wiq Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='Dobcia']A ja nie chwaląc się, umiem szydełkować:oops: Szaliki, ubranko na komórke...:cool3: Z bardziej skomplikowanymi mam problem, nie ćwicze... Aha! i jeszcze Negrowi zrobiłam kiedyś skarpete, jak sobie poduszkę zimą przeciął;) mnie sie podobaja takie szydelkowane czapki...;) [quote name='Usia'] jakie nieszczescie :evil_lol: Ja wczoraj przymierzałam Aysowie taki to głupol jak zobaczył kraty zaczoł wyc na cały bazarek :wallbash: :wallbash: :evil_lol: :roflt: kochany Ays :roflt: Quote
eria Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Ada cudnie wyszła na ostatniej fotce:loveu: :loveu: a obrożę możesz mi kupić ! bardzo chętnie!!:loveu: Quote
wiq Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 ale dzis upal:placz: gdzie sie podziala ta pizdziawa?..:placz: eria, elektryczna, elektryczna:cool3::evil_lol: Quote
eria Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 ja Ci dam elektryczna!!!!!! sadystko ty i morderco!!!!!! idę poszperać po allegro za czymś ładnym dla brodatego:cool3: Quote
wiq Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 elektryka dobra rzecz:cool3: mozna pozniej prezydentem zostac..:evil_lol: aaa.. zapomnialam - Mona ma dziś 5te urodziny:p:p Quote
eria Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 wszystkieog najlepszego dla Mony!!! Wymiziaj ją!!!:loveu: Quote
JIM Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Ale slodko razem sie wyleguja ;D Wszystiego naj dla Mony :loveu: Quote
arkana Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Oooo, alez piekne zdjecia. Wszystkie psiaki leniuchy :loveu: Wymiziaj od nas Mone! :loveu: :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 wiq napisał(a):Mona ma dziś 5te urodziny To wszystkiego najlepszego dla niej :multi: A przed ostatnia fotka ... mmm super ;) Quote
aleb Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Wszystkiego najlepszego dla Mony :buzi: :) Śliczneeeeee :loveu: Ech, i znowu zaczynają się upały :/ Quote
Dobcia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Wszystkiego najlepszego dla Mony!!!!!!!!:multi::multi::multi: [quote name='wiq'] Śpioszki przesłodkie:loveu: Czarnuszka mi kogoś przypomina, to uszko:cool3: Quote
KaRa_ Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 wszystkiego naj najleoszego dla Mony:multi::multi::multi: powyzsze zdjecia Bystrej sa rewelacyjne:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
wiq Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Dzięki dziewczyny!:lol: Zaraz ją wymiziam, bo z okazji urodzin zafundowałam im samotny pobyt w domu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No upały.. blee.. chociaż dziś padało w Chorzowie;) Jadzia, widzisz, jak się psy upodobniły nasze?..:lol: Quote
aleb Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 No upały.. blee.. chociaż dziś padało w Chorzowie;-) Jesteś z Chorzowa? :) U mnie też wczoraj popadało, ale to tylko chwilkę ;) A Mona co dostała na urodziny? :evil_lol: Quote
arkana Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 wiq pisala, ze z okazji urodzin nic nie da Monie :-( Quote
wiq Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='BBeta']Wszystkiego najlepszego !! dzięki:multi: [quote name='aleb']Jesteś z Chorzowa? :) U mnie też wczoraj popadało, ale to tylko chwilkę ;) A Mona co dostała na urodziny? :evil_lol: niet, z Lublińca.. Ale często bywam w GOPie;) [quote name='arkana']wiq pisala, ze z okazji urodzin nic nie da Monie :-( masz rację, nic nie dostała:evil_lol::evil_lol: dziś się przejdę do zoologa, może coś wypatrzę.. ale raczej będzie to jadalne;) Quote
eria Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 niet, z Lublińca.. Ale często bywam w GOPie;-) Była w Chorzowie, często jst w GOPie, a ja jakoś się nie mogę doprosić żeby do Rudy przyjechała!!!!!!!! z a Chorzowa to rzut beretem!:mad: Quote
misiaczek Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='wiq'] aaa.. zapomnialam - Mona ma dziś 5te urodziny:p:p 100 lat dla dziewczynki,dużo zdrówka i aby pańcia nie skąpiła pysznych smaczków ;) Quote
wiq Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='eria']Była w Chorzowie, często jst w GOPie, a ja jakoś się nie mogę doprosić żeby do Rudy przyjechała!!!!!!!! z a Chorzowa to rzut beretem!:mad: no dobraa... w ten weekend będę w Poznaniu, więc odpada, ale skoro Ci tak bardzo zależy pogadam z transporterem i zobaczymy:cool3: [quote name='misiaczek']100 lat dla dziewczynki,dużo zdrówka i aby pańcia nie skąpiła pysznych smaczków ;) dzięki:) na urodziny jednak dostała prezent - kość prasowaną.. i chyba dostanie 2gą, bo Bystra swojej nie chce:evil_lol: Quote
eria Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 jaka dobra siostrzyczka z tej Bystrej:diabloti: tylko żeby Mona nie miała biegunki przez tą kość .Też tak miałam, kupiłam dwie, Kreon swoją zjadł, Foxi ni diabła nie tknęła, no to dałam Kreonowi...A potem bidula miał sraczke......Taka kochana Foxi :diabloti: a co do transportu, spacerek po 20 najlepiej...będę już spokojna po egzaminach;) Quote
wiq Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Mona miała sraczkę tylko po kozim mleku i pedigree:lol: A Bystra - @ - pilnuje kości, nie je, ale nikomu nie da:evil_lol: po 20.00 powiadasz.. dość późno... Quote
wiq Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 chodzi mi o godzinę;) gorącooo.. prezent:evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 :evil_lol: gorąco? a nie zimno? taka biedaczka poowijana....:evil_lol: Mój solenizant objadał się żeberkami, choć taka kostką też by nie pogardził;) Ja jestem wolna po 29 dniu tego miesiąca-chętnych zapraszam w górki:cool3: Quote
Recommended Posts