Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oleg czasem trzeba kogoś troszku przycisnąć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Tina.Sara napisał(a):
to mnie też pobijesz jak nie wstawie fotek?? :cool3:

Jak będzie trzeba... :cool3:

• Replies 10.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

bellatriks, ajm akszuli lorkin on it:evil_lol:
Ola!! Ty mi tutaj nie tutaj!
Ziolka Ci sie skonczly...?:evil_lol:
I Ty Tina.Sara przeciwko mnie?!... Sawera lepiej sobie pilnuj, bo go Ola uprowadzi:evil_lol:
olekg18, jak milo, ze mnie bronisz:p:eviltong: z opisu buda fajoska. moje maja proste (bez wiatrolapu), jeszcze nic nie przybijalam w wejsciu.
kojec jest w ksztalcie litery L - biegnie wzdluz garazu. podloga to wylewka betonowa, na to deski. i siatka chyba z 2 m, bo wyskakiwaly;) chcialam zrobic dach,ale nie wyszlo:roll:

Posted

wiq napisał(a):
musze Was zmartwic - choc komp juz widzi fotki nie moge ich obrobic, bo gimp sie zbiesil i sciagam trail photoshopa..
a idzie jak kref z nosa:shake:
ale milo mi, ze czekacie:evil_lol::evil_lol:

W Egipcie wolaja: yarla, yarla !!! co znaczy oczywiscie : szybciej, szybciej !!! :evil_lol:
No bo ile mozna czekac? Suka mi sie rozsypie w tak zwanym miedzy czasie i kiedy ja te zaleglosci ponadrabiam ? Wklejaj poki mam czas ogladac ;) :evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Oleg czasem trzeba kogoś troszku przycisnąć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Jak będzie trzeba... :cool3:

heh Wig nie dała fotek, bijecie ją bo jak tak to wam pomogę... :mad: :mad: :mad: ja już uzbrojona jestem :D:D:D:D::DD no chyba, że coś do południa się na tej galerii pojawi, to wtedy się wycofam... :)

Posted

hej, hej!
Ja nawet byłam u Flatków na wystawie, ale już było po wszystkim i widziałam tylko takie co sie rozlazły....nawet gdzies fotkę mam....
Moja siostra się po prostu zakochala we flatach i teraz sie tylko nie moze zdecydować jaka maśc wybrać....
pozdrawiamy!

Posted

wiq; napisał(a):
Ola!! Ty mi tutaj nie tutaj!
Ziolka Ci sie skonczly...?:evil_lol:

Skończyły, ale już kupiłam nowe... tylko ni wiem na jak długo mi starczą... :cool3:
wiq; napisał(a):

I Ty Tina.Sara przeciwko mnie?!... Sawera lepiej sobie pilnuj, bo go Ola uprowadzi:evil_lol:

Ja już go uprowadziłam, trzymam go w szafie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko, cicho... nic nie mów Karolinie...:cool3: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

wiq napisał(a):

Ja nie jestem przeciwko Tobie :cool3: Tylko o foty prosiłam:cool3: Jak mam go pilnować jak Olka jest jakaś psycho i zna jakieś dziwne spodoby na uprowadzanie...

Ola&Kora napisał(a):
Ja już go uprowadziłam, trzymam go w szafie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko, cicho... nic nie mów Karolinie...:cool3: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

OLKA NIE ŻYJESZ!!! :angryy: :angryy: :angryy: :snipersm: :madgo: :stormy-sad: :2gunfire: :zly7: :mad: :lmaa:

Posted

Wig kojec to fajna rzecz, jak jest dobrze zrobiony;) Ale zdecydowanie wolę z dachem, bo to bardzo wygodne, dla psa i dla ciebie, bo jak leje to lepiej jest karmić psy pod dachem;)
Kaukaz u mojej cioci nawet do przedpokoju nie chce wchodzić, choć początkwo miał być w domu, ale wolał już jako maluszek spać na zewnątrz, i tak mu zostało:p

Też poczekam na foteczki:cool3:

Posted

Dobcia rodowodowy kaukaz mojej kumpeli z klasy od 3 miesiąca zycia śpi na dworze ,a kupili go w grudniu przed sylwestrem.NIechciała wchodzić do domu darła się wiec spała w budzie i śpi do teraz.
Wiq-dla czarka 2m płot to pestka uciekającx ze schroniska pokonywał 2,30m zagiety do środka z drutem kolczastym :D

Posted

wiq napisał(a):
gochgoch, witaj!
stale bywalcznie- nie umiem poskromic kompa:shake:
zaden graficzny mi nie chodzi:shake:

wszyscy maja ostatnio problemy z kompem...ja dwa dni usiłowałam usunąć robala który zmuszał mnie do zamknięcia systemu, ze 100 razy dziennie komputer sam się resetował, co kilka minut- nikomu takiego gościa nie życzę :evil_lol: ale udało się !!
powodzenia Wiq ;)

Posted

Oleq, w końcu z takim włosem mają radochę na zewnątrz;)Choć ja wolę mieć psa przy sobie, w domu, więc to nie rasa dla mnie, choć są bardzo przytulaśne:lol:

Wig nie bierz przykładu ze mnie, bo mnie jak zdjęć nie chciało wklejać, to nie wkleiłam:p Tobie się uda;)

Posted

Ola&Kora, staram sie, by byly;)
olekg18, kaukazy to unikaty;) moje teraz malo siedza - w taka pogode wole miec je kolo nog;)
Czarek-wyczynowiec:lol:
eria, to nie robal ino nowy komp bez opogramowania.. a ja dupa informatyczna jestem:evil_lol:

Posted

heh czy ja dobrze rozumie, czy ktoś ma wirusa???? heh czytałam tak po łepkach, nie wiem czy dobrze doczytałam... :P ja właściwie nie mam zbyt dużych kłopotów z kopem, tylko raz na jakiś czas wolno chodzi i trzeba czekaać godzine aż coś się zatwierdzi lub zapisze...

Heh ja już chciałabym nowe fotulce...:-(

Posted

Cerber napisał(a):
heh czy ja dobrze rozumie, czy ktoś ma wirusa???? heh czytałam tak po łepkach, nie wiem czy dobrze doczytałam... :P ja właściwie nie mam zbyt dużych kłopotów z kopem, tylko raz na jakiś czas wolno chodzi i trzeba czekaać godzine aż coś się zatwierdzi lub zapisze...

Heh ja już chciałabym nowe fotulce...:-(

dobrze zrozumiałaś, ja miałam kompa mocno zainfekowanego, ale juz się z nim uporałam, nowy antywir, kilka łatek na windowsa i działa że hej :evil_lol:
No, a teraz poprosimy foteczki :loveu:

Posted

eria napisał(a):
dobrze zrozumiałaś, ja miałam kompa mocno zainfekowanego, ale juz się z nim uporałam, nowy antywir, kilka łatek na windowsa i działa że hej :evil_lol:
No, a teraz poprosimy foteczki :loveu:

Skąd ja to znam... Musiałam ostatnio w Nortona zaiwestować ;]