Border'kowa <3 Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Berneska napisał(a):Faktycznie mała jest po prostu rewelacyjna! Dawno nie widziałam tak pięknego szczeniora bordera, czy tam w typie, jeden czort bo wygląda jak prawdziwa przedstawicielka:loveu: Dziękujemy za miłe słówka :D Quote
Border'kowa <3 Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Juz daje :) Zdjęcia z dzisiaj : Już do Ciebie biegne Uploaded with ImageShack.us Na stopkach Uploaded with ImageShack.us Leżeć :D Uploaded with ImageShack.us Quote
Border'kowa <3 Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Jedne z moich ulubionych zdjęć Borysa :loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Które Wam się Naj podoba ? Quote
Vectra Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Border'kowa <3;16927583 napisał(a):Witamy, witamy :) W końcu Nas ktoś odwiedził :D Coffee miała obrożę. A dziś happy end ! Rano ok. godziny 7.30 dzwoni Pani, że taki pies biega w Poznaniu. Ja wielkie oczy bo to 114 km ode mnie, a na dodatek Coffee ma gips na tylnej łapie. I się pytam czy pies ma gips, a Pani że tak, czerwony. To podała mi adres i się rozłączyła. Ja szybko do rodziców, że jedziemy do Poznania po Coffe. Oni też bardzo zdziwieni, ale mniejsza o to. Zadzwoniłam jeszcze do Pani że Nas czeka jednak 2 godzinna droga i czy mogła by spróbować ją złapać, odpowiedziała że tak. Byłam w niebo wzięta . Jesteśmy w Poznaniu, w sumie to za Poznaniem . Czeka Kobieta w umówionym miejscu z Coffee na ręcach. Jak się po nią rzuciłam, bez łez się nie obyło. Rodzica załatwili sprawę z Panią dali jej obiecaną nagrodę , a ja w tym czasie uszykowałam Coffee mate chłodzacą i mokry ręcznik bo biegała wczoraj i dzisiaj na słońcu, a tam temperatura w cieniu 29/30 stopni O.O . Nasypałam jej karmy. Jak ona żarła, jak nigdy. Tak samo było z piciem :D Ale jest już w domu... #loveu ależ Ty masz fantazje :) i to jest to samo rancho tak ? http://img638.imageshack.us/img638/6641/hxcfkj.jpg http://img696.imageshack.us/img696/5205/obraz1427.jpg ale wiesz , że publikowanie zdjęć , bez zgody autora , przywłaszczanie ich jest karane z urzędu ? to jak nie wiesz , to już wiesz i że ew kłamstwo , ma krótkie nogi ... no i takie tam .. jak mod mam obowiązek cię o tym poinformować .... żeby nie było potem , że płacz i że masz mało lat i tam tralalalala ... to już przerabialiśmy na dogo wielokrotnie .... mitomania , to taki rodzaj choroby , podobno uleczalna .... mniej internetu , więcej świata realnego i gra Quote
Border'kowa <3 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 [quote name='Vectra']ależ Ty masz fantazje :) i to jest to samo rancho tak ? http://img638.imageshack.us/img638/6641/hxcfkj.jpg http://img696.imageshack.us/img696/5205/obraz1427.jpg ale wiesz , że publikowanie zdjęć , bez zgody autora , przywłaszczanie ich jest karane z urzędu ? to jak nie wiesz , to już wiesz i że ew kłamstwo , ma krótkie nogi ... no i takie tam .. jak mod mam obowiązek cię o tym poinformować .... żeby nie było potem , że płacz i że masz mało lat i tam tralalalala ... to już przerabialiśmy na dogo wielokrotnie .... mitomania , to taki rodzaj choroby , podobno uleczalna .... mniej internetu , więcej świata realnego i gra Nie rozumiem o co chodzi. Nie, to nie to samo. Zdjecia Coffee są z rancha a Borysa z krów trzymanych u Nas na wiosce Quote
Agnes Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 skoro mod nadzoruje to ja sie ulatniam:evil_lol: nie mam wiecej pytan:diabloti: Quote
Border'kowa <3 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 I też nie wiem co z tą fantazją. Bo to stało się naprawde... Quote
Border'kowa <3 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Mam pytanie. Jak się usuwa galerie i profil ? Quote
Vectra Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Border'kowa <3;17045291 napisał(a):Mam pytanie. Jak się usuwa galerie i profil ? nie usuwa się ani tego ani tego - poczytaj regulamin a coś się stało ? :cooldevi: postawimy kreskę - zatem kontynuuj galerię swojego psa Borysa , tu całkiem miło jest , nie trzeba grać by być NAJS , wymyślać bajeczek by zostać fajnym .... Quote
Border'kowa <3 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Tylko, że ja marze o Borderze, a nigdy go nie będe miała. B. przepraszam... Ja w ją wierzyłam... Sorki... Quote
Vectra Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Border'kowa <3;17045580 napisał(a):Tylko, że ja marze o Borderze, a nigdy go nie będe miała. B. przepraszam... Ja w ją wierzyłam... Sorki... Nigdy nie mów nigdy ;) marzenia trzeba mieć i mocno w nie wierzyć - kiedyś się spełniają .... Quote
Border'kowa <3 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Ale to już nigdy nie będzie Coffee - mój ideał. ;( Quote
Border'kowa <3 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 A czy za zgodą właścicielki moge wklejać tu jej zdjecia ? Ona jest moim oczkiem w głowie. Dla mnie świat bez niej chociaż by w mojej wyobraźni jest nieznośny.. Quote
Vectra Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Myślę , że jak właścicielka da Ci zgodę , przedstawisz nam prawdziwą Coffee ... to nie ma problemu ... w każdej galerii , pojawiają się psy naszych przyjaciół , znajomych etc :) Quote
Qeeriefire Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Pogubiłam się :D To Coffee tak na prawdę nie jest Twoja ? Quote
Border'kowa <3 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 No to 1 . Zakładam z góry, że powoła z Was mnie teraz nienawidzi. Ale nie ważne. No to zacznijmy od tego, że Coffee nie nazywa się Coffee tylko Pyro. Nie ma 6 miesięcy tylko rok i 6 miesięcy. Nie jest psem żadnego znajomego tylko z neta. Mieszka w Stanach Zjednoczonych. Mam nadzieje ze ją kiedyś spotkam ( mam tam ciotkę ). Startuje w zawodach flyball. Nie znam jej, ale znaczy dla mnie wszystko. Żebym ją mieć mogłabym oddać prawie wszystko - po za Borysem. Kocham ją. No i wiem. Jestem idiotką ... Quote
Border'kowa <3 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Collie napisał(a):Pogubiłam się :D To Coffee tak na prawdę nie jest Twoja ? Niestety. przepraszam Was, ale ja ją kocham. Ona jest moim ideałem... I to wszystko wyszło inaczej niż planowałam. Quote
Qeeriefire Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Border'kowa <3;17046008 napisał(a):No to 1 . Zakładam z góry, że powoła z Was mnie teraz nienawidzi. Ale nie ważne. No to zacznijmy od tego, że Coffee nie nazywa się Coffee tylko Pyro. Nie ma 6 miesięcy tylko rok i 6 miesięcy. Nie jest psem żadnego znajomego tylko z neta. Mieszka w Stanach Zjednoczonych. Mam nadzieje ze ją kiedyś spotkam ( mam tam ciotkę ). Startuje w zawodach flyball. Nie znam jej, ale znaczy dla mnie wszystko. Żebym ją mieć mogłabym oddać prawie wszystko - po za Borysem. Kocham ją. No i wiem. Jestem idiotką ... Trochę jestem zaskoczone i zdziwiona... tu nie chodzi oto, że Cię znienawidzimy Jak teraz już wiesz kłamstwo nie popłaca, dobrze, że przyznałaś się do błędu. I mam nadzieję, że już nigdy nie przyjdzie Ci to do głowy... Niech teraz Borys ma swoją własną galerię, sam. Quote
Border'kowa <3 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Collie napisał(a):Trochę jestem zaskoczone i zdziwiona... tu nie chodzi oto, że Cię znienawidzimy Jak teraz już wiesz kłamstwo nie popłaca, dobrze, że przyznałaś się do błędu. I mam nadzieję, że już nigdy nie przyjdzie Ci to do głowy... Niech teraz Borys ma swoją własną galerię, sam. Nie chce już prowadzić galerii. Bez " Coffee" już nic się nie liczy. :( Quote
Qeeriefire Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Border'kowa <3;17046051 napisał(a):Nie chce już prowadzić galerii. Bez " Coffee" już nic się nie liczy. :( Nie możesz tak uważać, masz Borysa nim się zajmij. A do swoich marzeń nadal możesz dążyć, ale na razie to wygląda tak jakbyś wolała `wirtualną` Pyro, jak własnego psa :angryy: Quote
Vectra Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Border'kowa <3;17046051 napisał(a):Nie chce już prowadzić galerii. Bez " Coffee" już nic się nie liczy. :( Bez histerii tylko proszę , nie możesz żyć w wymyślonej krainie nie Twojej ... Już Ci pisałam , używanie zdjęć bez zgody autora , to przestępstwo ... tak samo jak kradzież tożsamości .... nie możesz tak robić i tak żyć ... Masz swojego fajnego psa , my chcemy tu jego , a nie wyimaginowane zwierzątko Głowa do góry , poczytaj , popytaj innych dogomaniaków - ile mają marzeń i jakie chcą mieć psy , a mieć nie mogą ... ale musisz żyć realnie , tu i teraz i z Borysem Quote
Border'kowa <3 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Mogłam w ogóle nie zakładac galerii ale dobra. Będę prowadziła galerie Borysa I Maxi Quote
Alicja Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Napisz , ile masz lat . Niektórzy tutaj może są w twoim wieku , niektórzy mają 20 ,inni 30 ... 40 ...50 ...i każdy z nas kiedyś o czymś marzył . Masz marzenia ...masz cel w życiu . Staraj sie by je urzeczywistnić .Nie dziś , nie jutro ale za rok , 5 , 10 lat .... to jest mozliwe. A teraz dawaj foty swojego KOCHANEGO psiaka Quote
Border'kowa <3 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 No to nowe fotki. ( Sory za świecące oczy ale od flesza tak wyszło ) Siad Uploaded with ImageShack.us Leżeć : Uploaded with ImageShack.us Daj łapę : Uploaded with ImageShack.us Piątka : Uploaded with ImageShack.us Quote
Border'kowa <3 Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Zostaw Uploaded with ImageShack.us Weź Uploaded with ImageShack.us Poproś ( troche mi się go ucieło :evil_lol: ) Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts