Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Berneska napisał(a):
Faktycznie mała jest po prostu rewelacyjna! Dawno nie widziałam tak pięknego szczeniora bordera, czy tam w typie, jeden czort bo wygląda jak prawdziwa przedstawicielka:loveu:

Dziękujemy za miłe słówka :D

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Border'kowa <3;16927583 napisał(a):
Witamy, witamy :)
W końcu Nas ktoś odwiedził :D
Coffee miała obrożę. A dziś happy end !
Rano ok. godziny 7.30 dzwoni Pani, że taki pies biega w Poznaniu. Ja wielkie oczy bo to 114 km ode mnie, a na dodatek Coffee ma gips na tylnej łapie. I się pytam czy pies ma gips, a Pani że tak, czerwony. To podała mi adres i się rozłączyła. Ja szybko do rodziców, że jedziemy do Poznania po Coffe. Oni też bardzo zdziwieni, ale mniejsza o to. Zadzwoniłam jeszcze do Pani że Nas czeka jednak 2 godzinna droga i czy mogła by spróbować ją złapać, odpowiedziała że tak. Byłam w niebo wzięta . Jesteśmy w Poznaniu, w sumie to za Poznaniem . Czeka Kobieta w umówionym miejscu z Coffee na ręcach. Jak się po nią rzuciłam, bez łez się nie obyło. Rodzica załatwili sprawę z Panią dali jej obiecaną nagrodę , a ja w tym czasie uszykowałam Coffee mate chłodzacą i mokry ręcznik bo biegała wczoraj i dzisiaj na słońcu, a tam temperatura w cieniu 29/30 stopni O.O . Nasypałam jej karmy. Jak ona żarła, jak nigdy. Tak samo było z piciem :D Ale jest już w domu... #loveu

ależ Ty masz fantazje :)

i to jest to samo rancho tak ?
http://img638.imageshack.us/img638/6641/hxcfkj.jpg
http://img696.imageshack.us/img696/5205/obraz1427.jpg

ale wiesz , że publikowanie zdjęć , bez zgody autora , przywłaszczanie ich jest karane z urzędu ?
to jak nie wiesz , to już wiesz
i że ew kłamstwo , ma krótkie nogi ... no i takie tam .. jak mod mam obowiązek cię o tym poinformować .... żeby nie było potem , że płacz i że masz mało lat i tam tralalalala ... to już przerabialiśmy na dogo wielokrotnie .... mitomania , to taki rodzaj choroby , podobno uleczalna .... mniej internetu , więcej świata realnego i gra

Posted

[quote name='Vectra']ależ Ty masz fantazje :)

i to jest to samo rancho tak ?
http://img638.imageshack.us/img638/6641/hxcfkj.jpg
http://img696.imageshack.us/img696/5205/obraz1427.jpg

ale wiesz , że publikowanie zdjęć , bez zgody autora , przywłaszczanie ich jest karane z urzędu ?
to jak nie wiesz , to już wiesz
i że ew kłamstwo , ma krótkie nogi ... no i takie tam .. jak mod mam obowiązek cię o tym poinformować .... żeby nie było potem , że płacz i że masz mało lat i tam tralalalala ... to już przerabialiśmy na dogo wielokrotnie .... mitomania , to taki rodzaj choroby , podobno uleczalna .... mniej internetu , więcej świata realnego i gra

Nie rozumiem o co chodzi.
Nie, to nie to samo. Zdjecia Coffee są z rancha a Borysa z krów trzymanych u Nas na wiosce

Posted

Border'kowa <3;17045291 napisał(a):
Mam pytanie. Jak się usuwa galerie i profil ?

nie usuwa się ani tego ani tego - poczytaj regulamin

a coś się stało ? :cooldevi:

postawimy kreskę - zatem kontynuuj galerię swojego psa Borysa , tu całkiem miło jest , nie trzeba grać by być NAJS , wymyślać bajeczek by zostać fajnym ....

Posted

Border'kowa <3;17045580 napisał(a):
Tylko, że ja marze o Borderze, a nigdy go nie będe miała. B. przepraszam... Ja w ją wierzyłam... Sorki...

Nigdy nie mów nigdy ;) marzenia trzeba mieć i mocno w nie wierzyć - kiedyś się spełniają ....

Posted

Myślę , że jak właścicielka da Ci zgodę , przedstawisz nam prawdziwą Coffee ... to nie ma problemu ... w każdej galerii , pojawiają się psy naszych przyjaciół , znajomych etc :)

Posted

No to 1 . Zakładam z góry, że powoła z Was mnie teraz nienawidzi. Ale nie ważne.
No to zacznijmy od tego, że Coffee nie nazywa się Coffee tylko Pyro. Nie ma 6 miesięcy tylko rok i 6 miesięcy. Nie jest psem żadnego znajomego tylko z neta. Mieszka w Stanach Zjednoczonych. Mam nadzieje ze ją kiedyś spotkam ( mam tam ciotkę ). Startuje w zawodach flyball. Nie znam jej, ale znaczy dla mnie wszystko. Żebym ją mieć mogłabym oddać prawie wszystko - po za Borysem. Kocham ją. No i wiem. Jestem idiotką ...

Posted

Border'kowa <3;17046008 napisał(a):
No to 1 . Zakładam z góry, że powoła z Was mnie teraz nienawidzi. Ale nie ważne.
No to zacznijmy od tego, że Coffee nie nazywa się Coffee tylko Pyro. Nie ma 6 miesięcy tylko rok i 6 miesięcy. Nie jest psem żadnego znajomego tylko z neta. Mieszka w Stanach Zjednoczonych. Mam nadzieje ze ją kiedyś spotkam ( mam tam ciotkę ). Startuje w zawodach flyball. Nie znam jej, ale znaczy dla mnie wszystko. Żebym ją mieć mogłabym oddać prawie wszystko - po za Borysem. Kocham ją. No i wiem. Jestem idiotką ...

Trochę jestem zaskoczone i zdziwiona... tu nie chodzi oto, że Cię znienawidzimy
Jak teraz już wiesz kłamstwo nie popłaca, dobrze, że przyznałaś się do błędu. I mam nadzieję, że już nigdy nie przyjdzie Ci to do głowy...

Niech teraz Borys ma swoją własną galerię, sam.

Posted

Collie napisał(a):
Trochę jestem zaskoczone i zdziwiona... tu nie chodzi oto, że Cię znienawidzimy
Jak teraz już wiesz kłamstwo nie popłaca, dobrze, że przyznałaś się do błędu. I mam nadzieję, że już nigdy nie przyjdzie Ci to do głowy...

Niech teraz Borys ma swoją własną galerię, sam.

Nie chce już prowadzić galerii. Bez " Coffee" już nic się nie liczy. :(

Posted

Border'kowa <3;17046051 napisał(a):
Nie chce już prowadzić galerii. Bez " Coffee" już nic się nie liczy. :(