Ola&Kora Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Oleg czasem trzeba kogoś troszku przycisnąć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tina.Sara napisał(a):to mnie też pobijesz jak nie wstawie fotek?? :cool3: Jak będzie trzeba... :cool3: Quote
wiq Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 bellatriks, ajm akszuli lorkin on it:evil_lol: Ola!! Ty mi tutaj nie tutaj! Ziolka Ci sie skonczly...?:evil_lol: I Ty Tina.Sara przeciwko mnie?!... Sawera lepiej sobie pilnuj, bo go Ola uprowadzi:evil_lol: olekg18, jak milo, ze mnie bronisz:p:eviltong: z opisu buda fajoska. moje maja proste (bez wiatrolapu), jeszcze nic nie przybijalam w wejsciu. kojec jest w ksztalcie litery L - biegnie wzdluz garazu. podloga to wylewka betonowa, na to deski. i siatka chyba z 2 m, bo wyskakiwaly;) chcialam zrobic dach,ale nie wyszlo:roll: Quote
Honey Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 wiq napisał(a):musze Was zmartwic - choc komp juz widzi fotki nie moge ich obrobic, bo gimp sie zbiesil i sciagam trail photoshopa.. a idzie jak kref z nosa:shake: ale milo mi, ze czekacie:evil_lol::evil_lol: W Egipcie wolaja: yarla, yarla !!! co znaczy oczywiscie : szybciej, szybciej !!! :evil_lol: No bo ile mozna czekac? Suka mi sie rozsypie w tak zwanym miedzy czasie i kiedy ja te zaleglosci ponadrabiam ? Wklejaj poki mam czas ogladac ;) :evil_lol: Quote
eria Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 a tu JESZCZE nie ma nowych fotek ??!! :crazyeye: Quote
BBeta Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Mnie się czepiasz, a sama nowych fotek nie wstawiasz :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Ja jestem cierpliwa, moge poczekać ;) Quote
Cerber Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Ola&Kora napisał(a):Oleg czasem trzeba kogoś troszku przycisnąć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak będzie trzeba... :cool3: heh Wig nie dała fotek, bijecie ją bo jak tak to wam pomogę... :mad: :mad: :mad: ja już uzbrojona jestem :D:D:D:D::DD no chyba, że coś do południa się na tej galerii pojawi, to wtedy się wycofam... :) Quote
gochgoch Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 hej, hej! Ja nawet byłam u Flatków na wystawie, ale już było po wszystkim i widziałam tylko takie co sie rozlazły....nawet gdzies fotkę mam.... Moja siostra się po prostu zakochala we flatach i teraz sie tylko nie moze zdecydować jaka maśc wybrać.... pozdrawiamy! Quote
Ola&Kora Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 wiq; napisał(a):Ola!! Ty mi tutaj nie tutaj! Ziolka Ci sie skonczly...?:evil_lol: Skończyły, ale już kupiłam nowe... tylko ni wiem na jak długo mi starczą... :cool3: wiq; napisał(a): I Ty Tina.Sara przeciwko mnie?!... Sawera lepiej sobie pilnuj, bo go Ola uprowadzi:evil_lol: Ja już go uprowadziłam, trzymam go w szafie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko, cicho... nic nie mów Karolinie...:cool3: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 wiq napisał(a): I Ty Tina.Sara przeciwko mnie?!... Sawera lepiej sobie pilnuj, bo go Ola uprowadzi:evil_lol: Ja nie jestem przeciwko Tobie :cool3: Tylko o foty prosiłam:cool3: Jak mam go pilnować jak Olka jest jakaś psycho i zna jakieś dziwne spodoby na uprowadzanie... Ola&Kora napisał(a):Ja już go uprowadziłam, trzymam go w szafie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko, cicho... nic nie mów Karolinie...:cool3: :eviltong: :eviltong: :eviltong: OLKA NIE ŻYJESZ!!! :angryy: :angryy: :angryy: :snipersm: :madgo: :stormy-sad: :2gunfire: :zly7: :mad: :lmaa: Quote
Ola&Kora Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Tina.Sara; napisał(a):OLKA NIE ŻYJESZ!!! :angryy: :angryy: :angryy: :snipersm: :madgo: :stormy-sad: :2gunfire: :zly7: :mad: :lmaa: I tak wiem, że mnie kochasz :D:D:D Quote
Dobcia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Wig kojec to fajna rzecz, jak jest dobrze zrobiony;) Ale zdecydowanie wolę z dachem, bo to bardzo wygodne, dla psa i dla ciebie, bo jak leje to lepiej jest karmić psy pod dachem;) Kaukaz u mojej cioci nawet do przedpokoju nie chce wchodzić, choć początkwo miał być w domu, ale wolał już jako maluszek spać na zewnątrz, i tak mu zostało:p Też poczekam na foteczki:cool3: Quote
Tina.Sara Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Ola&Kora napisał(a):I tak wiem, że mnie kochasz :D:D:D no jasne :evil_lol: Quote
wiq Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 gochgoch, witaj! stale bywalcznie- nie umiem poskromic kompa:shake: zaden graficzny mi nie chodzi:shake: Quote
Ola&Kora Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Czyli foteczek też dzisiaj nie będzie? ... :-( Quote
olekg89 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Dobcia rodowodowy kaukaz mojej kumpeli z klasy od 3 miesiąca zycia śpi na dworze ,a kupili go w grudniu przed sylwestrem.NIechciała wchodzić do domu darła się wiec spała w budzie i śpi do teraz. Wiq-dla czarka 2m płot to pestka uciekającx ze schroniska pokonywał 2,30m zagiety do środka z drutem kolczastym :D Quote
eria Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 wiq napisał(a):gochgoch, witaj! stale bywalcznie- nie umiem poskromic kompa:shake: zaden graficzny mi nie chodzi:shake: wszyscy maja ostatnio problemy z kompem...ja dwa dni usiłowałam usunąć robala który zmuszał mnie do zamknięcia systemu, ze 100 razy dziennie komputer sam się resetował, co kilka minut- nikomu takiego gościa nie życzę :evil_lol: ale udało się !! powodzenia Wiq ;) Quote
Dobcia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Oleq, w końcu z takim włosem mają radochę na zewnątrz;)Choć ja wolę mieć psa przy sobie, w domu, więc to nie rasa dla mnie, choć są bardzo przytulaśne:lol: Wig nie bierz przykładu ze mnie, bo mnie jak zdjęć nie chciało wklejać, to nie wkleiłam:p Tobie się uda;) Quote
wiq Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Ola&Kora, staram sie, by byly;) olekg18, kaukazy to unikaty;) moje teraz malo siedza - w taka pogode wole miec je kolo nog;) Czarek-wyczynowiec:lol: eria, to nie robal ino nowy komp bez opogramowania.. a ja dupa informatyczna jestem:evil_lol: Quote
wiq Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Dobcia, cos sie rusza, czyzby w koncu ktorys zadziala..? Quote
Cerber Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 heh czy ja dobrze rozumie, czy ktoś ma wirusa???? heh czytałam tak po łepkach, nie wiem czy dobrze doczytałam... :P ja właściwie nie mam zbyt dużych kłopotów z kopem, tylko raz na jakiś czas wolno chodzi i trzeba czekaać godzine aż coś się zatwierdzi lub zapisze... Heh ja już chciałabym nowe fotulce...:-( Quote
eria Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Cerber napisał(a):heh czy ja dobrze rozumie, czy ktoś ma wirusa???? heh czytałam tak po łepkach, nie wiem czy dobrze doczytałam... :P ja właściwie nie mam zbyt dużych kłopotów z kopem, tylko raz na jakiś czas wolno chodzi i trzeba czekaać godzine aż coś się zatwierdzi lub zapisze... Heh ja już chciałabym nowe fotulce...:-( dobrze zrozumiałaś, ja miałam kompa mocno zainfekowanego, ale juz się z nim uporałam, nowy antywir, kilka łatek na windowsa i działa że hej :evil_lol: No, a teraz poprosimy foteczki :loveu: Quote
Ola&Kora Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Dzieńdoberek A tu nadal ni ma fotek?! Oj wiq dawaj focie bo jak nie to psami poszczuję!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BBeta Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 eria napisał(a):dobrze zrozumiałaś, ja miałam kompa mocno zainfekowanego, ale juz się z nim uporałam, nowy antywir, kilka łatek na windowsa i działa że hej :evil_lol: No, a teraz poprosimy foteczki :loveu: Skąd ja to znam... Musiałam ostatnio w Nortona zaiwestować ;] Quote
wiq Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 wirusy sa fuj... a fotki sie grzeja:cool3: Quote
Recommended Posts