wiq Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 żebym nie powiedziała, u kogo musiałam nadrabiać 6 stron ( po normalnemu 12..) :mad::evil_lol: dzię-ku-je-myyy...:eviltong: ale fajniejsze byłyby przy świetle:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 O jej, o jej.. to jest boskie! :multi: Taka wielka trójca :loveu: I jak tu takim podskoczyć? Quote
olekg89 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Jestem zawsze trzeźwy moja Lubliniecka kruszynko :) Quote
wiq Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): O jej, o jej.. to jest boskie! :multi: Taka wielka trójca :loveu: I jak tu takim podskoczyć? no właśnie nie wiem, czemu ludzie widząc nas zawracają:evil_lol: olekg18 napisał(a):Jestem zawsze trzeźwy moja Lubliniecka kruszynko :) po takich tekstach szczerze w to wątpię:shake::diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='wiq'] Śliczne zdjęcia :loveu: Bardzo mi się podobają zdjęcia Bystrej :p Quote
eria Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 ożesz w morde, ja spadam, to normalnie gang jakiś Lubliniecki!! :scared: Quote
wiq Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Śliczne zdjęcia :loveu: Bardzo mi się podobają zdjęcia Bystrej :p milo mi:p eria napisał(a):= ożesz w morde, ja spadam, to normalnie gang jakiś Lubliniecki!! :scared: no jak to, gang przyjedzie robić porządek w Rudzie!:evil_lol: a Ty uciekasz!:evil_lol: Quote
eria Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 to mam dylemat :evil_lol: :evil_lol: e tam zbiorę parę agresywnych okolicznych psów i możesz przyjechać! :evil_lol: :evil_lol: Quote
wiq Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 bystra się ucieszy!:evil_lol: prosi o wilczury i asty, bo z nimi jej się najlepiej walczy!:diabloti: Quote
Dobcia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 eh:shake: to ja jej nie zadowole...ani wilczych ani astatych ni mam w okolicy... a kundlaczki mogą być?:cool3: Quote
wiq Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 ale masz dobka - obok mnie mieszka taka suka i Bystra zawsze się do niej pyszczy:evil_lol::evil_lol: Quote
sylrwia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 czesc wiq :lol: dzis byłam w Antoninku na wystawie i kupiłam nową zabawke :razz: Quote
wiq Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 ło jee.. jak fajnie.. ja na razie ciułam kasę, a rezerwę wydałam na zakupy na gryzaki.pl;) zapachy do aportów mnie kuszą.. p.s. właśnie wróciłyśmy z dłuuuugiego spaceru, dam Wam zapas fotek, bo jutro znikam na sama_nie_wiem_ile;) Quote
sylrwia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Zapachy też mam tylko jeszcze ich nie wąchałam:evil_lol: A rudy na ten aporcik bez zapachu nawet byl nakrecony:lol: Quote
Dobcia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Tak, tak mam dobka i wolałabym, żeby tak zostało:eviltong: Quote
wiq Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 sylrwia napisał(a):Zapachy też mam tylko jeszcze ich nie wąchałam:evil_lol: A rudy na ten aporcik bez zapachu nawet byl nakrecony:lol: bo te aporciki są gites!:evil_lol: a zapachy - słyszałam o nich dobre opinie i chętnie bym wypróbowała... zacznę grać na giełdzie!:evil_lol: Dobcia napisał(a):Tak, tak mam dobka i wolałabym, żeby tak zostało:eviltong: Bystra coś świruje ostatnio.. Dziś mi napadała na spaniela,który nawet do niej nie podchodził..:roll: Muszę się za nią wziąć:diabloti: Quote
Dobcia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 na giełdzie?:cool3: Świetny pomysł, tylko jak już się dorobisz milionów, to nie zapomnij o cioteczkach:cool3: Nie masz wyboru... Bustrunia musi być grzeczna... czas ma do wakacji:diabloti: Quote
eria Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 zapachy do aportów-czego to ludzie nie wymyślą....:roll: Quote
BBeta Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Mojej Kaji to zwykły patyk wystarczy :cool3: :eviltong: Quote
wiq Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 mamabazyla napisał(a): prawie jak Aniołki Charliego :cool3: prawie, tylko lepiej:eviltong: Dobcia napisał(a): Nie masz wyboru... Bustrunia musi być grzeczna... czas ma do wakacji:diabloti: bedzie miała dzioucha ostro!:evil_lol::evil_lol: eria napisał(a):zapachy do aportów-czego to ludzie nie wymyślą....:roll: no wiesz, to db substytut zwierzyny, szczególnie, że stosowanie ukatrupionych zwierząt to według połowy dogo barbarzyństwo w najczystszej formie:diabloti: BBeta napisał(a):Mojej Kaji to zwykły patyk wystarczy :cool3: :eviltong: ale nie ćwiczy chyba do polowań i konkursów, nie?:cool3::eviltong: Quote
Dobcia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 I chyba taniej wyjdzie, niż taki ukatrupiony zwierz, nie?:cool3: Bo jak ja sie ostatnio nasłuchałam, ile kosztuje polowanie...to łał:crazyeye: a i tak jakoś amatorów nie brakuje:p Quote
sylrwia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Były też flaty na wystawie i nawet jeden czekoladowy, choć ich Państwo tacy z lekka dziwni, psy jak się z obróżek wysuneły lub zostały zdjęce do szczotkowania futra latały jak chciały a wołania właściceli miały w dupie. A oni sie jeszcze cieszyli ze ot takie super szalone psiaki. Jakby nie można było dalej iśc puścić psa do pobiegania.:cool1: Quote
wiq Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Dobcia napisał(a):I chyba taniej wyjdzie, niż taki ukatrupiony zwierz, nie?:cool3: Bo jak ja sie ostatnio nasłuchałam, ile kosztuje polowanie...to łał:crazyeye: a i tak jakoś amatorów nie brakuje:p ano taniej;) polowanie jest drogie, i dobrze - jakaś zapora.. choć i tak parapetów wśród myśliwych nie brakuje, tak jak w innych grupach, niestety..:roll: sylrwia napisał(a):Były też flaty na wystawie i nawet jeden czekoladowy, choć ich Państwo tacy z lekka dziwni, psy jak się z obróżek wysuneły lub zostały zdjęce do szczotkowania futra latały jak chciały a wołania właściceli miały w dupie. A oni sie jeszcze cieszyli ze ot takie super szalone psiaki. Jakby nie można było dalej iśc puścić psa do pobiegania.:cool1: heh, muszę sprawdzić stawkę:evil_lol: nie wszystkie flaciki są grzeczne, nie wszystkie:evil_lol: i taka mała dygresja: moim zdaniem flat nie jest super łatwy do prowadzenia i wymaga duuuuużo zajęć i sporej konsekwencji.. niektórzy hodowcy reklamują je jako świetne psy rodzinne:cool1: może i są fajne w tej roli, ale jak pobiegają parę h i dołoży się szkolenie:evil_lol: a o tym mało który wspomina:cool1: Quote
Dobcia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Zapora... może, ale nie dla dewizowców... Hehehe zaraz będzie "jutro", ciekawe czy zapas foteczek będzie?:evil_lol::mad: Quote
Recommended Posts