pinczerka_i_Gizmo Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 AAA bo Wiq dzisiaj na koncercie! Podobno wielgachne kolejki :cool3: Czekamy na relacje ;) Quote
diabelkowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 My tez bylismy na koncercie z Yakubbo tylko ja jedna noga dwoma nogami prawym cyckiem i polowa glowy ;) sluchalismy sobie przed stadionem:) Quote
wiq Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 (edited) [quote name='gochgoch']hej kobietki!!!!!! dłuugo mnie nie było, ale jak zawsze się potem staram i nadrabiam wszystkie zaległości!!! Tak więc zaczynam prezentację tego co wyszukałam... heja! widzę, że się starasz;) jakże miłe pochwały z Twych ust;) zaglądaj częściej! [quote name='eria']gochgoch -nie wolno cytować zdjęć, tylko same linki,to niezgodne z regulaminem co zrobiłaś;) eria na moda! a FOXI DO PRYKA!!:evil_lol: [quote name='Dobcia'] ...jaka miłość bije z jej oczu:evil_lol: jakbym Negra widziała:evil_lol: Udanej zabawy kochane nasze:loveu:;) a zabawa się udałaaaa... gardło boli, nogi bolą, ręce bolą, uszy też.. i serce boli, że już po:placz: [quote name='aleb']wiq i jak było na papryczkach? :) Pewnie super... szkoda, że mnie tam nie ma :( bosko:loveu::loveu: trwało jakieś 2 h. dali czadu.. pięknie śpiewaliśmy razem btw, cali, snow..;) nota bene utrafili niesamowicie w mój gust, bo zagrali prawie wszystkie moje ukochane kawałki:loveu: don't forget me, emit remus, she's only 18, ready made, velvet glove..:loveu: było też coś, czego się nie spodziewałam: soul to squeeze i power of equality.. ech.. czemu tylko dwie h.. i perkusyjne solo, i kawałek johna, i popisy flea na trąbce, i balety antka, i końcowy jam, i... ech:loveu::loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']AAA bo Wiq dzisiaj na koncercie! Podobno wielgachne kolejki :cool3: na organizację nie narzekałam;) wszystko ładnie podpisane, kolejek nie było (przynajmniej do 17.00, kiedym przybyła;)) tylko nie mogłam wnieść butelek większych niż litrowe ;| a na miejscu zabierali zakrętki - fajne wymogi bezpieczeństwa:evil_lol: [quote name='diabelkowa']My tez bylismy na koncercie z Yakubbo tylko ja jedna noga dwoma nogami prawym cyckiem i polowa glowy ;) sluchalismy sobie przed stadionem:) heh, ja byłam tak zajęta słuchaniem, darciem paszczy i klaskaniem, że sis musiała pilnować, czy na kogoś nie wpadnę, nie zlecę ze schodów, ktoś mnie z nich nie zrzuci, ja kogoś nie zrzucę...:lol::lol: :lol::lol: Edited August 1, 2014 by wiq Quote
aleb Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ojej :loveu: Szkoda, że nie masz zdjęć :razz: Ale nie dziwię się, bo i ja nie wzięłabym takiego aparatu na koncert ;) Quote
alive Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 to niestrawidliwe, że wiekszośc fajnych koncertów jest tak daleko ode mnie :placz: Quote
Usia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 alive zgadzam sie z Toba w Wawie jest kiepsko z takimi rzeczami :angryy: a przeciez to stolica. Wiq i jak dostałas mandat ?? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Z tą policja kryminalną nieźle :evil_lol: A koncert... ah, po Twoich słowach widać, że super :loveu: :loveu: :loveu: A dogadali sie członkowie zespołu z Polakami? Jestem ciekawa jak oni odebrali ten koncert... ;) To się wybawiłaś po wsze-czasy i spaliłaś te wszystkie piwka wypite przed monitorem :razz: Quote
aleb Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 alive przecież będziesz miała za niedługo koncert Rolling Stones'ów :lol: Quote
alive Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='aleb']alive przecież będziesz miała za niedługo koncert Rolling Stones'ów :lol: :scared: emeryci i renciści nie są u mnie na liście fajnych zespołów :diabloti: Quote
aleb Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 alive napisał(a)::scared: emeryci i renciści nie są u mnie na liście fajnych zespołów :diabloti: Hhaha :evil_lol::evil_lol: Wiesz, jakbym dostała za darmo bilet to ja bym też nie poszła :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 aleb napisał(a):Hhaha :evil_lol::evil_lol: Wiesz, jakbym dostała za darmo bilet to ja bym też nie poszła :lol: Ale fe dziewczyny z Was :p Quote
Marta_Ares Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 wiq ale Ci zazdroszcze ze moglas byc na ich koncercie:eviltong: z opisu widze ze bylo super Quote
wiq Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='aleb']Ojej :loveu: Szkoda, że nie masz zdjęć :razz: Ale nie dziwię się, bo i ja nie wzięłabym takiego aparatu na koncert ;) trochę zdjęć jest na onecie. z resztą, na youtube będzie za chwilę pełno bootlegów, bo ludzie działali ostro:evil_lol: [quote name='alive']to niestrawidliwe, że wiekszośc fajnych koncertów jest tak daleko ode mnie :placz: czytam sobie recenzje właśnie i ludzie nie byli tak zachwyceni, jak ja.. ale jak mieli być, skoro odnosiłam wrażenie, że większość zna tylko single, a o innych utworach chyba nie słyszeli:evil_lol: [quote name='Usia']alive zgadzam sie z Toba w Wawie jest kiepsko z takimi rzeczami :angryy: a przeciez to stolica. Wiq i jak dostałas mandat ?? ale przecież macie stodołę:cool3: nie było mandatu, pouczenie;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']] A koncert... ah, po Twoich słowach widać, że super :loveu: :loveu: :loveu: A dogadali sie członkowie zespołu z Polakami? Jestem ciekawa jak oni odebrali ten koncert... ;) ciężko powiedzieć, ale ludzie się starali.. ludzie narzekają też na brak kontaktu rhcp z publiką.. hmm.. ja nic nie mogłam usłyszeć, bo jak któryś zaczynał "przemowę'' stadion go zagłuszał..:roll: [quote name='aleb']alive przecież będziesz miała za niedługo koncert Rolling Stones'ów :lol: [quote name='alive']:scared: emeryci i renciści nie są u mnie na liście fajnych zespołów :diabloti: taaa.. chyba 415 zł na płytę..:lol: [quote name='aleb']Hhaha :evil_lol::evil_lol: Wiesz, jakbym dostała za darmo bilet to ja bym też nie poszła :lol: o nie, za darmo to chętnie:evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ale fe dziewczyny z Was :p heh, gusta i guściki;) [quote name='Marta_Ares']wiq ale Ci zazdroszcze ze moglas byc na ich koncercie:eviltong: z opisu widze ze bylo super było, było.. cokolwiek piszą w prasie i recenzjach:eviltong: Quote
Usia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='wiq']ale przecież macie stodołę:cool3: Z czym do ludzi :shake: stodoła jest dobra dla gimnazjalistów, po za tym byłam tam kilka razy i jakies nie fajne mam wspomnienia:cool1: nie było mandatu, pouczenie;) ach ten urok osobisty :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 tylko nie mogłam wnieść butelek większych niż litrowe ;| a na miejscu zabierali zakrętki - fajne wymogi bezpieczeństwa:evil_lol: dzieki temu zalapalam sie na zakrecona butelke wody bo nie wzielam pieniedzy :P Nie tyle wymogi bezpieczenstwo co handlu, tam w srodku tez przeciez musieli zarobic sprzedawcy:diabloti: :diabloti: Quote
alive Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 wiq napisał(a):ale przecież macie stodołę:cool3: no stodoła fajna jest ale np. Pearl Jam jakoś nie chciał tam przyjechać :lol: za to koncerty kultu bardzo tam fajne :p Quote
Dobcia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Chyba masz nieodparty urok osobisty, któremu żaden pan w niebieskim nie może się oprzeć:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko pozazdroscić takiej dobrej zabawy:cool3: Quote
wiq Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='alive']no stodoła fajna jest ale np. Pearl Jam jakoś nie chciał tam przyjechać :lol: za to koncerty kultu bardzo tam fajne :p mniejsze koncerty też mają swój urok:loveu::loveu: [quote name='Dobcia']Chyba masz nieodparty urok osobisty, któremu żaden pan w niebieskim nie może się oprzeć:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko pozazdroscić takiej dobrej zabawy:cool3: tatuś ma ten urok, a ja po nim:evil_lol::evil_lol: gites było, powtarzam:loveu::loveu: i powtarzać będę:eviltong: co robi pies? p.s. dziś takoż wesoło było - poszłam na spacer i nas złapał TAKI DESZCZ:multi::evil_lol: teraz schniemy, mokrutkie:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 http://img186.imageshack.us/img186/4217/s300607063zk8.jpg Jeeej jaki atak :diabloti: :loveu: Że też próbowaliście gdzieś pójść w taką pogodę? U mnie nawet sam Gizmo niezbyt chętny był, żeby wystawić nos poza drzwi :cool3: Quote
wiq Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 moja droga, było kulturalnie, dopóki nie zaleźliśmy się na środku trasy:diabloti: zaraz będą fotki:cool3: co prawda ogródkowe:shake::eviltong: no ale zawsze;) Quote
eria Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 cześć :) cieszę się że Wam się koncercik udał :multi: mimo że wszystko boli :evil_lol: Quote
wiq Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 już się rozglądam za jakimś następnym, bo jestem na koncertowym haju:evil_lol: wiem, że są fatalne:evil_lol: Quote
eria Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 nasz też złapał deszcz :cool3: :cool3: chwilę czekaliśmy pod zadaszeniem,ale za długo lało więc ruszyliśmy w drogę do domu :evil_lol: http://img116.imageshack.us/img116/5175/s300607013af0.jpg kocham ją :loveu: :loveu: przyszła obroża :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 http://img523.imageshack.us/img523/5918/s300607002wt8.jpg Cóż za szelmowska mina :razz: Quote
Recommended Posts