wiq Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 nie, czekają na specjalnego nabywcę.. :D a chcesz machniom? ;) Quote
wiq Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 to wiem, jak robimy, ustawiamy się w weekend na mierzenie i spacer :> Quote
gonek Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Ano chcę, na szarego świniaka :cool3: A kedy bedziesz znów we Wrocu? Quote
wiq Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 podejrzewam, że w czwartek wieczorem albo w piątek rano i zostanę na weekend ;) Quote
gonek Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Super, to napisz kiedy Ci pasuje, mi obojętne w weekend (no chyba że będzie maga upał to nie w południe bo mi psy nie działają:cool1:) Quote
wiq Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 gonek napisał(a):Super, to napisz kiedy Ci pasuje, mi obojętne w weekend (no chyba że będzie maga upał to nie w południe bo mi psy nie działają:cool1:) jak mi się wyklaruje termin przyjazdu i spacerku z Od-Nową to dam znać:cool3: chyba, że się umówimy razem, ale to ew. Wy jako właścicielki psów się musicie dogadać ;) diabelkowa napisał(a):dawaj foty zony logana ;p później :D narazie się opierdalam i krążę między lapem a łóżkiem:D psom się to bardzo nie podoba i mnie pacają po twarzy jak śpię:evil_lol: Quote
gonek Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 wiq napisał(a):jak mi się wyklaruje termin przyjazdu i spacerku z Od-Nową to dam znać:cool3: chyba, że się umówimy razem, ale to ew. Wy jako właścicielki psów się musicie dogadać ;) Ok:) .......... Quote
wiq Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 na zmianę, żeby bodziec był stale dostarczany :jupi: ha, wróciłam właśnie od weta :diabloti: lżejsza o jakieś 210 zł :diabloti: i to po zniżce :D Quote
Dobcia Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 wiq napisał(a):psom się to bardzo nie podoba i mnie pacają po twarzy jak śpię:evil_lol: wszystkie trzy jednocześnie?:evil_lol: Quote
eria Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 wiq napisał(a):na zmianę, żeby bodziec był stale dostarczany :jupi: ha, wróciłam właśnie od weta :diabloti: lżejsza o jakieś 210 zł :diabloti: i to po zniżce :D łomatkooooo,po co byłaś ? Quote
wiq Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 1 x wścieklizna, 3 x parwo i reszta, 3 x kiltix, 8 x dehinel plus :evil_lol: chyba wszystko ;) a za godzinę idziemy na spacer z Baltem :cool3: Quote
eria Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 wiq napisał(a):1 x wścieklizna, 3 x parwo i reszta, 3 x kiltix, 8 x dehinel plus :evil_lol: o **** :evil_lol: Quote
wiq Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 jeszcze chciałam je zabrać do fryzjera, ale jako żem musiała się szarpnąć na powyższe oraz zakupić im porządny szampon (dla jorków :evil_lol:) to chyba się sama z tym poużeram :placz: dziś po spacerze kąpanko w pianie :evilbat: a jutro na jeża je pozcinam :evilbat: Quote
eria Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 dziś widzę dzień renowacji psów:diabloti: moje miały wielkie skubanie na spacerze i czesanko,a łosiowi też grozi w najbliższym czasie kąpiel w pianie:diabloti::loveu: Quote
wiq Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 bo takie jakieś zaniedbane burki podwórzowe się zrobiły ;) jeszcze sprzątnę kojec i będzie cacy :D i znajdę smycze, bo póki co mam jedną :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 hehe o widze ze porzadne letnie sprzatanie:evil_lol: :evil_lol: łacznie z akcesoriami:lol: Quote
wiq Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Marta_Ares napisał(a):hehe o widze ze porzadne letnie sprzatanie:evil_lol: :evil_lol: łacznie z akcesoriami:lol: wszystko wymiatam:evil_lol: eria napisał(a):foty z kąpieli gdzie ? :diabloti: nie było:p Quote
Od-Nowa Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 upiekła się kąpiel dziewczynom :diabloti: albo nawiały do lasu i tam siędzą bez kolacji :cool3::eviltong::evil_lol: Quote
eria Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Od-Nowa napisał(a):upiekła się kąpiel dziewczynom :diabloti: albo nawiały do lasu i tam siędzą bez kolacji :cool3::eviltong::evil_lol: spoko,Mona im upoluje:evil_lol: Quote
wiq Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Od-Nowa napisał(a):upiekła się kąpiel dziewczynom :diabloti: albo nawiały do lasu i tam siędzą bez kolacji :cool3::eviltong::evil_lol: dostały kolację, ale mało:diabloti: eria napisał(a):spoko,Mona im upoluje:evil_lol: Od-Nowa napisał(a):upoluje ale sama weżre pierwsza w krzakach nawet tak nie żartujcie:cool1::cool1: Quote
Recommended Posts