Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Border'kowa <3;17021580 napisał(a):
Borys nie przynosi bo wie, ze zaraz rzucę mu drugi :D
Ale jak go zawołam to przyniesie ;)
:evil_lol:
Oj, tak. Cwaniaczek z Niego niezły

Bo musisz nagradzać jego zachowanie- przyniesie to nagroda w postaci szarpania frisbee :)

Posted

Witamy na dogo;) bardzo podoba mi sie Twoja mala, mozesz podac po jakich jest rodzicach? Pisalas, ze nie ma rodowodu, ale pochodzi z hodowli tak? Z ciekawosci jaka to hodowla? Pytam, bo troszke interesuje sie tymi psami, a Twoja mala wyjatkowo mi sie podoba;)
Tylko chyba date urodzenia zla, podalas? 12.12.2011

I jakBorys reaguje na mala lokatorke? Nie masz wspolnych zdjec?

Jakim aparatem focisz?:evil_lol: Zdjecia Cofee sa sliczne, fajne jakosciowo, natomiast Borysa zupelnie inne, czemu?

Posted

Agnes napisał(a):

Jakim aparatem focisz?:evil_lol: Zdjecia Cofee sa sliczne, fajne jakosciowo, natomiast Borysa zupelnie inne, czemu?

tez jestem ciekawy mod :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
tez jestem ciekawy mod :diabloti:

nie wiedziałam ze raporty tak szybko działają :evil_lol:

także czekam na odpowiedzi na pytania Agnes :lol:

Posted

Faktycznie mała jest po prostu rewelacyjna! Dawno nie widziałam tak pięknego szczeniora bordera, czy tam w typie, jeden czort bo wygląda jak prawdziwa przedstawicielka:loveu:

Posted

[quote name='Agnes']Witamy na dogo;) bardzo podoba mi sie Twoja mala, mozesz podac po jakich jest rodzicach? Pisalas, ze nie ma rodowodu, ale pochodzi z hodowli tak? Z ciekawosci jaka to hodowla? Pytam, bo troszke interesuje sie tymi psami, a Twoja mala wyjatkowo mi sie podoba;)
Tylko chyba date urodzenia zla, podalas? 12.12.2011

Witam, witam :)
Nie, nie pisałam ze jest z hodowli. Pisałam że jest po rodowodowych rodzicach :)
Ciesze się, że Coffee się podoba :D
Do do daty. Fakt, teraz zauważyłam. Pomylił mi się rok xD
_____
Borys nic jej nie lubi, ale też nie mają bliższych kontaktów miedzy sobą. Zdjęć wspólnych jak już wcześniej pisałam nie mam.
A co do fotek. Fotki Coffee - większość robione nie moim aparatem. Borysa - moim telefonem. Dlaczego ? w sumie to nie wiem, ale czasami chodzimy na osobne spacery i wtedy mam ochote porobić zdjecia, dlatego jest różna jakość.