_ChiQuiTa_ Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Wiq tyle u Ciebie fotek ze aż nie wiem którą zacytować... Quote
KaRa_ Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Boja tez tylko pokaze,a rzucac sie to juz nie no chyba,ze to jakis owczarek:roll: Quote
wiq Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 zebrało mi się na wspominanie bannerów;) by eria tych dwóch nawet nie użyłam:oops: by wiq Quote
wiq Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Wiq tyle u Ciebie fotek ze aż nie wiem którą zacytować... o to chodzi w galeriach:D KaRa_TC napisał(a):Boja tez tylko pokaze,a rzucac sie to juz nie no chyba,ze to jakis owczarek:roll: moja różnie, jak jej powieje;) Quote
BBeta Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='wiq'] Czyżby ktoś zbyt blisko zbliżył się do piłki :cool3::cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Hihi wszystkie te banerki ślicznie, niektórzy to mają do tego zdolności czego nie można powiedzieć o mnie :D Quote
wiq Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='BBeta']Czyżby ktoś zbyt blisko zbliżył się do piłki :cool3::cool3: bingo:evil_lol: [quote name='_ChiQuiTa_']Hihi wszystkie te banerki ślicznie, niektórzy to mają do tego zdolności czego nie można powiedzieć o mnie :D eria robi świetne. moje się do jej bannerków nie umywają..:shake: i fotki: i kfiotek Quote
zaba14 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Mnie bardzo podoba się ten pomysł http://img59.imageshack.us/img59/3178/tnnowy3sg2xa1rq9.jpg pasuje do tej galerii jak ulał ;) tylko brakuje jednego psa ;) http://img391.imageshack.us/img391/8771/2775487d5dc29c58yz8.jpg ten obecny też jest śliczny !! :) http://img377.imageshack.us/img377/8444/wiosnarosycpg9.jpg i tez rownież mi się bardzo podoba. Bannery wszystkie są fajne, ale te trzy zwrociły moją uwagę ;) Quote
wiq Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 dzięki za opinię:D moja jest bardzo zbliżona;) erii banerki mi się wszystkie podobają:oops: a z moich najbardziej ten zactowany i ostatni(czarne tło) edit: właśnie zauważyłam Twój - cudo.. Quote
milena182 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 mi najbardziej podobaja sie pierwsze dwa i obecny tylko zdjecie bystrej moznaby znienic na te usmiechniete:diabloti:a co do opisu psów to moglabys zedytowac pierwsza strone i opisac historie kazdego psiaka Quote
wiq Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 no mogłabym.. i każdej dodać suwaczek:loveu::evil_lol: Quote
kesslee Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='wiq']zebrało mi się na wspominanie bannerów;) by eria te są super :cool3: ale Twój aktualny chyba jest naj :cool3: Quote
Marta_Ares Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ale ona jest piekna:loveu: :loveu: :loveu: ten banerek mi sie bardzo podoba Quote
diabelkowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 mnie sie ten najbardziej podoba piekna bo taka loganiasta :DD Quote
eria Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ten jest świetny tylko nie podoba mi się środkowe zdjęcie Mony , gdyby było inne byłoby idealnie! Adaaaa moja miłość :):):) kfiotek tyż śliczny Quote
Dobcia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='wiq'] Hey:lol: Ładna przeróbeczka:loveu: Niezła kolekcja bannerków:cool3: Mnie sie najbardziej podoba aktualny:loveu: Quote
wiq Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 a co do opisu psów to moglabys zedytowac pierwsza strone i opisac historie kazdego psiaka zrobiłam właśnie:D [quote name='milena182']mi najbardziej podobaja sie pierwsze dwa i obecny tylko zdjecie bystrej moznaby znienic na te usmiechniete:diabloti: [quote name='kesslee']te są super :cool3: ale Twój aktualny chyba jest naj :cool3: [quote name='Marta_Ares'] ten banerek mi sie bardzo podoba [quote name='diabelkowa'] mnie sie ten najbardziej podoba piekna bo taka loganiasta :DD [quote name='eria'] ten jest świetny tylko nie podoba mi się środkowe zdjęcie Mony , gdyby było inne byłoby idealnie! [quote name='Dobcia']Hey:lol: Ładna przeróbeczka:loveu: Niezła kolekcja bannerków:cool3: Mnie sie najbardziej podoba aktualny:loveu: ale fajnie, mini konkurs się zrobił:D eria, poprawię;) Quote
wiq Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 trochę pozowanych lustereczko, powiedz przecie.. Quote
eria Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 podoba mi się przedostatnie zdanie na pierwszej stronie!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i najnowsze pozowane foty też :loveu: Quote
Dobcia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='wiq'] Morrrdulec kochany:loveu::loveu::loveu: Czarna strona charakteru Bystrej też ma swój urok:evil_lol: Piękne fotki:loveu: Quote
BBeta Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='wiq'] Ale ona ma wielkie zęby :crazyeye::crazyeye: A taka milutka i słodziutka się wydaje :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: no prosze jaka sielanka tylko Bystra sie nie leni:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
eria Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ale kły i białka błyskają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ten bratek - no rewelka!!! te kolory takie intensywne!! Quote
Koma Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='wiq'] I znów się rozpływam :loveu: Ona jest cudowna :loveu: Taki gacek :lol: Ząbeczki też ma niczego sobie ;) Quote
Recommended Posts