xmartix Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Sunia za TM ------------------------------------------------------------------------------------------------------- SZUKAM POMOCY DLA TEJ SUNI TINA - średni wiek, została zabrana z innej wioski przez niemyślące osoby, uwiązały ją na łańcuch parę wiosek obok nie szukając właściciela. Nikt nie dał jej szansy powrotu do swoim ludzi. Justyna szczeka by każdy ją usłyszał, niestety jest tylko ochrzaniana za jej głośne szczekanie. A ona tak stara się zwrócić na siebie uwagę. Justyna nie lubi dzieci, kotów i innych psów. Czy przez to ma siedzieć na łańcuchu całe życie? Nie łudźcie się że jak się "uśmiecha" to jest szczęśliwa, po prostu jest gorąco, a wody nie widać w pobliżu. KONTAKT: 726714598, marta.toz@wp.pl ZDJĘCIA DO OGŁOSZEŃ - POSTY NIŻEJ Quote
olivetshka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Jestem i ja. Dziewczyny cudne, szczególnie Puśka. Quote
xmartix Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1619601816 Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Tablica.pl - nie wiedziałam, że to wymaga potwierdzenia. E-mail przyszedł na twoją pocztę, musisz aktywować. www.morusek.pl www.ojej.pl potem dodam więcej, muszę iść z psiurem. Quote
NikaEla Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 xmartix, nie masz litości ;) dla nas... stale jakieś biedy wynajdujesz :( Quote
xmartix Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 no niestety a jeszcze zakładam teraz watek kolejnej... eh Onkowi. będzie link na wrocławskim wątku, mamy 7 dni na znalezienie dla niego pomocy Quote
mari23 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Nikaragua napisał(a):xmartix, nie masz litości ;) dla nas... stale jakieś biedy wynajdujesz :( oj, coraz więcej tych nieszczęść.. :( moja metoda pomocy - zabranie do domu - niestety już się nie da zrealizować, choć kocham takie rude i małe kudłacze jak im można pomóc? serce pęka! Quote
xmartix Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 pęka, pęka, dużo jest taki właśnie piesków czekających na pomoc :( Quote
mari23 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 xmartix napisał(a):pęka, pęka, dużo jest taki właśnie piesków czekających na pomoc :( czasem brak mi łez.... i sił..... Quote
mari23 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 czy u suniek coś się zmieniło? jest jakaś nadzieja na poprawę ich losu? Quote
xmartix Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 nic nie wyszło, bo ludzie od Rudej (Ci co mi zgłaszali się nie odezwali..) do adopcji zostaje więć tylko JUstyna Quote
terierfanka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 ładna sunia, powinien się znaleźć chętny... chociaż ciężko ostatnio coś z adopcjami tylko dlaczego Justyna? jak to brzmi w ogóle "Justyna na łańcuchu"? wymyślcie jej inne imię jakieś, co? :modla: Quote
xmartix Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 na takie reaguje ale jak coś to podaj jakieś :) klasycznie: Pusia? Quote
terierfanka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 naprawdę ktoś tak na nią woła? :) może więc coś podobnie brzmiącego albo coś na bazie tego imienia? Juna, Tina, Tysia, ew. Dżasti...? Quote
xmartix Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 to jakie imię? które? wybierz sama a ja mam w końcu dobre zdjęcia do ogłoszeń byłam tam u niej 4 dni na wsi, schudła, je suche, nie lubi gotowanego (na szczęście.. bo tam na wsi to zlewki by musiała jeść, stare) wcale nie gryzie dzieci ani psów innych, oczywiście nie jest totalnie łagodna, jak dziecko będzie ją straszyć i szarpać albo jak pies zaatakuje to się obroni Łezki mi nie atakowała, mojego dziecka też nie, a innych chłopaków (3 i 5 lat) normalnie traktuje, akceptuje zupełnie nie może odnaleźć się na tym łańcuchu, widać że domowa, na kolana się pcha, na spacerze taka zadowolona była, od razu się załatwiła Quote
marmosia Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 A cioteczka Marta połączyła przyjemne z pożytecznym- wypoczynek plus psiaki :) Quote
mari23 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Nikaragua napisał(a):cudna jest Justyna-Tyna :) Tynka ;) oj, tak! prześliczna!!! Quote
terierfanka Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 też kombinowałam "Tynka" ale to się z tynkiem może kojarzyć, więc może Tinka po prostu :) Quote
Recommended Posts