eria Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 no teraz to zdębiałam :evil_lol: a byłam PRAWIE pewna :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Moniczkę to już rozpoznam wszędzie po wyrazie mordki .. inteligentnym inaczej :diabloti::diabloti::diabloti: a tak serio to Mona ma zadarty nochal a Ada piękną równą linię głowy :loveu::loveu::loveu: Quote
wiq Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Od-Nowa napisał(a):Moniczkę to już rozpoznam wszędzie po wyrazie mordki .. inteligentnym inaczej :diabloti::diabloti::diabloti: a tak serio to Mona ma zadarty nochal a Ada piękną równą linię głowy :loveu::loveu::loveu: jakkolwiek nie wygląda to najcwańszy pies jakiego znam:loveu: olekg89 napisał(a):Ja już mówilem ,że Mona ma ryja jak baba ze śląska.A Ada jak dziewczyneczka.:loveu:Adunia jest kochana ,bo mnie słucha:lol: ale Monika jest gorol z Warszawy:shake: a Ada góralka:evil_lol: Byster też górski pies:eviltong: Quote
wiq Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 taaak.. "Ada, hop!" Ada skacze, a Olek chichocze jak 4-letnie upośledzone dziecko :cool3: Quote
olekg89 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ja już mówilem ,że Mona ma ryja jak baba ze śląska.A Ada jak dziewczyneczka.:loveu:Adunia jest kochana ,bo mnie słucha:lol: Quote
olekg89 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Niee to jest "ada do wody" ada skacze a ja chichocze jak daun:lol: Quote
wiq Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 lepiej się pochwal jak czarkowe postępu w tropieniu :P Quote
Dobcia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 jak będzie więceeeeej zdjęć, to możemy wrócić do nauki 'w pięć różnic pomiędzy czarnymi':evil_lol: ...był taki czas, dawno... dawno temu... kiedy nawet sama zaczęłam je odróżniać...:p Quote
wiq Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 mam dla Was złą wiadomość: wróciłam! :multi: :evilbat: Quote
basia bonnie Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Wiktorio... pamiętaj, że czekam cały czas :diabloti: Quote
wiq Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Barbaro, może w przyszłym tyg? :diabloti: a wiq dziś cięła psy..:D powoli wynurzają się z chaosu, jedna łapka, jedno uszko, druga łapka... :evil_lol: i jednak maszynka za 150 zł nie jest w stanie pokonać futra Ady :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 wiq napisał(a):Barbaro, może w przyszłym tyg? :diabloti: a wiq dziś cięła psy..:D powoli wynurzają się z chaosu, jedna łapka, jedno uszko, druga łapka... :evil_lol: i jednak maszynka za 150 zł nie jest w stanie pokonać futra Ady :evil_lol: Wiktorio kur..de:diabloti: w przyszłym tygodniu to ja się obijam na dogomaniackim zlocie!:mad: Nieee:placz: nie obcinaj flatów :( Twoje są chyba jedyne zarośnięte:loveu::loveu: Quote
wiq Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 zlot, o matko, trzeba mieć źle w głowie, żeby na to tracić kasę :shake: to jak wrócisz daj znać :P moje są ogólnie unikaty :loveu: Quote
basia bonnie Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Źle w głowie to ja mam.. bardzo źle nawet :cool3: sama kurde rok temu chciałaś jechać :diabloti: wracam 26tego,ale 31 jadę na Woodstock więc odezwę się w sierpniu:loveu: Quote
wiq Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 zlot, woodstock - bleee rok temu się opamiętałam :grin: Quote
anetta Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Co Ty robisz tym biednym psom? :diabloti: Na łyso je? :evil_lol: Quote
wiq Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 zaraz tam na łyso.. na krótko, od razu ładniej wyglądają :loveu: Quote
Od-Nowa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Wiqaryna nic się nie chwali swoją rudą demonicą - Bystrą :eviltong: były razem na seminarium frisbee i kundel pobił mistrzostwo świata w dzielności! Darowała wszystkim życie i pięknie biegała za dyskami :p jak uporam się ze zdjęciami to coś wrzucę ;) Brawo Bystra! Quote
wiq Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 kundel faktycznie dał czadu, pierwszy raz jechał pociągiem, tramwajem, autobusem, był na szkoleniu z obcymi ludźmi i psami, a nawet, po zdjęciu okowów (kagańca i smyczy :evil_lol:), nie utłukł żadnego psa i pogonił za dyskami :evil_lol: natomiast mnie czeka duuuuużo pracy, zaczynając od motywowania psa, kończąc na technice rzutów.. :P ale ćwiczymy :mdrmed: Quote
gonek Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Gratulacje dla frisbowego kundela! :multi::loveu: Quote
wiq Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 taa.. :D czekam, aż się ochłodzi, żebym mogła z nią trochę poćwiczyć ;) a za to w sierpniu będzie to kundel IPOwski :evil_lol: natomiast flaty powoli przeistaczają się w labki, maszynka się dotarła i w końcu jako tako tnie :diabloti: Quote
gonek Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 aaa to będzie kundel full-serwis :D Podrzucę Ci moją Jopkę pod machinę , będzie rachityczny chart polski :D Quote
wiq Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 tak, jeszcze mi dziś Ziunia napisała smsa, czy pamiętam o egzaminie PT w październiku :evil_lol: na szkolenia mogę sobie jeździć, ale egzamin... :scared: taa.. będzie taka rachityczna jak my 4 :roflt: ale podrzuć, potrzebuję jakie bydlę wytrzymałe do rowera, bo ostatnio nawet Bystra się snuje 50 m za kółkiem :placz: chyba upały i frisbee dały jej popalić ;) Quote
Od-Nowa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 wiq tak, jeszcze mi dziś Ziunia napisała smsa, czy pamiętam o egzaminie PT w październiku :evil_lol: powiedz coś więcej, może z Tajdzią spróbuję ;) co gdzie jak i co wymagane i który stopień i w ogóle...... bo ja nic nie wiem w tej materii ;) Quote
Recommended Posts