszłam o zdjecia żebrac :lol: :eviltong::eviltong::eviltong: zaraz cosik dostaniesz :fadein: [quote name='milena182']wiq koniecznie opisz skad masz psiaki polecam lekturę pierwszej strony tego wątku:razz: Quote
eria Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Wiq ani mnie nie denerwuj z tymi uwagami! moja pierwsza strona zrobiona w 3 dni a Ty masz uwagi ! no wiesz! :evil_lol: Quote
wiq Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 czekaj, idę do Ciebie ponarzekać:evil_lol: Quote
eria Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 wiq napisał(a):czekaj, idę do Ciebie ponarzekać:evil_lol: wiq błagam na PW!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie chcę zawalać galerii Quote
wiq Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 limoncia napisał(a): sliczne:loveu: dzięki:p:p eria napisał(a):wiq błagam na PW!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie chcę zawalać galerii za późno:oops::oops: Quote
limoncia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 .....iii zapraszam do mnie:lol: :lol: :lol: Quote
sylrwia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Głodza psa :placz: Głodza psa :placz: I do tego pies ma zarwany grzbiet pewnie musi ciężko pracowac na suchy kawałek chleba:shake: Quote
eria Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 boszee nie dadzą psu jeść i musi sam ryby łowić!!!!!!!!!! Quote
wiq Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 limoncia napisał(a):.....iii zapraszam do mnie:lol: :lol: :lol: nadrobiłam;) :: FiGa :: napisał(a): Głodza psa :placz: Głodza psa :placz: wiosna przyszła, pora zadbać o sylwetkę:diabloti: sylrwia napisał(a):I do tego pies ma zarwany grzbiet pewnie musi ciężko pracowac na suchy kawałek chleba:shake: zarwany ma od maleńkości, kiedy to musiał nosić na nim cegły na budowę:evil_lol::evil_lol: z resztą, nie powinnaś się dziwić - pies rasy użytkowej musi zapracować na siebie:D:evil_lol: eria napisał(a):boszee nie dadzą psu jeść i musi sam ryby łowić!!!!!!!!!! i jak się szybko nauczył - sama widzisz, jak się czai:diabloti: ale po prawdzie chciała upolować łabędzie - w końcu porządnie by się najadła:evil_lol: Quote
gochgoch Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 droga wiq! przyszłam po dłuugiej nieobecności i obejrzałam całkowite wszystko!!!! i nawet z tego wszystkiego wybrałam sporo fotek co by podkreślić, że super fajne..no i mi program błąd zrobił i nic z tego nie wyszło...więc już tylko jedna fotkę cytuję uroczą... a było ich mnóstwo...pięknych!!dochodzisz do mistrzowskiego poziomu...:multi::multi::multi: a jak się to zwierzę pięknie błyszczy... jacieniemoge! pozdrawiamy! Quote
Recommended Posts