eria Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 zdechł pies :evil_lol: Adaaaa:loveu: :loveu: tu pięknie wyszła: Quote
arkana Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Super, ze masz taki zamiar wiq. Z niecierpliwoscia czekam na wyniki! Grrrr, juz sie nie moge doczekac :diabloti: P.S. Jak wy ustawiacie swoje numery gadu-gadu? Nigdzie nie moge tego znalezc :razz: Quote
Dobcia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Bystra wydaje się całkiem pewnie stać na tych balach;) [quote name='wiq'] Po prawej Ada, po lewej Mona?:cool3: Posiedzę w Krakowie jeszcze trochę, a na pewno nauczę się je rozróżniać, jeśli się ciągle mylę...:p Ja nie wiem, jak można mieszkać w mieście...:shake: Quote
Czarna_Owieczka Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Psiaki na zdjęciach cudowne :loveu: wiq napisał(a): dziś mam w planach focenie frizbowania i/lub skoków do wody.. zobaczymy, co wyjdzie i jak tam focenie ? :razz: Quote
wiq Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='ß@$!@'] :crazyeye:Bystra z Bystrej :evil_lol::oops::loveu::loveu::loveu::loveu: Bystra z okolic Bystrzycy Kł.;) tu pięknie wyszła: też mi się na tej serii podoba:loveu: ale ja zmaściłam fotki.. [quote name='arkana']Super, ze masz taki zamiar wiq. Z niecierpliwoscia czekam na wyniki! Grrrr, juz sie nie moge doczekac :diabloti: P.S. Jak wy ustawiacie swoje numery gadu-gadu? Nigdzie nie moge tego znalezc :razz: ładują się:cool3: gg w profilu użytkownika [quote name='Dobcia']Bystra wydaje się całkiem pewnie stać na tych balach;) Po prawej Ada, po lewej Mona?:cool3: Ja nie wiem, jak można mieszkać w mieście...:shake: trzeźwa była to stoi prosto:evil_lol: bingo, to te;) dla mnie nawet wieś zaludniona jest mordęgą :evil_lol: [quote name='Czarna_Owieczka']Psiaki na zdjęciach cudowne :loveu: i jak tam focenie ? :razz: Witaj! Miło, że Ci się podobają:p Focenie db, 100% planu, a nawet 120%;) Quote
arkana Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 No to czekamy z niecierpliwoscia na foteczki :D Nie zapominaj o nas! :mad: Quote
wiq Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 obrabiałam dziadostwo - 61 sztuk się nadaje z grubsza do publikacji;) sęp Quote
Dobcia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='wiq'] Moja ty ślicznotko piękna...:loveu: [quote name='wiq'] To będzie tak... teraz sierść mi nie pomorze...po prawej Ada, po lewej Mona? Quote
:: FiGa :: Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Moja morda :loveu::loveu::loveu: [quote name='wiq'] Hahah to jest rewelacyjne :klacz: Quote
wiq Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Dobcia napisał(a):Moja ty ślicznotko piękna...:loveu: To będzie tak... teraz sierść mi nie pomorze...po prawej Ada, po lewej Mona? ślicznotce chyba dokuczają upały, bo nie dokończyła śniadania.. albo usłyszała, jak narzekam na jej figurę:evil_lol: (na zdjęciach nie widać, ale w rzeczywistości nie umiem wyczuć jej żeber:evil_lol:) przy flatach masz drugą szansę...:cool3::evil_lol: :: FiGa :: napisał(a):Moja morda :loveu::loveu::loveu: Hahah to jest rewelacyjne :klacz: dzięki:p będzie więcej:cool3: Quote
wiq Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 oraz historyczny moment - pierwszy skok Mony!:multi: ledwo uwieczniłam:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Cóż za śliczna morda - cud, miód i orzeszki :loveu: Quote
wiq Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 a jaka wredna:loveu: wczoraj jak mi dała dyla za kotem to myślałam, że smyczą zabiję:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Wow :crazyeye: Ale dużo tych skoków :multi: Piękne :klacz: Quote
wiq Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 danke:) a to jeszcze nie koniec..:evil_lol: uwieczniłam też kilka pejzaży, co rzadko czynię, gdyż nie potrafię;) ale się uczę;) Quote
Czarna_Owieczka Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='wiq'] :loveu::loveu::loveu: dwa mokre psy, czarne psy :loveu::loveu::loveu: Quote
JIM Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Jeny jakie swietne zdjecia!!! Szczegolnie te skoki.. no i Bystra.. nie wiem co mam powiedziec.. po prostu rewelacja! :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Pochwal się :razz: uczynię to zaraz:cool3::evil_lol: Czarna_Owieczka napisał(a)::loveu::loveu::loveu: dwa mokre psy, czarne psy :loveu::loveu::loveu: zapomniałaś dodać - śmierdzące:evil_lol: Julix napisał(a):Jeny jakie swietne zdjecia!!! Szczegolnie te skoki.. no i Bystra.. nie wiem co mam powiedziec.. po prostu rewelacja :loveu: :loveu: jeee.. nie zawstydzaj mnie.. możesz powiedzieć, jak Ci minął wieczór czy poranek..;) Quote
:: FiGa :: Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 http://img166.imageshack.us/img166/8082/s260507031tm9.jpg :klacz: http://img243.imageshack.us/img243/3901/s260507025ay2.jpg Ło Boszz :loveu: Quote
eria Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 a Bystra do wody nie skacze ???? bo na fotkach są tylko flacie skoki do wody :loveu: Adaaaaa:loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='wiq']przy flatach masz drugą szansę...:cool3::evil_lol: :oops::oops::oops:to ja je sobie jeszcze pooglądam:evil_lol: Widziałaś, widziałaś? One skoczyły!!!!!! Wariatki! Co??? Ja nie skocze!!!!Żarty sobie ze mnie robisz?! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
arkana Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Wlasnie! Czyzby Bystra nie plywala? Bo taka cos suchutka na tych zdjatkach :diabloti: Ada i Mona :loveu: piekne skoki, piekne psy :loveu: A krajobrazy? Mmm :cool3: Quote
wiq Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name=':: FiGa ::']http://img166.imageshack.us/img166/8082/s260507031tm9.jpg :klacz: czyli że akceptowalne?..:razz:;) [quote name='eria']a Bystra do wody nie skacze ???? niestety, nie. jeszcze nie skacze:diabloti: [quote name='Dobcia'] Widziałaś, widziałaś? One skoczyły!!!!!! Wariatki! powinno być: ''dziadku, dziadku, one skoczyły!!!!!! Wariatki!'':evil_lol: [quote name='arkana']Wlasnie! Czyzby Bystra nie plywala? Bo taka cos suchutka na tych zdjatkach :diabloti: Ada i Mona :loveu: piekne skoki, piekne psy :loveu: A krajobrazy? Mmm :cool3: nie pływa ani tyci, małpa kosmata:shake: dzięki:p Quote
Recommended Posts