Border'kowa <3 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Collie napisał(a):Ja tam zakochałam si w Coffee i Borysie :loveu::loveu: Więcej fotek!:evil_lol: Bardzo Nam miło. Ja też jestem w tych moich piesach zakochana :loveu: Quote
Border'kowa <3 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 [quote name='Klaudia&Aza']http://img805.imageshack.us/img805/9223/hggc.jpg ojoj jakie niewiniątko:) Jak po zdjęciach widzę, to Barys to chyba typowy psi wariat:D Przecudne masz te psiury;) Tak, Borys to wariat nad wariaty, a Coffee to nie gorsza :evil_lol: Dziękuje w imieniu psiaków :D I Zapraszamy częściej ;) Quote
Border'kowa <3 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 No to dajemy nowe Fotki... Wczoraj byłam z Borysem przy cielakach. Zainteresowanie Nim było nie małe :D <sory za jakość> Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A Tu kolejny czekoladek - tylko że cielaczek :D Uploaded with ImageShack.us Quote
Border'kowa <3 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I hopsiamy...;) Niestety rozmazane Uploaded with ImageShack.us Quote
Border'kowa <3 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Znacie już Borysa i Coffee więc czas przedstawić Maxi. Maxi to królik miniaturka zakupiony 31.03.2010r. on kocha kicać wśród psów :loveu: Tu jedziemy ze sklepu do domku Uploaded with ImageShack.us 1 raz na dworze Uploaded with ImageShack.us Poproś xD Uploaded with ImageShack.us I najnowsze jakie mam < w szelkach > Uploaded with ImageShack.us Quote
Border'kowa <3 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 To jeszcze z ostatniej wizyty na Rancho : Uploaded with ImageShack.us I wczorajszy spacerek :loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Qeeriefire Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 http://img803.imageshack.us/img803/1139/obraz1319.jpg dobrze sobie radzi ;) http://img822.imageshack.us/img822/7974/obraz107j.jpg piękny króliś :loveu: http://img204.imageshack.us/img204/4736/hfch.jpg Coffee!:evil_lol: Zapraszamy do odwiedzenia nas Quote
Border'kowa <3 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Fajnie, że Maxi się podoba :D Odwiedzać, odwiedzamy... gorzej z pisaniem :evil_lol: Borys z frisbee ; No rzuć mi wreszcie to frisbee :loveu: Uploaded with ImageShack.us Złapałem ! :D Uploaded with ImageShack.us Wasze psy też po złapaniu zawsze pilnują frisbee ? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Border'kowa <3 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 No i hopsiamy :D Kawałkiem zaliczył przeszkode ;p Uploaded with ImageShack.us Po co skakać jak można obiec ? :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Wylądowaliśmy ! Uploaded with ImageShack.us I hop :) Uploaded with ImageShack.us Quote
Qeeriefire Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Musisz nauczyć Borysa przynosić dysk, bo inaczej i Ty,i pies nie będziecie mieli z tego `frajdy`. http://img860.imageshack.us/img860/3663/obraz929.jpg cwaniak :evil_lol: Quote
Border'kowa <3 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Collie napisał(a):Musisz nauczyć Borysa przynosić dysk, bo inaczej i Ty,i pies nie będziecie mieli z tego `frajdy`. http://img860.imageshack.us/img860/3663/obraz929.jpg cwaniak :evil_lol: Borys nie przynosi bo wie, ze zaraz rzucę mu drugi :D Ale jak go zawołam to przyniesie ;) :evil_lol: Oj, tak. Cwaniaczek z Niego niezły Quote
Qeeriefire Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Border'kowa <3;17021580 napisał(a):Borys nie przynosi bo wie, ze zaraz rzucę mu drugi :D Ale jak go zawołam to przyniesie ;) :evil_lol: Oj, tak. Cwaniaczek z Niego niezły Bo musisz nagradzać jego zachowanie- przyniesie to nagroda w postaci szarpania frisbee :) Quote
Border'kowa <3 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Collie napisał(a):Bo musisz nagradzać jego zachowanie- przyniesie to nagroda w postaci szarpania frisbee :) Szarpiemy się, i to dość często :) Jutro obiecuje nowe fotki Quote
Qeeriefire Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Border'kowa <3;17036175 napisał(a):Szarpiemy się, i to dość często :) Jutro obiecuje nowe fotki czekamy, czekamy :D Quote
Klaudia&Aza Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Border'kowa <3;17036175 napisał(a):Szarpiemy się, i to dość często :) Jutro obiecuje nowe fotki No to i ja czekam z niecierpliwością na te nowe fotki:) Quote
Border'kowa <3 Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Cieszymy sie że Nas oglądacie :D To teraz Coffee ze swoją koleżanką ( pies taty kumpla :P ) Uploaded with ImageShack.us A Tu bez koleżanki, ale nadal z szarpakiem :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A to robione na szybkiego bo wyszło słoneczko na chwile :loveu: Uploaded with ImageShack.us Quote
Border'kowa <3 Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Teraz idziemy na spacerek ale jak wróce wstawie jej zdjęcia jak miała 2 miesiace i zdjecia Borysa :) Quote
Agnes Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Witamy na dogo;) bardzo podoba mi sie Twoja mala, mozesz podac po jakich jest rodzicach? Pisalas, ze nie ma rodowodu, ale pochodzi z hodowli tak? Z ciekawosci jaka to hodowla? Pytam, bo troszke interesuje sie tymi psami, a Twoja mala wyjatkowo mi sie podoba;) Tylko chyba date urodzenia zla, podalas? 12.12.2011 I jakBorys reaguje na mala lokatorke? Nie masz wspolnych zdjec? Jakim aparatem focisz?:evil_lol: Zdjecia Cofee sa sliczne, fajne jakosciowo, natomiast Borysa zupelnie inne, czemu? Quote
Vectra Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Agnes napisał(a): I jakBorys reaguje na mala lokatorke? Nie masz wspolnych zdjec? Jakim aparatem focisz?:evil_lol: Zdjecia Cofee sa sliczne, fajne jakosciowo, natomiast Borysa zupelnie inne, czemu? tez jestem ciekawy mod :diabloti: Quote
gops Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Vectra napisał(a):tez jestem ciekawy mod :diabloti: nie wiedziałam ze raporty tak szybko działają :evil_lol: także czekam na odpowiedzi na pytania Agnes :lol: Quote
Vectra Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 gops napisał(a):nie wiedziałam ze raporty tak szybko działają :evil_lol: wiesz one dochodzą , tak szybko , jak ja do kompa ;) Quote
Agnes Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Vectra napisał(a):tez jestem ciekawy mod :diabloti: zawsze na stanowisku:evil_lol: Quote
Berneska Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Faktycznie mała jest po prostu rewelacyjna! Dawno nie widziałam tak pięknego szczeniora bordera, czy tam w typie, jeden czort bo wygląda jak prawdziwa przedstawicielka:loveu: Quote
Border'kowa <3 Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 [quote name='Agnes']Witamy na dogo;) bardzo podoba mi sie Twoja mala, mozesz podac po jakich jest rodzicach? Pisalas, ze nie ma rodowodu, ale pochodzi z hodowli tak? Z ciekawosci jaka to hodowla? Pytam, bo troszke interesuje sie tymi psami, a Twoja mala wyjatkowo mi sie podoba;) Tylko chyba date urodzenia zla, podalas? 12.12.2011 I jakBorys reaguje na mala lokatorke? Nie masz wspolnych zdjec? Jakim aparatem focisz?:evil_lol: Zdjecia Cofee sa sliczne, fajne jakosciowo, natomiast Borysa zupelnie inne, czemu? Witam, witam :) Nie, nie pisałam ze jest z hodowli. Pisałam że jest po rodowodowych rodzicach :) Ciesze się, że Coffee się podoba :D Do do daty. Fakt, teraz zauważyłam. Pomylił mi się rok xD _____ Borys nic jej nie lubi, ale też nie mają bliższych kontaktów miedzy sobą. Zdjęć wspólnych jak już wcześniej pisałam nie mam. A co do fotek. Fotki Coffee - większość robione nie moim aparatem. Borysa - moim telefonem. Dlaczego ? w sumie to nie wiem, ale czasami chodzimy na osobne spacery i wtedy mam ochote porobić zdjecia, dlatego jest różna jakość. Quote
Recommended Posts