Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='gochgoch']hej kobietki!!!!!!
dłuugo mnie nie było, ale jak zawsze się potem staram i nadrabiam wszystkie zaległości!!! Tak więc zaczynam prezentację tego co wyszukałam...

heja!
widzę, że się starasz;)
jakże miłe pochwały z Twych ust;) zaglądaj częściej!

[quote name='eria']gochgoch -nie wolno cytować zdjęć, tylko same linki,to niezgodne z regulaminem co zrobiłaś;)

eria na moda!

a FOXI DO PRYKA!!:evil_lol:

[quote name='Dobcia']
...jaka miłość bije z jej oczu:evil_lol: jakbym Negra widziała:evil_lol:

Udanej zabawy

kochane nasze:loveu:;)
a zabawa się udałaaaa... gardło boli, nogi bolą, ręce bolą, uszy też.. i serce boli, że już po:placz:

[quote name='aleb']wiq i jak było na papryczkach? :)
Pewnie super... szkoda, że mnie tam nie ma :(

bosko:loveu::loveu:
trwało jakieś 2 h.
dali czadu.. pięknie śpiewaliśmy razem btw, cali, snow..;) nota bene utrafili niesamowicie w mój gust, bo zagrali prawie wszystkie moje ukochane kawałki:loveu: don't forget me, emit remus, she's only 18, ready made, velvet glove..:loveu:
było też coś, czego się nie spodziewałam: soul to squeeze i power of equality.. ech.. czemu tylko dwie h.. i perkusyjne solo, i kawałek johna, i popisy flea na trąbce, i balety antka, i końcowy jam, i... ech:loveu::loveu:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']AAA bo Wiq dzisiaj na koncercie! Podobno wielgachne kolejki :cool3:

na organizację nie narzekałam;) wszystko ładnie podpisane, kolejek nie było (przynajmniej do 17.00, kiedym przybyła;))
tylko nie mogłam wnieść butelek większych niż litrowe ;| a na miejscu zabierali zakrętki - fajne wymogi bezpieczeństwa:evil_lol:

[quote name='diabelkowa']My tez bylismy na koncercie z Yakubbo tylko ja jedna noga dwoma nogami prawym cyckiem i polowa glowy ;) sluchalismy sobie przed stadionem:)

heh, ja byłam tak zajęta słuchaniem, darciem paszczy i klaskaniem, że sis musiała pilnować, czy na kogoś nie wpadnę, nie zlecę ze schodów, ktoś mnie z nich nie zrzuci, ja kogoś nie zrzucę...:lol::lol:
:lol::lol:

Edited by wiq
Posted

Z tą policja kryminalną nieźle :evil_lol:

A koncert... ah, po Twoich słowach widać, że super :loveu: :loveu: :loveu: A dogadali sie członkowie zespołu z Polakami? Jestem ciekawa jak oni odebrali ten koncert... ;)

To się wybawiłaś po wsze-czasy i spaliłaś te wszystkie piwka wypite przed monitorem :razz:

Posted

[quote name='aleb']alive przecież będziesz miała za niedługo koncert Rolling Stones'ów :lol:

:scared:
emeryci i renciści nie są u mnie na liście fajnych zespołów :diabloti:

Posted

alive napisał(a):
:scared:

Hhaha :evil_lol::evil_lol:
Wiesz, jakbym dostała za darmo bilet to ja bym też nie poszła :lol:

Posted

[quote name='aleb']Ojej :loveu:
Szkoda, że nie masz zdjęć :razz:
Ale nie dziwię się, bo i ja nie wzięłabym takiego aparatu na koncert ;)

trochę zdjęć jest na onecie.
z resztą, na youtube będzie za chwilę pełno bootlegów, bo ludzie działali ostro:evil_lol:

[quote name='alive']to niestrawidliwe, że wiekszośc fajnych koncertów jest tak daleko ode mnie :placz:

czytam sobie recenzje właśnie i ludzie nie byli tak zachwyceni, jak ja..
ale jak mieli być, skoro odnosiłam wrażenie, że większość zna tylko single, a o innych utworach chyba nie słyszeli:evil_lol:

[quote name='Usia']alive zgadzam sie z Toba w Wawie jest kiepsko z takimi rzeczami :angryy: a przeciez to stolica.

Wiq i jak dostałas mandat ??

ale przecież macie stodołę:cool3:

nie było mandatu, pouczenie;)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']]
A koncert... ah, po Twoich słowach widać, że super :loveu: :loveu: :loveu: A dogadali sie członkowie zespołu z Polakami? Jestem ciekawa jak oni odebrali ten koncert... ;)

ciężko powiedzieć, ale ludzie się starali..
ludzie narzekają też na brak kontaktu rhcp z publiką.. hmm.. ja nic nie mogłam usłyszeć, bo jak któryś zaczynał "przemowę'' stadion go zagłuszał..:roll:

[quote name='aleb']alive przecież będziesz miała za niedługo koncert Rolling Stones'ów :lol:

[quote name='alive']:scared:

taaa.. chyba 415 zł na płytę..:lol:

[quote name='aleb']Hhaha :evil_lol::evil_lol:
Wiesz, jakbym dostała za darmo bilet to ja bym też nie poszła :lol:

o nie, za darmo to chętnie:evil_lol:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ale fe dziewczyny z Was :p

heh, gusta i guściki;)

[quote name='Marta_Ares']wiq ale Ci zazdroszcze ze moglas byc na ich koncercie:eviltong: z opisu widze ze bylo super

było, było.. cokolwiek piszą w prasie i recenzjach:eviltong:

Posted

[quote name='wiq']ale przecież macie stodołę:cool3:

Z czym do ludzi :shake: stodoła jest dobra dla gimnazjalistów, po za tym byłam tam kilka razy i jakies nie fajne mam wspomnienia:cool1:

nie było mandatu, pouczenie;)

ach ten urok osobisty :evil_lol:

Posted

tylko nie mogłam wnieść butelek większych niż litrowe ;| a na miejscu zabierali zakrętki - fajne wymogi bezpieczeństwa:evil_lol:

dzieki temu zalapalam sie na zakrecona butelke wody bo nie wzielam pieniedzy :P

Nie tyle wymogi bezpieczenstwo co handlu, tam w srodku tez przeciez musieli zarobic sprzedawcy:diabloti: :diabloti:

Posted

wiq napisał(a):
ale przecież macie stodołę:cool3:

no stodoła fajna jest ale np. Pearl Jam jakoś nie chciał tam przyjechać :lol:
za to koncerty kultu bardzo tam fajne :p

Posted

Chyba masz nieodparty urok osobisty, któremu żaden pan w niebieskim nie może się oprzeć:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Tylko pozazdroscić takiej dobrej zabawy:cool3:

Posted

[quote name='alive']no stodoła fajna jest ale np. Pearl Jam jakoś nie chciał tam przyjechać :lol:
za to koncerty kultu bardzo tam fajne :p

mniejsze koncerty też mają swój urok:loveu::loveu:

[quote name='Dobcia']Chyba masz nieodparty urok osobisty, któremu żaden pan w niebieskim nie może się oprzeć:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Tylko pozazdroscić takiej dobrej zabawy:cool3:

tatuś ma ten urok, a ja po nim:evil_lol::evil_lol:

gites było, powtarzam:loveu::loveu: i powtarzać będę:eviltong:

co robi pies?

p.s. dziś takoż wesoło było - poszłam na spacer i nas złapał TAKI DESZCZ:multi::evil_lol: teraz schniemy, mokrutkie:evil_lol:

Posted

moja droga, było kulturalnie, dopóki nie zaleźliśmy się na środku trasy:diabloti:

zaraz będą fotki:cool3: co prawda ogródkowe:shake::eviltong: no ale zawsze;)