Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej wszystkim ;)
Na początek musze się nauczyć co i jak tutaj... :) Zanim spróbuje wstawić jakieś foty przedstawie Wam moje psiuki.
Borys - Kundelek z Zielonogórskiego schroniska. Urodzony 22.07.2005, czekoladowy :lol:
Trenowaliśmy frisbee, ale coś teraz Borysa to przestało interesować :diabloti: ale nadal trenujemy agility :)
Coffee - Suczka w typie BC, po rodowodowych rodzicach z linii użytkowej. Urodzona 12.12.2011, chocolate and white :lol:. Trenować będziemy frisbiee i pasienie. Myślimy też o agi :)
Borys :)
<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=obraz1232.jpg&s=28&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wieczorem dam więcej zdjęć i dziękujemy za miły komentarz
Jest po rodowodowych rodzicach ale była przypadkiem, który nie miał się zdarzyć i dlatego nie ma rodowodu :)
Mam nadzieje, że będziecie Nas odwiedzali ? :)

Posted

Border'kowa <3;16891064 napisał(a):
Wieczorem dam więcej zdjęć i dziękujemy za miły komentarz
Jest po rodowodowych rodzicach ale była przypadkiem, który nie miał się zdarzyć i dlatego nie ma rodowodu :)
Mam nadzieje, że będziecie Nas odwiedzali ? :)

Poprzedni miot w hodowli mojej mastifki pirenejskiej też z tego co pamiętam był przypadkowy,rodzice rodowodowi,szczeniakom też zostały wyrobione rodowody. Więc nie rozumiem dlaczego Twojej nie. Skoro rodzice rodowodowi,nawet jeśli szczenięta wyszły z przypadku to i tak mogli wyrobić rodowody przecież. A jesteś pewna,że rodzice rodowodowi ?

Pewnie,że będziemy odwiedziali i zapraszamy do nas oczywiście ;)

http://img850.imageshack.us/img850/6632/ssa40175.jpg drugi psiak to też czekoladka,fajnie :lol:

Posted

Bardzo chętnie bym wrzuciła gdybym takie miała :D
Oni to do Siebie jak woda i ogień ;)

Posted

Witamy, witamy :)
W końcu Nas ktoś odwiedził :D
Coffee miała obrożę. A dziś happy end !
Rano ok. godziny 7.30 dzwoni Pani, że taki pies biega w Poznaniu. Ja wielkie oczy bo to 114 km ode mnie, a na dodatek Coffee ma gips na tylnej łapie. I się pytam czy pies ma gips, a Pani że tak, czerwony. To podała mi adres i się rozłączyła. Ja szybko do rodziców, że jedziemy do Poznania po Coffe. Oni też bardzo zdziwieni, ale mniejsza o to. Zadzwoniłam jeszcze do Pani że Nas czeka jednak 2 godzinna droga i czy mogła by spróbować ją złapać, odpowiedziała że tak. Byłam w niebo wzięta . Jesteśmy w Poznaniu, w sumie to za Poznaniem . Czeka Kobieta w umówionym miejscu z Coffee na ręcach. Jak się po nią rzuciłam, bez łez się nie obyło. Rodzica załatwili sprawę z Panią dali jej obiecaną nagrodę , a ja w tym czasie uszykowałam Coffee mate chłodzacą i mokry ręcznik bo biegała wczoraj i dzisiaj na słońcu, a tam temperatura w cieniu 29/30 stopni O.O . Nasypałam jej karmy. Jak ona żarła, jak nigdy. Tak samo było z piciem :D Ale jest już w domu... #loveu

• 2 weeks later...
Posted

Wreszcie dotarłam do galerii :oops:.
Psiaki cudowne, Borys czekoladka i słodziutka Coffee. Czy nie pomyliłaś się podając datę urodzin Coffee 12.12.2011 :evil_lol: i czy wyjaśniło się jak ona dotarła do Poznania :crazyeye:

Posted

Wreszcie dotarłam do galerii :oops:.
Psiaki cudowne, Borys czekoladka i słodziutka Coffee. Czy nie pomyliłaś się podając datę urodzin Coffee 12.12.2011 :evil_lol: i czy wyjaśniło się jak ona dotarła do Poznania :crazyeye:

Hehe. Nie nie pomyliłam się. Po prostu taka śmieszna data :D
Jak tam trafiła... ? Nie mam zielonego pojęcia...