Marta_Ares Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 a blisko macie do lasu??? zdjecia:loveu: :loveu: widze nowy banerek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
KaRa_ Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Ale fanstatyczne zdjecie! Jak slicznie wszystkie waruja;) Zazdroszcze Ci tego,ze wszystkie mozesz na raz spuscic a nie to co ja mojej piatki calej nie moge:shake: Quote
JIM Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wszystkie psiaki piekne. A Bystra :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Tina.Sara napisał(a): najlepszego :loveu: dzięki, choć świąt wszelakich szczerze nie cierpię...:evil_lol: Marta_Ares napisał(a):a blisko macie do lasu??? blisko, wkoło las;) banner taki wiosenny, to se wkleiłam;) KaRa_TC napisał(a): Ale fanstatyczne zdjecie! Jak slicznie wszystkie waruja;) Zazdroszcze Ci tego,ze wszystkie mozesz na raz spuscic a nie to co ja mojej piatki calej nie moge:shake: no na szczęście mogę;) niestety Bystra nie toleruje zbyt dobrze ulubionej kumpeli flatów. chociaż z bawarką i goldenem się dogadały.. taki pakt o nieagresji;) Julix napisał(a):Wszystkie psiaki piekne. A Bystra :loveu: :loveu: witaj!:multi: dzięki:p właśnie zwiedzam Twoją galerię:cool3: Quote
diabelkowa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 wiq napisał(a):czemu nie?:lol: Logan miałby ciężko u Wiq:evil_lol: he he a Bystra by popsuli moi rodzice :P ech trudno jest szkolic psa ... niech sie chociaz na kastracje zgodza... ty szkolisz wylacznie pozytywnie?? Quote
:: FiGa :: Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 wiq napisał(a):dzięki, choć świąt wszelakich szczerze nie cierpię...Nie jesteś sama :evilbat: Bravo, piekne fotki :klacz: Szczególnie ostatnia :loveu: A to dziecko bawiące się z psami to nasza Wiktorcia? :cool3: Quote
wiq Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 ide sobie do Was.. próby rozmowy z moją rodziną kończą się marnie, np. stwierdzeniami: 'jesteś beznadziejna':evilbat::evilbat::evilbat: eria napisał(a):cześć!!! Warują bosko!!!!!!! :loveu: :loveu: hej:bye: bo one są całe boskie:loveu: dobrze, że je mam, inaczej już dawno byłoby :grab::evil_lol: diabelkowa napisał(a):he he a Bystra by popsuli moi rodzice :P ech trudno jest szkolic psa ... niech sie chociaz na kastracje zgodza... ty szkolisz wylacznie pozytywnie?? moi też psują:shake: ale kij z tym.. nad kastracją też pracuję, łączę się w bólu;) niegdyś byłam zwolennikiem 100%pozytywu, ale to były daaaawne czasy;) :: FiGa :: napisał(a):Nie jesteś sama :evilbat: Bravo, piekne fotki :klacz: Szczególnie ostatnia :loveu: A to dziecko bawiące się z psami to nasza Wiktorcia? :cool3: to się cieszę:evilbat::evilbat::evilbat: dzięki, autorstwa siostry ta ostatnia;) nie, to nie ja:evil_lol: Quote
aleb Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wszystkie zdjęcia śliczne, aż nie nadążam oglądać :lol: A tak poza tym to wesołych Świąt Wielkanocnych!!! :) Quote
diabelkowa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 wiq napisał(a): niegdyś byłam zwolennikiem 100%pozytywu, ale to były daaaawne czasy;) a teraz jak ? Quote
wiq Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 aleb napisał(a):Wszystkie zdjęcia śliczne, aż nie nadążam oglądać :lol: A tak poza tym to wesołych Świąt Wielkanocnych!!! :) 2 x dziękuję;) Tobie również życzę mile spędzonego czasu:p diabelkowa napisał(a):a teraz jak ? teraz stosuję korektę jeżeli pies rozumie komendę, ale jej nie wykonuje. korekta to upomnienie niskim, ostrym głosem i/lub szarpnięcie smyczą. Quote
wiq Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 dzisiejszy spacer by wiq pejzaż, ino takowych nie umiem focić:shake: kaczki jakoś przez zimę urosły;) Quote
wiq Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 jedziemy po zioło;) poranne nudy zajączek:loveu: Quote
Marta_Ares Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 o widze Bystra juz szaleje w nowej obrozy:loveu: :loveu: :loveu: Quote
milena182 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 niech kroliczek przyniesie wam w prezecie cos czego najbardziej pragniecie.to cos nie musi byc ani widoczne ani dotykowe mozne nawet nie pachniec ale niech bedzie czyms bez czego nie mozna i nie wart zyc:calus: Quote
KaRa_ Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 wspaniale zdjecie....naprawde pikne...pies w wodzie a obok labedzie Quote
wiq Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Marta_Ares']o widze Bystra juz szaleje w nowej obrozy:loveu: :loveu: :loveu: ano;) póki co przetestowana przy startowaniu do innych psów i wytrzymała, więc chyba będzie dobrze:evil_lol: [quote name='milena182']niech kroliczek przyniesie wam w prezecie cos czego najbardziej pragniecie.to cos nie musi byc ani widoczne ani dotykowe mozne nawet nie pachniec ale niech bedzie czyms bez czego nie mozna i nie wart zyc:calus: dziękuję, piękne życzenia:p [quote name='KaRa_TC'] wspaniale zdjecie....naprawde pikne...pies w wodzie a obok labedzie bardzo mi miło:p pomysł mojego ojca;) a łabędzie myślały, że patyk to chleb:lol: Quote
limoncia Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 sliczne:loveu: :loveu: :loveu: sliczne:loveu: :loveu: :loveu: sliczne:loveu: :loveu: :loveu: Quote
milena182 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 http://img152.imageshack.us/img152/1310/s070407035at9.jpg na tym zdjeciu wyglada jakby chciala pozbawic kogos reki Quote
wiq Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='limoncia'] sliczne:loveu: :loveu: :loveu: sliczne:loveu: :loveu: :loveu: sliczne:loveu: :loveu: :loveu: dzięki:p:p:p witaj w naszej galerii, zapraszam częściej:) [quote name='milena182']http://img152.imageshack.us/img152/1310/s070407035at9.jpg na tym zdjeciu wyglada jakby chciala pozbawic kogos reki nie no, skąd.. ona jest grzeczne dziewczę..:evil_lol::evil_lol: Quote
JIM Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Cudowne! Jestem pod ogromnym wrazniem Twoich zdjec. Ach ta Bystra - piekna :) Quote
Mi. Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Hej:) Wszystkiego Najlepszego!:p ty talenciaro :) Quote
wiq Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Julix'] Cudowne! Jestem pod ogromnym wrazniem Twoich zdjec. Ach ta Bystra - piekna :) dzieki:oops::oops:;) [quote name='*luthien*']Hej:) Wszystkiego Najlepszego!:p luthien:crazyeye: Ty zyjesz?:-o:multi: Quote
Recommended Posts