wiq Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Od-Nowa napisał(a):właśnie obmyślam sposoby manufakturki... coś z tych kłaków może da sie zrobić?? przecież nie mogą się sypać tak na darmo :evil_lol: mogłabym już niejednego niedźwiedzia pluszowego wypchać :diabloti: może jakieś pomysły?? sweterki, rękawiczi, czapki i szaliki:loveu::loveu::evil_lol: bellatriks napisał(a):Hejo, wiq, co tam u Was? Kurczaczki, od wieków mnie tu nie było! :oops: a u nas spokojnie, dużo obecnie pływamy i biegamy oraz jeździmy na rowerze:evil_lol: no faktyzm, daaawno Cię tu nie widziałam;) Quote
Dobcia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 wiq napisał(a): 1.można, kurde, można:evil_lol: 2.Krk jest fajny, czemu nie chcesz wracać?..:evil_lol: 3.Bystra postanowiła rozebrać się na lato:diabloti: Wyczesałam dziś z niej przysłowiowy funt kłaków:mad: 1. nie wiedziałam:evil_lol: 2. Jestem wiejskim człekiem, nie lubię miasta;) A poza tym jestem zwolennikiem wakacji:lol: 3.Wiem jak wykorzystać kłaczki! Wysłać mnie, a ja sobie oprawie, zamiast tej używanej obróżki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Dobcia napisał(a):1. nie wiedziałam:evil_lol: 2. Jestem wiejskim człekiem, nie lubię miasta;) A poza tym jestem zwolennikiem wakacji:lol: 3.Wiem jak wykorzystać kłaczki! Wysłać mnie, a ja sobie oprawie, zamiast tej używanej obróżki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: 1. fałszywa skromność!:evil_lol: 2. Ja takoż wsiok, ale od czasu do czasu do miasta jest fajnie zajrzeć:evil_lol: Ja wakacje średnio lubię, gł. przez pałętające się watahy gniewnych nastolatków:evil_lol: 3. jesteś świadoma, że to uczynię?..:diabloti: Quote
wiq Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 ponudzę Was domowymi, bo spacerowe się ładują dopiero;) inhalacja :evil_lol: matko, i czym się zachwycasz, jakimiś rudymi kopytami?..:shake::evil_lol: Quote
eria Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 :diabloti: http://img262.imageshack.us/img262/3729/190707001sw4.jpg czy pies przeżył ???? Quote
wiq Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 nie:shake: właśnie oddałam zwłoki do oskórowania - Jadzia, podaj adres!:cool3: ten był mądrzejszy, trzymał się z dala:evil_lol: rudy, jak widać, kona:evil_lol: czarny ma się bdb:lol: Quote
Dobcia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 wiq napisał(a):1. fałszywa skromność!:evil_lol: 2. Ja takoż wsiok, ale od czasu do czasu do miasta jest fajnie zajrzeć:evil_lol: Ja wakacje średnio lubię, gł. przez pałętające się watahy gniewnych nastolatków:evil_lol: 3. jesteś świadoma, że to uczynię?..:diabloti: 1.jestem realistką:evil_lol: 2.dopiero w miastach są bandy! na wsi czas żniw, młodzież kopie ziemniaki, z nielicznymi wyjątkami leniuchów, na przkład mną na czele:cool3::evil_lol: 3. jesteś świadoma, ze już mam ramkę?:diabloti: WSZYSTKIE BYSTRUNIE śLICZNE:loveu::loveu::loveu: PS. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale Eria masz dziś wisielczy humor:roflt: Quote
wiq Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 co wyczeszę, to wyślę, słowo!:evil_lol: nie no, u nas pól do obrabiania nie ma, ale i ciekawych rozrywek też nie.. no i się tak szlajają:roll: ''dobranoc, zasypia mi już lewe kolano...":evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Ostatnia fota najlepsza:loveu: Bystrunia ma jakaś nowa piłkę?:cool3: a biedne retrievery tylko za nią maszerują..." a może zgubi piłkę, może...":evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 wow ale zgraja łobuziaków :evil_lol: bardzo lubie takie zdjecia flacików jak się pokrywają zielonością przedziwną ;) hmm a z kłaczków to może pędzle do golenia pędę produkować :cool3: Quote
wiq Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='Dobcia']Ostatnia fota najlepsza:loveu: Bystrunia ma jakaś nowa piłkę?:cool3: a biedne retrievery tylko za nią maszerują..." a może zgubi piłkę, może...":evil_lol: nową, prezent od baltowych:p retrievery nie przejmują się piłką, noszą dummy:evil_lol: za to Bystra często patrzy na nie błagalnym wzrokiem: ''wyciągnijcie mi piłkę z wody, proszęęę...:placz:":evil_lol: [quote name='Od-Nowa']wow ale zgraja łobuziaków :evil_lol: bardzo lubie takie zdjecia flacików jak się pokrywają zielonością przedziwną ;) hmm a z kłaczków to może pędzle do golenia pędę produkować :cool3: mój stary aparat właśnie daje jakiś taki inny klimat;) tej zieloności. pędzle - chyba kłaczki za miętkie;) doopka;) proszę państwa, oto jeż Quote
eria Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 oo jeżyk !!!!! :) Bystra nie pomyliła go z piłką ?? :evil_lol: widze że jednak przeżyła :D Quote
Dobcia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 :loveu:kolczysta piłecka:loveu: Biedny lisiunia... jak Negro, normalnie jak Negro:evil_lol: Do tej pory biedak ma uraz do pana jeża:evil_lol: Quote
wiq Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 kolczastą obrożę znosi, ale takowej piłki nie:evil_lol: a z resztą ostatnio nic kolczastego nie musi znosić, bo gdzieś posiałam ten sprzęt :roflt: kolejna obroża zrobiła :bye::lol: Quote
Dobcia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 ...jakby moje obróżki tak szybko robiły papa, to już dawno poszła z torbami:evil_lol: Mnie ciągle coś przybywa i przybywa... tak mi się spodobała wasza linka, którą sobie Negro pożyczył , że jeszcze dziś taką w sklepach zoo poszukam:multi::cool3: Przyda się do nauki pływania, bo mam dość moczenia się w wodzie a pies i tak zostaje na brzegu:evil_lol: Quote
wiq Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 rzadko coś gubię, ale teraz mam chyba czarną serię:evil_lol: hmm.. niedługo będę musiała chyba coś dokupić:shake::evil_lol: cóż za pech:evil_lol: poszukaj, poszukaj, bardzo fajna jest:p nasza jeszcze w żywieckim błocie:eviltong: Quote
Od-Nowa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 jaka linka jaka?? ja to sobie nawet nic nie moge dokupić bo wszystko Lirka ma :roll: ja nie wiem co to za pies co nic ni gubi i nie niszczy :evil_lol: Quote
alive Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 melduję, że fotki obejrzane! dziewczyny niezmiennie piękne :loveu: Quote
wiq Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='Od-Nowa']jaka linka jaka?? ja to sobie nawet nic nie moge dokupić bo wszystko Lirka ma :roll: ja nie wiem co to za pies co nic ni gubi i nie niszczy :evil_lol: a taka taśma, w lewym dolnym rogu, firmy dingo albo dino, nie pamiętam;) http://img528.imageshack.us/img528/4227/s270507galant006fx5.jpg my teraz eksploatujemy łańcuszki;) w sam raz na lato!:lol: [quote name='alive']melduję, że fotki obejrzane! dziewczyny niezmiennie piękne :loveu: witaj, witaj!:multi: miło mi:p zaglądaj częściej, pani mgr inż;) Quote
despera Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Tyle tu fotek że aż miło zajrzeć:loveu: Bystra ma piękne oczy:loveu::loveu: Quote
wiq Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='Psiara&Nusia']Piękne psiaki, taki zgrany, kudłaty team ;) czasem się tylko tłuką..:evil_lol: [quote name='despera']Tyle tu fotek że aż miło zajrzeć:loveu: Bystra ma piękne oczy:loveu::loveu: ładne oczy masz, komu je dasz? nikomu ich nie dam, wydłubię i sprzedam.. ach, te piosenki z podstawówki i przedszkola..:evil_lol::evil_lol: padnięte, jeszcze tylko kolacja Quote
Recommended Posts