wiq Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 śliczny, dziękuję:loveu: :Rose::cunao::drinking: Quote
eria Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 rozumiem że oblewamy banerek i avek? :drinking: która to już flaszka dzisiaj? ja już nie piję,widzę dwa flaty :evil_lol: :evil_lol: dobrej nocki, zmykam spać, rano będziem kaca leczyć :evil_lol: :evil_lol: Quote
sylrwia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 wiq napisał(a):Sylwia, dzięki za info:D różnią się od gładkich tylko rodzajem włosa czy mają też inny temperament? zaciekawiły mnie węgry:D Wiq nie wiem nic o ich charakterze. Wiem, ze są większe od krótkowlosych. Na majówke jest Zlot węgrów może pojawi sie jakiś druciak bo w tamtym roku jakoś nie dotarły. Wiec jak je osobiscie poznam będe mogło coś wiecej powiedziec. Quote
wiq Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 eria napisał(a):rozumiem że oblewamy banerek i avek? :drinking: która to już flaszka dzisiaj? ja już nie piję,widzę dwa flaty :evil_lol: :evil_lol: dobrej nocki, zmykam spać, rano będziem kaca leczyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: niech to diabli, dogo mnie w alkoholizm wpędzi!:drinking::drinking::evil_lol::evil_lol::evil_lol: sylrwia napisał(a):Wiq nie wiem nic o ich charakterze. zastanawia mnie po prostu to, dlaczego są duuuuuużo mniej popularne od gładkich. sam wygląd? no nić dogociółki, idę z psami, a później spać;) pa!:bye: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Witaaaj :buzi: świetne zdjęcie... w takiem zaje2bistym momencie :crazyeye::loveu::loveu::loveu: gratuluję :) a i gratuluję płomyczka :) Eria świtny baner i av :loveu: Quote
Marta_Ares Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 no prosze ktos tu narzeka na malo odwiedzajacych:mad: a ile to stron dzisiaj zapisanych, a u mnie co ten fotki wstawilam a raptem kilka komentarzy sie pojawilo....:-( jakim aparatem robisz takie swietne zdjecia/ ujecia?????? Quote
wiq Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 dzień dobry!:multi: _ChiQuiTa_ napisał(a): Witaaaj :buzi: świetne zdjęcie... w takiem zaje2bistym momencie :crazyeye::loveu::loveu::loveu: gratuluję :) a i gratuluję płomyczka :) Eria świtny baner i av :loveu: 3xdziękuję, także w imieniu Erii:eviltong: Marta_Ares napisał(a):no prosze ktos tu narzeka na malo odwiedzajacych:mad: a ile to stron dzisiaj zapisanych, a u mnie co ten fotki wstawilam a raptem kilka komentarzy sie pojawilo....:-( jakim aparatem robisz takie swietne zdjecia/ ujecia?????? pańskie oko konia tuczy:D o odwiedzających trzeba dbać;) nie no, po prostu nawinęło się parę tematów do obgadania;) canon eos 400d, kitowy obiektyw Quote
wiq Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 może nominuję to zdjęcie na fotkę marca?? tylko tytuł mieć musi;) Quote
wiq Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 mam mnóstwo tych fotek wczorajszych:diabloti: zamęczę Was:evil_lol: Quote
milena182 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 wiq wszystkie twoje suczka maja adresówki?nie gubią ich bo eri strasznie zazeka ze co chwile musi zamawiac nowa:diabloti:i mozesz mi podac numer strony w twojej galeri na ktorej pisalas dokladnie:razz:przybycie kazdej z twoich besti do domu? Quote
Marta_Ares Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 ja mam tylko nikona5600:-( [SIZE=2]super fotka:loveu: :loveu: Piekne sa te Twoje flaty nie wiem dlaczego jakos do tej pory nie zwracalam uwagi na ta rase na wystawie Quote
eria Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Bystra tu wyszła jak nie-Bystra, chyba przez to ucho kłapciate:evil_lol: Quote
misiaczek Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 wiq napisał(a): gratka dla fanów Rudeusza wiq napisał(a): Piekne psiska,extra foty,kupa odwiedzających :).A Wy dziewczyny marudzicie,że mało ;).To skąd te kilka stron od wczoraj,które musiałam przejrzeć ?:evil_lol:.Mnie zresztą cieszy taka ilość fotek,bo jest na co popatrzeć :loveu:. Quote
wiq Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 milena182 napisał(a):wiq wszystkie twoje suczka maja adresówki?[...] i mozesz mi podac numer strony w twojej galeri na ktorej pisalas dokladnie:razz:przybycie kazdej z twoich besti do domu? nie gubią (tfu, tfu, odpukać:evil_lol:) nie ma takiej strony :roll: powinnam opisać?:cool3: Marta_Ares napisał(a):ja mam tylko nikona5600:-( [SIZE=2]super fotka:loveu: :loveu: Piekne sa te Twoje flaty nie wiem dlaczego jakos do tej pory nie zwracalam uwagi na ta rase na wystawie to co, zbierasz na lustro?:cool3: ha, ale teraz naprawisz swój błąd i będziesz się nimi zachwcać:D:evil_lol: bo są piękne:loveu::eviltong: eria napisał(a): Bystra tu wyszła jak nie-Bystra, chyba przez to ucho kłapciate:evil_lol: muszę ją ufocić podczas ukłapcania jej uszu:evil_lol: wygląda jak zupełnie inny pieś;) misiaczek napisał(a):Piekne psiska,extra foty,kupa odwiedzających :).A Wy dziewczyny marudzicie,że mało ;).To skąd te kilka stron od wczoraj,które musiałam przejrzeć ?:evil_lol:.Mnie zresztą cieszy taka ilość fotek,bo jest na co popatrzeć :loveu:. dzięki:p a jesteśmy Polkami, to narzekamy;) o tradycję trzeba dbać:D nawet połowy ze wczoraj nie dałam, a z dziś mam tle samo..:shake: Quote
kesslee Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 wiq napisał(a): Piękne te Twoje psiaki! Ale rzeczywiście Bystra najbardziej przypadła mi do gustu :oops: Na pewno przez ten sentyment do rudego :cool3: Quote
wiq Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 witaj kesslee:multi: nie jesteś odosobniona;) choć z czasem i czarne zdobywają zwolenników:lol: mam nadzieję, że będziesz często zaglądać - zapraszam:p polowanie Quote
kesslee Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 wiq napisał(a):witaj kesslee:multi: nie jesteś odosobniona;) choć z czasem i czarne zdobywają zwolenników:lol: mam nadzieję, że będziesz często zaglądać - zapraszam:p Oj, na pewno zawitam tu jeszcze nie raz, nie musisz się o to martwić ;) Słuchaj, a jesli możesz to zdradź mi - skąd masz taką śliczną obróżkę dla Bystrej? :cool3: Quote
wiq Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 trzymam za słowo;) obróżka jest stąd :cool3: Quote
diabelkowa Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 ta obrozka jest sliczna loganiastemu tez by pasowala :DDD tylko dlaczego on nie ma takich dlugich nog.... Quote
wiq Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 mam te obroże rok i dobrze się spisują:D Mona:loveu: Quote
misiaczek Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 wiq napisał(a): dzięki:p a jesteśmy Polkami, to narzekamy;) o tradycję trzeba dbać:D nawet połowy ze wczoraj nie dałam, a z dziś mam tle samo..:shake: No tak...tradycje trzeba podtrzymywać :evil_lol:. A mi się podobaja wszystkie 3 dziewczyny.Raz Bystra jest bardziej fotogeniczna raz czarne.Ale co do urody,to wszystkie 3 sa w moim typie :lol:.I to nie jest wazelinka,tylko szczera prawda :eviltong:. Quote
wiq Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 no tak, suki mają swoje lepsze i gorsze dni;) dzięki;) pełnia szczęścia:lol: Quote
Recommended Posts