Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Moniczkę to już rozpoznam wszędzie po wyrazie mordki .. inteligentnym inaczej :diabloti::diabloti::diabloti:
a tak serio to Mona ma zadarty nochal a Ada piękną równą linię głowy :loveu::loveu::loveu:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
Moniczkę to już rozpoznam wszędzie po wyrazie mordki .. inteligentnym inaczej :diabloti::diabloti::diabloti:
a tak serio to Mona ma zadarty nochal a Ada piękną równą linię głowy :loveu::loveu::loveu:

jakkolwiek nie wygląda to najcwańszy pies jakiego znam:loveu:

olekg89 napisał(a):
Ja już mówilem ,że Mona ma ryja jak baba ze śląska.A Ada jak dziewczyneczka.:loveu:Adunia jest kochana ,bo mnie słucha:lol:

ale Monika jest gorol z Warszawy:shake:
a Ada góralka:evil_lol:
Byster też górski pies:eviltong:

Posted

jak będzie więceeeeej zdjęć, to możemy wrócić do nauki 'w pięć różnic pomiędzy czarnymi':evil_lol: ...był taki czas, dawno... dawno temu... kiedy nawet sama zaczęłam je odróżniać...:p

• 3 weeks later...
Posted

Barbaro, może w przyszłym tyg? :diabloti:

a wiq dziś cięła psy..:D powoli wynurzają się z chaosu, jedna łapka, jedno uszko, druga łapka... :evil_lol:
i jednak maszynka za 150 zł nie jest w stanie pokonać futra Ady :evil_lol:

Posted

wiq napisał(a):
Barbaro, może w przyszłym tyg? :diabloti:

a wiq dziś cięła psy..:D powoli wynurzają się z chaosu, jedna łapka, jedno uszko, druga łapka... :evil_lol:
i jednak maszynka za 150 zł nie jest w stanie pokonać futra Ady :evil_lol:

Wiktorio kur..de:diabloti: w przyszłym tygodniu to ja się obijam na dogomaniackim zlocie!:mad:

Nieee:placz: nie obcinaj flatów :( Twoje są chyba jedyne zarośnięte:loveu::loveu:

Posted

zlot, o matko, trzeba mieć źle w głowie, żeby na to tracić kasę :shake:

to jak wrócisz daj znać :P

moje są ogólnie unikaty :loveu:

Posted

Wiqaryna nic się nie chwali swoją rudą demonicą - Bystrą :eviltong:
były razem na seminarium frisbee i kundel pobił mistrzostwo świata w dzielności! Darowała wszystkim życie i pięknie biegała za dyskami :p
jak uporam się ze zdjęciami to coś wrzucę ;)
Brawo Bystra!

Posted

kundel faktycznie dał czadu, pierwszy raz jechał pociągiem, tramwajem, autobusem, był na szkoleniu z obcymi ludźmi i psami, a nawet, po zdjęciu okowów (kagańca i smyczy :evil_lol:), nie utłukł żadnego psa i pogonił za dyskami :evil_lol:

natomiast mnie czeka duuuuużo pracy, zaczynając od motywowania psa, kończąc na technice rzutów.. :P

ale ćwiczymy :mdrmed:

Posted

taa.. :D
czekam, aż się ochłodzi, żebym mogła z nią trochę poćwiczyć ;)

a za to w sierpniu będzie to kundel IPOwski :evil_lol:

natomiast flaty powoli przeistaczają się w labki, maszynka się dotarła i w końcu jako tako tnie :diabloti:

Posted

tak, jeszcze mi dziś Ziunia napisała smsa, czy pamiętam o egzaminie PT w październiku :evil_lol:
na szkolenia mogę sobie jeździć, ale egzamin... :scared:

taa.. będzie taka rachityczna jak my 4 :roflt:
ale podrzuć, potrzebuję jakie bydlę wytrzymałe do rowera, bo ostatnio nawet Bystra się snuje 50 m za kółkiem :placz:
chyba upały i frisbee dały jej popalić ;)

Posted

wiq

tak, jeszcze mi dziś Ziunia napisała smsa, czy pamiętam o egzaminie PT w październiku :evil_lol:

powiedz coś więcej, może z Tajdzią spróbuję ;)
co gdzie jak i co wymagane i który stopień i w ogóle...... bo ja nic nie wiem w tej materii ;)