Dobcia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Skąd ja mogłam wiedzieć, że ty dziadkiem jesteś? Nic się wcześniej nie przyznałaś:shake::evil_lol: Jakie piękne Iris pseudacorus:loveu: Quote
wiq Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 mam wiele ukrytych talentów:cool3::diabloti: hehe, już się zachowujesz jak biolog -> nazwy łacińskie -> zboczenie zawodowe:evil_lol: Quote
Dobcia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Boję się tego zboczenia, już zaczynam zapominać czasem nazw polskich na rzecz łaciny :shake: Canis familiaris dawno u ciebie nie było:cool3: a najlepiej Bystrą było by zobaczyć:cool3: Quote
wiq Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 spadaj leszczu:diabloti: - to do olka rzecz jasna;) Quote
wiq Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 alive napisał(a): piękna :loveu: obróżka doszła? dzięki:) jeszcze czekam.. niestety, z wawy zawsze tak sie wlecze.. Dobcia napisał(a):Boję się tego zboczenia, już zaczynam zapominać czasem nazw polskich na rzecz łaciny :shake: Canis familiaris dawno u ciebie nie było:cool3: a najlepiej Bystrą było by zobaczyć:cool3: hehe, jak robilam zielnik widziałam na spacerze tylko roslinki i w glowie brzeczaly mi ich nazwy:evil_lol: canis familaris lisikus bedzie teraz cala seria - frizbowanie:cool3: Quote
alive Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 wiq napisał(a):dzięki:) jeszcze czekam.. niestety, z wawy zawsze tak sie wlecze.. :( może dziś dojdzie.... Quote
wiq Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 liczę na to, bom niecierpliwa:evil_lol: obrona:lol: zajączek:loveu: (tylko ktoś mi wlazł w kadr..;)) M A Quote
Dobcia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='wiq']spadaj leszczu:diabloti: - to do olka rzecz jasna;) no ja myśle! bo pierwsze pomyślałam że do mnie:mad: [quote name='wiq'] hehe, jak robilam zielnik widziałam na spacerze tylko roslinki i w glowie brzeczaly mi ich nazwy:evil_lol: canis familaris lisikus bedzie teraz cala seria - frizbowanie:cool3: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: ...zielnik też przerabiałam, na I roku;) [quote name='wiq']l :loveu::loveu::loveu: jaki jęzor zwisły:evil_lol: Quote
alive Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='wiq'] hehe jaka inteligentna mina :evil_lol: Quote
arkana Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='wiq']zajączek:loveu: (tylko ktoś mi wlazł w kadr..;)) Dobrze nazwalas zdjatko. Piekny zajaczek :loveu: Quote
wiq Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Dobcia napisał(a): :loveu::loveu::loveu: jaki jęzor zwisły:evil_lol: jęzory trochę pobiegały i leżą plackiem:placz: a już nawet słońce nie świeci, tylko jest tak duszno... gdzie te deszczowe wakacje?.. gumofilce, waciok i w pole:evil_lol: alive napisał(a):hehe jaka inteligentna mina :evil_lol: przeinteligentna:eviltong: arkana napisał(a):Dobrze nazwalas zdjatko. Piekny zajaczek :loveu: ;););) Quote
KaRa_ Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Ja sie Bystrej boje toc to morderca:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Czoko Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='wiq'] zajączek:loveu: (tylko ktoś mi wlazł w kadr..;)) M A Świetnie uchwyciłaś ruch... A tak wogóle ogłaszam konkurs na najdłuższy jęzorek i właśnie zastanawiam się, która dziewczynka wygrywa? - chyba Bystra! Quote
wiq Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 KaRa_TC napisał(a): Ja sie Bystrej boje toc to morderca:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ten morderczy uścisk i wzrok:evil_lol: ale słusznie czynisz, bo najgorzej pchać się do niej od razu z łapami:evil_lol: najpierw najlepiej z łapą dzierżącą ciastko:evil_lol: :: FiGa :: napisał(a): Moja ulubienica :loveu: :eviltong::eviltong: eria napisał(a): że niby GROENENDAEL ???? :cool3: :cool3: ach, gronek, moja niespełniona miłość..;) dlatego przerabiam w niego Adę.. A Bystrą w bulla:evil_lol: Julix napisał(a):Wyglada jak taki szczeniaczek :p Super ujecia Która?..:) Czoko napisał(a):Świetnie uchwyciłaś ruch... A tak wogóle ogłaszam konkurs na najdłuższy jęzorek i właśnie zastanawiam się, która dziewczynka wygrywa? - chyba Bystra! dzięki:) zaraz wrzucę same galopady;) Faktycznie, chyba Bystra ma najdłuższy ozór;) Quote
Dobcia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='wiq'] To już nie lisiczka-to jakaś wściekła bestia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 wściekła lisiczka :diabloti: ale zdjęcia w ruchu robisz rewelacyjne!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
misiaczek Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='wiq'] Fotki z frizbowania super :loveu:.A lisiczka ma samą łagodność w ślepkach :evil_lol:. Quote
Recommended Posts