wiq Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 psie fotki będą za pół h własnych nie dam i jusz:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 wiq napisał(a):psie fotki będą za pół h własnych nie dam i jusz:evil_lol: Cóż za uparciuch :shake: :p Quote
wiq Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 niestety, nie miałam dzis weny na zdjęcia, więc dam Wam majowe. mogą byc?;):eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Czy na zdjęciach pokazałaś tylko jedną flatkę, czy ja zupełnie nie umiem odróżniać tej falowanej i bardziej gładkiej sierści? :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Piekne majowe zdjęcia :loveu: Cześć wiq ;) Quote
wiq Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Justyna, tylko jedna. zrobie im fotki grzbietow, to zobaczysz roznice:) Figulcowa, dzieki:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 A to Ty mnie w konia zrobiłaś, ja myślałam, że tu dwa suczyska są i ja rozpoznać nie umiem :oops: Quote
Agushka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Majowe tys śliczne :loveu::loveu: nie tylko Bystrej ale i flatom dobrze w zielonym :) Quote
furciaczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 jejciu jak ty to robisz ze te psy tak swietnie na fotkach wychodza:loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 furciaczek napisał(a):jejciu jak ty to robisz ze te psy tak swietnie na fotkach wychodza:loveu: Trza miec smykałke i jesczze psy muszą byc cierpliwe bo jak moja Tina ma fajną pozycje to nim ja sie zbiore zrobić zdjecie to ona juz 5 razy sie przekręci. To jeszcze refleks do techo dochodzi czesc Wiq :) Quote
BBeta Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Majowe fotki i majowe słońce... A fotki jak zwykle świetne ;) Quote
wiq Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A to Ty mnie w konia zrobiłaś, ja myślałam, że tu dwa suczyska są i ja rozpoznać nie umiem :oops: taka mała zmyłka:eviltong: [quote name='Agushka']Majowe tys śliczne :loveu::loveu: nie tylko Bystrej ale i flatom dobrze w zielonym :) ano bo to prawie [SIZE=2]mysliwskie:evil_lol: [quote name='furciaczek']jejciu jak ty to robisz ze te psy tak swietnie na fotkach wychodza:loveu: grożę bejsbolem:evil_lol::evil_lol: [quote name='_ChiQuiTa_']Trza miec smykałke i jesczze psy muszą byc cierpliwe bo jak moja Tina ma fajną pozycje to nim ja sie zbiore zrobić zdjecie to ona juz 5 razy sie przekręci. To jeszcze refleks do techo dochodzi czesc Wiq :) o boze, myslalam, ze cos o techno piszesz:evil_lol: ile razy ja nie nadazam za sukami..;) [quote name='BBeta']Majowe fotki i majowe słońce... A fotki jak zwykle świetne ;) dziekuje:) mam nadzieje, ze to szczere, bo bardzo mnie cieszy Twoje uznanie;) Quote
Dobcia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Piękne zdjecia, jak zwykle zreszta:loveu: I muszę sie przyznać, że zaczynam rozróżniać panie flatowe:multi: Quote
Alynkaaa Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 helooł ale u was zielonoo i ciepluchoo...:D ale ja chce snieg.....:eviltong: Quote
eria Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 jakie piękne:loveu: ja już chce taką pogodę!!:placz: Quote
wiq Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 hej! dziękuję za odwiedziny:) otrzymacie za nie nagrodę;) suki dobrze - wybieganie przywróciło im równowagę psychiczną;) u mnie zapieprz - zaraz znikam z dogo do poniedziałku albo środy wieczór:placz: Quote
KaRa_ Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Cudna fotak Bystrej:loveu: :loveu: :loveu: widac,ze lubi ona wygode:cool3: Quote
:: FiGa :: Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 wiq napisał(a):hej! dziękuję za odwiedziny:) otrzymacie za nie nagrodę;)Jaką?? :razz::razz: u mnie zapieprz - zaraz znikam z dogo do poniedziałku albo środy wieczór:placz:Szkoła?? :roll: Quote
Ola&Kora Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Moje piękności!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 KaRa_TC napisał(a): Cudna fotak Bystrej:loveu: :loveu: :loveu: widac,ze lubi ona wygode:cool3: dzieki:p docenia wygode bedziej niz flaty;) :: FiGa :: napisał(a):Jaką?? :razz::razz: Szkoła?? :roll: wkrotce sie przekonasz:cool3: bingo:placz: Ola&Kora napisał(a):Moje piękności!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: widze, ze w rozpoznawaniu moge Ci przyznac tytuł doktorski:eviltong: Quote
wiq Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 to bodajze sierpien, jeszcze lato, jeszcze stary aparat..;) moj ecik..;) Quote
Agushka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Hej Wiqś :) Widzę że flaty wiedzą same, że im dobrze w zielonym. Same się przystroiły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Witam :) tożto zdjęcie z 1 strony :) a własnie co ona miała na pyszczku ? Quote
Recommended Posts