wiq Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 :eviltong::eviltong: prosze, oto fotki;) Quote
Ola&Kora Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 wiq; napisał(a)::eviltong::eviltong: prosze, oto fotki;) Uwielbiam portreciki w twoim wykonaniu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tina.Sara Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 boskie... troche mało!!! ale zawsze cosik Quote
APSA Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Zamyślona? czy zawęszone? :) Czarny golden i biały golden :lol: Quote
bazylowa Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Niby starocie, a jakoś myszką nie trąci... :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 ktos juz kiedys napisal ze bystra najlepiej wychodzi w lenym plenerze:loveu: i zgadzam sie z tym w 100%:loveu: :loveu: :loveu: prawdziwe lesne stworzenie:loveu: Quote
wiq Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='Ola&Kora']Uwielbiam portreciki w twoim wykonaniu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jak mi miło:p [quote name='milena182']Fotka z języczkiem:cool3: bez skojarzeń:evil_lol: to małe pieski są..:evil_lol: [quote name='Tina.Sara']boskie... troche mało!!! ale zawsze cosik trzeba docenić, to, co sie dostaje;) [quote name='APSA']Zamyślona? czy zawęszone? :) Czarny golden i biały golden :lol: zapiłczona:evil_lol: a za czarnego goldena...:mad::lol: uczulenie flaciarzy:evil_lol: [quote name='mamabazyla']Niby starocie, a jakoś myszką nie trąci... :loveu::loveu::loveu::loveu: myszki nie mają przy niej rzadnych szans:diabloti:;) Quote
wiq Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 furciaczek napisał(a): ktos juz kiedys napisal ze bystra najlepiej wychodzi w lenym plenerze:loveu: i zgadzam sie z tym w 100%:loveu: :loveu: :loveu: prawdziwe lesne stworzenie:loveu: dzieki:p:p bigos napisał(a):Witaj wig:loveu::loveu::loveu: witojciez! jak po Sylwku?;) aska2517 napisał(a):Przepiekne sa Twoje suczki.Poprostu urocze. Ucałuj je wszystkie od Prezeska i do jego Pani. witam w galerii!:multi: dziekuje i zapraszam jak najczęsciej:p BBeta napisał(a):A ja ich nadal nie rozróżniam :shake: :-( kwestia wprawy, obroży i plakietek:lol: i instrukcji na str. 4 cz 5;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Hey Wiq! Bystra to cud, miód i orzeszki :loveu: Tak ostatnio się zastanawiałam... skąd w ogóle to imię? Quote
APSA Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 za czarnego goldena...:mad::lol: uczulenie flaciarzy:evil_lol:No dobra: czarny flat i biały flat :eviltong: Quote
wiq Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Justyna, imie wzięło się bynajmniej nie od przenikliwego umysłu:lol:, ale od Bystrzycy Kłodzkiej, niedaleko ktorej sie spotkalysmy;) APSA (Asia?:oops:), teraz zdecydowanie lepiej:eviltong::evil_lol: Quote
APSA Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='APSA'] czarny flat i biały flat :eviltong:Albo czarny golden i biały flat :evil_lol: APSA (Asia?:oops:)Asia :) (APSA = Asia + Punia + Saba + Aga lub Armeria-Kicia :)) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 A ja już myślałam, że taki charakter psina ma... :evil_lol: Quote
wiq Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Asia:cool3:, przestan, bo juz mi sie mieni:evil_lol::evil_lol: Justyna, niestety...:diabloti: Quote
misiaczek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='wiq']jakies starocie.. Przepraszam...starocie w sensie zdjęć czy psów ;) :evil_lol:. No i może w końcu Wiq wyjaśnisz,tak łopatologicznie,czy na trzeciej fotce to dwa flaty czy dwa goldeny,bo juz się pogubiłam :placz:. Quote
bigos Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 witojciez! jak po Sylwku?;-) A bardzo dobrze:p:p:pdziękuję:p:p:p Działo się, działo:p Quote
KaRa_ Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Śliczne to zdjęcie:loveu: ona jest naprawde urocza:loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Jakie pięknośći :loveu::loveu::loveu: te Twoje zwierzaki sa boskie wiesz? a ja juz to tyle razy mówiłam :D ;) PS Wybacz że was zaniedbujemy... ale jakos ostatnio tak wychodzi ze wciąż za mało czasu :oops: obiecujemy poprawę :) Quote
Recommended Posts