Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia za TM

• -------------------------------------------------------------------------------------------------------

SZUKAM POMOCY DLA TEJ SUNI

• TINA - średni wiek, została zabrana z innej wioski przez niemyślące osoby, uwiązały ją na łańcuch parę wiosek obok nie szukając właściciela. Nikt nie dał jej szansy powrotu do swoim ludzi. Justyna szczeka by każdy ją usłyszał, niestety jest tylko ochrzaniana za jej głośne szczekanie. A ona tak stara się zwrócić na siebie uwagę. Justyna nie lubi dzieci, kotów i innych psów. Czy przez to ma siedzieć na łańcuchu całe życie?

Nie łudźcie się że jak się "uśmiecha" to jest szczęśliwa,
    po prostu jest gorąco, a wody nie widać w pobliżu.

KONTAKT: 726714598, marta.toz@wp.pl

ZDJĘCIA DO OGŁOSZEŃ - POSTY NIŻEJ

Posted

Nikaragua napisał(a):
    xmartix, nie masz litości ;) dla nas... stale jakieś biedy wynajdujesz :(

oj, coraz więcej tych nieszczęść.. :(

moja metoda pomocy - zabranie do domu - niestety już się nie da zrealizować, choć kocham takie rude i małe kudłacze
    jak im można pomóc? serce pęka!

• 2 weeks later...
    Posted

ładna sunia, powinien się znaleźć chętny... chociaż ciężko ostatnio coś z adopcjami
    tylko dlaczego Justyna? jak to brzmi w ogóle "Justyna na łańcuchu"? wymyślcie jej inne imię jakieś, co? :modla:

• 2 weeks later...
    Posted

to jakie imię? które? wybierz sama
    a ja mam w końcu dobre zdjęcia do ogłoszeń
    byłam tam u niej 4 dni na wsi, schudła, je suche, nie lubi gotowanego (na szczęście.. bo tam na wsi to zlewki by musiała jeść, stare)
    wcale nie gryzie dzieci ani psów innych, oczywiście nie jest totalnie łagodna, jak dziecko będzie ją straszyć i szarpać albo jak pies zaatakuje to się obroni

Łezki mi nie atakowała, mojego dziecka też nie, a innych chłopaków (3 i 5 lat) normalnie traktuje, akceptuje

zupełnie nie może odnaleźć się na tym łańcuchu, widać że domowa, na kolana się pcha, na spacerze taka zadowolona była, od razu się załatwiła