Mi. Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='wiq'] luthien:crazyeye: Ty zyjesz?:-o:multi: zyje zyje zyje:crazyeye::multi: stesknilam sie za wami gaduly:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Ślicznie Bystra wygląda na tle jeziorka...i nowa obroza super;) tez mam ten wzor tylko zaciskowa dla Ery;) Quote
diabelkowa Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 no znowu przyszlam sie pogapic na Bystra :))))) ona taaka sliczna:)) gdyby Logan mial dlugie lapy... Quote
wiq Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='*luthien*']zyje zyje zyje:crazyeye::multi: stesknilam sie za wami gaduly:evil_lol: a ja od dłuższego czasu wgapiam się w fotki u Ciebie... piękne... już nas nie opuszczaj:eviltong: [quote name='KaRa_TC'] tez mam ten wzor tylko zaciskowa dla Ery;) dzięki:) obroże dziś właśnie zauważyłam oglądając fotki u Ciebie [quote name='diabelkowa']no znowu przyszlam sie pogapic na Bystra :))))) ona taaka sliczna:)) gdyby Logan mial dlugie lapy... oczy sobie popsujesz :evil_lol: fajnie byłoby się kiedyś spotkać..:roll::cool3: Quote
wiq Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 wystawówka;) jak bullik:evil_lol::evil_lol: teraz by sis Quote
Marta_Ares Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 a w co ona taka zapatrzona??:loveu: :loveu: :loveu: ta obroza kiedys chyba niebieska byla:roll::razz: :razz: Quote
sylrwia Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='wiq'] Ona ma takie specyficzne spojrzenie pewnie przez kolor oczu.:lol: Quote
Dobcia Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='wiq'] Tyle cudnych fotek...:loveu: Śliczne są wszystkie, ale lisiczki najlepsze:cool3: I ten języczek...eh...:loveu: Quote
JIM Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Bystra ma takie sliczne oczka. http://img84.imageshack.us/img84/2328/s070407042hv1.jpg Cudowne zdjecie... :loveu: Czekam na wiecej fotek Quote
wiq Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Marta_Ares'] a w co ona taka zapatrzona??:loveu: :loveu: :loveu: ta obroza kiedys chyba niebieska byla:roll::razz: :razz: w co może być Ruda zapatrzona?:cool3: hmm.. była.. nawet wyprana tuż przed spacerem...:roll::evil_lol: [quote name='sylrwia']Ona ma takie specyficzne spojrzenie pewnie przez kolor oczu.:lol: dzikie:cool3::evil_lol: [quote name='Dobcia'] I ten języczek...eh...:loveu: dzięki:oops:;) chyba zaczęła csować, bo za długo sis przetrzymywała piłkę:evil_lol: [quote name='Julix']Bystra ma takie sliczne oczka. http://img84.imageshack.us/img84/2328/s070407042hv1.jpg Cudowne zdjecie... :loveu: Czekam na wiecej fotek dzięki:p zaraz coś wrzucę:cool3: Quote
wiq Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 by sis c.d. ciemno juz było, ale może coś ujrzycie:lol: przez 2 na raz:cool3: trzy krwawe rekiny;) widoczki Quote
Czoko Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Odwiedzam tylko przez chwilę Wszystkie śliczne dziewczyny! Quote
Marta_Ares Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 ta ostatnia fotka bardzo interesujaca, podoba mi sie bardzo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Koma Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 I znowu się rozpływam :loveu: :loveu: :loveu: Boskie zdjęcia :klacz: Wygląda jak szczeniak :lol: Quote
kesslee Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Zdjęcia w ruchu codowne :loveu: :loveu: :loveu: Dziewczyny masz naprawde przepiękne :cool3: Quote
wiq Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Czoko napisał(a):Odwiedzam tylko przez chwilę Wszystkie śliczne dziewczyny! witaj:) cieszymy się nawet z Twojego przelotu;) Marta_Ares napisał(a):ta ostatnia fotka bardzo interesujaca, podoba mi sie bardzo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :p:p:p Koma napisał(a): Wygląda jak szczeniak :lol: dzięki:oops::oops: szczeniak bullterriera:evil_lol: kesslee napisał(a):Zdjęcia w ruchu codowne :loveu: :loveu: :loveu: Dziewczyny masz naprawde przepiękne :cool3: ha, jednak coś widać:lol: dzięki:p Quote
misiaczek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Hej :). Foteczki cudowne :loveu:.Zresztą jak zawsze. A powiedz Wiq,czy Ty gdzieś koło jeziorka mieszkasz,czy musisz dojeżdżać z dziewczynami co by sie popluskały? Quote
kesslee Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dzień dobry Kochana wiq :loveu: Jak tam poranek? Równie przepaskudny jak i u mnie? ;) :cool3: Quote
wiq Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 misiaczek napisał(a): A powiedz Wiq,czy Ty gdzieś koło jeziorka mieszkasz,czy musisz dojeżdżać z dziewczynami co by sie popluskały? dojeżdżam.. niedaleko mam kanał. ale dość syfiasty i obfitujący w wędkarzy.. bGirl napisał(a):nie można nadąrzyć za twoimi piechami... ujęcia po prostu doskonałe dzięki:oops::oops: choć uważam, że przesadzasz;) jest mnóstwo o wiele lepszych galerii na dogo;) kesslee napisał(a):Dzień dobry Kochana wiq :loveu: Jak tam poranek? Równie przepaskudny jak i u mnie? ;) :cool3: witaj:multi: ano, poranek dość podły.. powrót do rzeczywistości:placz: z drugiej strony jednak się cieszę, że to już po świętach:diabloti::diabloti: Quote
Dobcia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='wiq'] Bardzo fajny efekt;) Hmmmm.... jak ruch w ruchu:evil_lol::loveu: Quote
wiq Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 musiałam mocno wyostrzyć, bo w oryginale prawie nic nie widać:evil_lol: przez te święta od piątku nie byłam na żadnym spacerze:shake: Quote
Usia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 dzien dobry PRzebrnełam przez zaległosci :multi: Zdjecia sa boskie zwłaszcza te jak Bystra skacze przez drzewa, chociaż pływanie z łabedziami tez niczego sobie :eviltong: Niestety swieta z pogada nie dopisały:angryy: my na działce cały czas moklismy mało fotek bo co do za radocha w deszczeu łazić :shake: ale 2-3 zdjecia z opona sie znajada dla Ciebie-tak jak sobie rzucyłaś :cool3: PS: Na razie jeszcze nie wstawiłam :roll: próbuje przebrnąc wszedzie przez zaległsci :eviltong: Quote
wiq Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 heja :bye: miło, że się podobały:cool3: u nas pogoda też dość marna.. pochmurno i łeb mnie boli.. pewnie jutro będzie piękne słońce, bo się szkoła zaczyna:evil_lol: czekam niecierpliwie na oponę:cool3: Quote
zaba14 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 http://img84.imageshack.us/img84/2328/s070407042hv1.jpg sliczna :loveu: :loveu: a komplecik z rogza bombowy! :) Quote
Recommended Posts